Pa ja bih rekla da ima istine..Ali to ti govorim isključivo na osnovu sopstvenog primera.
Sunce u 7 polju a planeta vladar 7 polja Venera je u opoziciji sa Marsom koji je vladar ASC-a i u kvadratu sa Plutonom kao suvladarom ASC-a ( škorpija).
Istina je da mi je stalo šta ljudi misle o meni, stalo mi je da ostavim dobru sliku o sebi. No meni je i Saturn u 1 polju ( kompleksi, osećaj sputanosti, inferiornosti) pa sam zato podložnija tome. Ne mora da znači da je kod tebe takva situacija. No recvimo, ja, baš zato što Saturn dolazi na svoje, kako se bližim 30oj, osećam se sve jača, prevazilazim komplekser iz mladosti..i to baš osećam.
Sunce u 7 polju pronalazi sebe u odnosu sa drugim ljudima, pogotovo u odnosu sa partnerom ( 7 polje brak, javnost, mi na javnoj sceni)
Međutim, lično ne mislim da to treba da gledaš kao slabost jer je Sunce jaka planeta ( osim ako nije baš oslabljeno).
Da pokušam ovako da objasnim : Sunce je naš ego, naše Ja a našim ja upravljamo Mi sami. Mi ga kontrolišemo. Mesec je naprimer slaba planeta i preko meseca uglavnom sudbina upravlja nama, on je na udaru sudbine, ono što ne možemo kontrolisati.
Tvoje Sunce nije slabo ali tvoja životna lekcija jeste upravo to da izgradiš sebe mimo uticaja javnosti. Naravno, uvek ćeš biti sklonija kritici i mišljenju drugih, da ostaviš dobar utisak i da budeš popularna, bićeš sklona da ti bude važno da svoj život deliš sa nekim , ali to ne znači nužno da ćeš biti slabić ili tako nešto.
Kažem, Sunce jesi ti i treba na to da gledaš kao na znak da je to sfera u kojoj treba da gradiš i jačaš sebe.
Čovek može sebe pronaćii samo sopstvenim sobom...druge sunce može da odmogne ili pomogne svojom podrškom ili pak pakošću. A ti treba da naučiš da prepoznaš dobar uticaj od lošeg.
Ne bih ja brinula toliko da sam ti...samo polako, radi na sebi i tada ćeš slabije i osećati loše uticaje ovog položaja

Pošalji link