SVE STO VAS INTERESUJE A NE ZNATE - Strana 96
Strana 96 od 108 PrvaPrva ... 46869293949596979899100106 ... PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 2.376 do 2.400 od 2685

Tema: SVE STO VAS INTERESUJE A NE ZNATE

Zainteresovan član putzaraj (avatar)
    Učlanjen
    26.08.2006.
    Pol
    ženski
    Reputaciona moć
    28

Podrazumevano Re: SVE STO VAS INTERESUJE A NE ZNATE

Zdravo svima. Mene nije dugo bilo,ne znam ni sta se promenilo,al saznacu kroz sledece dane. Imam jedno potanje za poznavaoce astrologije.
    Sta moze da oznacava i da li se uzima u obzir aspekt u sinastriji venera u biku 12 stepen naspram nje je pluton na 7 stepeni skorpijona i mars na 19 stepeni skorpijona. Muska venera iz bika pravi trigon na merkur a=kao vladara 5te kuce.Sta mislite,moze li ovo nesto da znaci za odnos koji traje malo duze?

Ističe se Antigon@ (avatar)
    Učlanjen
    16.06.2012.
    Pol
    ženski
    Reputaciona moć
    922

Kao novi član na Forumu sve vas pozdravljam i pitam ima li koga sa iskustvom tranzita Plutona preko natalnog Merkura u Jarcu.

Ističe se **Freya** (avatar)
    Učlanjen
    21.12.2011.
    Pol
    ženski
    Reputaciona moć
    1061

Ja sam potonula u najdublji astroloski mulj.

Da li je istina da sunce u sedmoj kuci i opozicija znaka i podznaka donosi zavisnost od tudjeg misljenja, tudju pomoc, pronalazak sebe kroz druge, necije sunce koje pospesuje ovo moje slabasno i bezsjajno? Pa mislim...uzas, jel moze to nekako da se izbegne...neki stepen spasa koji bi negirao sve receno, sunce je na 27. a podznak na 19. stepenu

Moderator wild_child (avatar)
    Učlanjen
    29.05.2004.
    Pol
    ženski
    Reputaciona moć
    935

Pa ja bih rekla da ima istine..Ali to ti govorim isključivo na osnovu sopstvenog primera.

Sunce u 7 polju a planeta vladar 7 polja Venera je u opoziciji sa Marsom koji je vladar ASC-a i u kvadratu sa Plutonom kao suvladarom ASC-a ( škorpija).
    Istina je da mi je stalo šta ljudi misle o meni, stalo mi je da ostavim dobru sliku o sebi. No meni je i Saturn u 1 polju ( kompleksi, osećaj sputanosti, inferiornosti) pa sam zato podložnija tome. Ne mora da znači da je kod tebe takva situacija. No recvimo, ja, baš zato što Saturn dolazi na svoje, kako se bližim 30oj, osećam se sve jača, prevazilazim komplekser iz mladosti..i to baš osećam.

Sunce u 7 polju pronalazi sebe u odnosu sa drugim ljudima, pogotovo u odnosu sa partnerom ( 7 polje brak, javnost, mi na javnoj sceni)
    Međutim, lično ne mislim da to treba da gledaš kao slabost jer je Sunce jaka planeta ( osim ako nije baš oslabljeno).
    Da pokušam ovako da objasnim : Sunce je naš ego, naše Ja a našim ja upravljamo Mi sami. Mi ga kontrolišemo. Mesec je naprimer slaba planeta i preko meseca uglavnom sudbina upravlja nama, on je na udaru sudbine, ono što ne možemo kontrolisati.
    Tvoje Sunce nije slabo ali tvoja životna lekcija jeste upravo to da izgradiš sebe mimo uticaja javnosti. Naravno, uvek ćeš biti sklonija kritici i mišljenju drugih, da ostaviš dobar utisak i da budeš popularna, bićeš sklona da ti bude važno da svoj život deliš sa nekim , ali to ne znači nužno da ćeš biti slabić ili tako nešto.
    Kažem, Sunce jesi ti i treba na to da gledaš kao na znak da je to sfera u kojoj treba da gradiš i jačaš sebe.
    Čovek može sebe pronaćii samo sopstvenim sobom...druge sunce može da odmogne ili pomogne svojom podrškom ili pak pakošću. A ti treba da naučiš da prepoznaš dobar uticaj od lošeg.
    Ne bih ja brinula toliko da sam ti...samo polako, radi na sebi i tada ćeš slabije i osećati loše uticaje ovog položaja
    “What will I be doing in twenty years' time? I'll be dead, darling! Are you crazy?”

Ističe se Antigon@ (avatar)
    Učlanjen
    16.06.2012.
    Pol
    ženski
    Reputaciona moć
    922

Citat Original postavio **Freya** Pogledaj poruku
    Ja sam potonula u najdublji astroloski mulj.

Da li je istina da sunce u sedmoj kuci i opozicija znaka i podznaka donosi zavisnost od tudjeg misljenja, tudju pomoc, pronalazak sebe kroz druge, necije sunce koje pospesuje ovo moje slabasno i bezsjajno? Pa mislim...uzas, jel moze to nekako da se izbegne...neki stepen spasa koji bi negirao sve receno, sunce je na 27. a podznak na 19. stepenu
    Baš te briga, makar će ti muž biti sjajna ličnost. Tako ćeš ga videti, verovatno sa punim pravom. Onda ti neće biti teško da pronalaziš sebe u takvom braku.

Zaslužan član neladm (avatar)
    Učlanjen
    19.02.2009.
    Pol
    ženski
    Reputaciona moć
    1088

ja kao pocetnik...imam pitanje...hmmm...mozda ce vam biti glupo....ali kako da protumaim 5 i 7 kucu kad tamo nema planeta....imam samo te patuljaste planete ili asteroide...na primer pallas i node su mi u 5, a ceres u 7?
    Daj više odmora jeziku nego rukama!

Učlanjen
    29.05.2004.
    Pol
    ženski
    Reputaciona moć
    935

Gledaš gde su otišli vladari tih polja, njihov položaj u znakovima i aspekte
    Recimo ako ti 5 polje počinje u Blizancima , vladar je Merkur pa gledaš gde je otišao Merkur , u koje polje, u koji znak, kakve aspekte on gradi itd.
    “What will I be doing in twenty years' time? I'll be dead, darling! Are you crazy?”

Ističe se **Freya** (avatar)
    Učlanjen
    21.12.2011.
    Pol
    ženski
    Reputaciona moć
    1061

Citat Original postavio wild_child Pogledaj poruku
    Pa ja bih rekla da ima istine..Ali to ti govorim isključivo na osnovu sopstvenog primera.

Sunce u 7 polju a planeta vladar 7 polja Venera je u opoziciji sa Marsom koji je vladar ASC-a i u kvadratu sa Plutonom kao suvladarom ASC-a ( škorpija).
    Istina je da mi je stalo šta ljudi misle o meni, stalo mi je da ostavim dobru sliku o sebi. No meni je i Saturn u 1 polju ( kompleksi, osećaj sputanosti, inferiornosti) pa sam zato podložnija tome. Ne mora da znači da je kod tebe takva situacija. No recvimo, ja, baš zato što Saturn dolazi na svoje, kako se bližim 30oj, osećam se sve jača, prevazilazim komplekser iz mladosti..i to baš osećam.

Sunce u 7 polju pronalazi sebe u odnosu sa drugim ljudima, pogotovo u odnosu sa partnerom ( 7 polje brak, javnost, mi na javnoj sceni)
    Međutim, lično ne mislim da to treba da gledaš kao slabost jer je Sunce jaka planeta ( osim ako nije baš oslabljeno).
    Da pokušam ovako da objasnim : Sunce je naš ego, naše Ja a našim ja upravljamo Mi sami. Mi ga kontrolišemo. Mesec je naprimer slaba planeta i preko meseca uglavnom sudbina upravlja nama, on je na udaru sudbine, ono što ne možemo kontrolisati.
    Tvoje Sunce nije slabo ali tvoja životna lekcija jeste upravo to da izgradiš sebe mimo uticaja javnosti. Naravno, uvek ćeš biti sklonija kritici i mišljenju drugih, da ostaviš dobar utisak i da budeš popularna, bićeš sklona da ti bude važno da svoj život deliš sa nekim , ali to ne znači nužno da ćeš biti slabić ili tako nešto.
    Kažem, Sunce jesi ti i treba na to da gledaš kao na znak da je to sfera u kojoj treba da gradiš i jačaš sebe.
    Čovek može sebe pronaćii samo sopstvenim sobom...druge sunce može da odmogne ili pomogne svojom podrškom ili pak pakošću. A ti treba da naučiš da prepoznaš dobar uticaj od lošeg.
    Ne bih ja brinula toliko da sam ti...samo polako, radi na sebi i tada ćeš slabije i osećati loše uticaje ovog položaja
    Hvala na pojasnjenju.

Na zalost, kada otvorimo kartu i dobijemo na dlanu sve aspekte i stepene mahom procitamo sebe i...neretko nam se slika ne dopadne. Mozda vidim samo negativu ali...saturn u trecoj kuci pa jos u skorpiji, venera i mars u ribama u osmoj pa jos u konjukciji, merkur u sestoj sa sve samim kvadratima koji uticu na komunikaciju, mesec u devetoj, opozicija sa podnazkom (to dodje nesto kao konjukcija sa descedentom koji mi daje odredjen uticaj vage?) sve je u znaku drugih ljudi, restrikcija, lose komunikacije, neverovatno ali pominje se cak i moj slabasan i drhturav glas a to me ubija jer - pogadjas - to su upravo neki moji kompleksi, da nisam dovoljno dobra, da ne mogu sama, da me nece cuti, sva ta preispitivanja, sabotiranja, autogolovi i strahovi su fino naglaseni...a nadala sam se da nisu, svakako da bih menjala ali jednostavno ne znam odakle da pocnem i za sta da se uhvatim, vise sama, manje sama, vise mislim, manje mislim, vise delam, manje delam...ko bi me razumeo, bljak.

Učlanjen
    19.02.2009.
    Pol
    ženski
    Reputaciona moć
    1088

opet problem....peta je u ovnu....ovnom vlada mars.....marsa nigde nema.....sedma je u blizancima...tu je merkur...on je retrogradan (u ribi)ode u trecu kucu....u opoziciji je sa plutonom i uranom u kvadratu sa AS....sad znam da nista ne znam...odnosno da znam ono sto sam vec znala....u svakom slucaju hvala...pomucicu se jos malo dok imam nerava

Učlanjen
    29.05.2004.
    Pol
    ženski
    Reputaciona moć
    935

Freya
    Apsolutno, nije uopšte prijatno videti nešto negativno o sebi ( mada to opet mnogo zavisi od naših vrednosti..znam neke koji bi se ponosili da vide u svojoj karti nešto čega bi se pametni stideli, itd)
    A krivo mi je sad kad te čitam, kao da čitam sebe..samo što ja ne mučim sebe toliko svojim karakterom ( ne više – ja sam tu fazu pregrmela I nalazim put da se korigujem) ali izuzetno sam opterećena svojom sudbinom, koliko ću živeti, hoću li dobro izabrati, ima li uopšte u budućnosti nešto za mene…
    Hajde daj mi podatke , ako želiš naravno. Ja nisam ekspert za tranzite I prognoziranje al u psihologiji sam bolja pa možda mogu da uskočim astro savetom : D
    Zanimljivo je da si meni,ovako preko foruma , ostavial potpuno drugačiji utisak. Čitajkući te, uvek te zamišljam kao vrlo samosvesnu, jaku ličnost. A ako ispoljavaš takav karakter online, kada si bez pritiska, , zasigurno to imaš u sebi ali je u realnom životu potisnuto okolnostima, nesigurnostima, pritiscima okoline. To je zeznuto ali definitivno savladivo!
    Ovako uopšteno, da Saturn u trećoj I to još u misaonoj, teškoj škorpiji otežava komunikaciju..voliš da promisliš pre nego što lupiš, da odmeriš šta I kako kažeš ( verovatno si takva u svemu, temeljita, perfekcionista ali pošto je treće polje u pitanju, trpi posebno komunikacija ) - to te verovatno koči u live razgovoru ( kao da svi reaguju brže od tebe). A upravo zato ovde na forumu možeš da ispoljiš svoje misli na pravi način pa samim tim dođe do izražaja ono što jesi.
    Ovako što si ispisala stvarno ti se baš naređalo nezgodno…Mesec u 9 polju doduše nije loš, pogotovo ako ima lepe aspekte ali mislim da sam čitala na nekom forumu da daje nesnalažljivost u javnosti kada je u opoziciji sa asc.

Učlanjen
    29.05.2004.
    Pol
    ženski
    Reputaciona moć
    935

Citat Original postavio neladm Pogledaj poruku
    opet problem....peta je u ovnu....ovnom vlada mars.....marsa nigde nema.....sedma je u blizancima...tu je merkur...on je retrogradan (u ribi)ode u trecu kucu....u opoziciji je sa plutonom i uranom u kvadratu sa AS....sad znam da nista ne znam...odnosno da znam ono sto sam vec znala....u svakom slucaju hvala...pomucicu se jos malo dok imam nerava
    Čekaj , kako misliš Marsa nigde nema
    Mora negde da ga bude.
    Svima nam je negde

Učlanjen
    19.02.2009.
    Pol
    ženski
    Reputaciona moć
    1088

mislila sam ne seta po kucama...inace je u skorpiji

Učlanjen
    29.05.2004.
    Pol
    ženski
    Reputaciona moć
    935

Zakukulji ga ti
    Nu, pa gde bi ti da šeta?
    Mars dakle , kao vladar 5 polja smestio se u Škorpiju, vidiš koje je to polje pa onda gledaš na šta se to polje odnosi itd
    Samo polako, snaćićeš se već

Učlanjen
    19.02.2009.
    Pol
    ženski
    Reputaciona moć
    1088

mislim da cu odustati...od onog sto sam do sad videla....bolje i da nisam....

Zaslužan član
    Učlanjen
    19.08.2009.
    Pol
    ženski
    Tekstova u blogu
    18
    Reputaciona moć
    0

ovde je posecenije nego tema solarni horoskop.

ako solarni horoskop pocinje da radi kada tranzitno sunce predje solarni ascedent, a ne na sam dan rodjendana meni nije jasno sledece - za solarnu 2011/2012 godinu ascedent mi je poceo na 29 stepenu skorpije i ok otprilike tada se i aktivirao solar za tu godinu koja jos uvek traje (meni je rodjendan u oktobru, mesec dana manje vise). medjutim meni rodjendan treba da bude sad u oktobru, ali solarni ascedent za 2012/2013 mi je na vrhu riba, sto znaci da ako pratim da mi solar pocinje prelaskom tranzitnog sunca preko solarnog ac, onda je u pitanju kasnjenje od vise od 4 meseca. no, ni to nije problem, ali solarni ac za 2013/2014 mi je u raku.

na kraju ispadne da mi solar za 2012/2013 pocinje krajem februara 2013 godine i da vec u julu 2013 mi pocinje solarna 2013/2014.

msm, znam da solar ne radi tacno od rodjendana do rodjendana, ali ove kombinacije sa narednim rodjendanima me zbunjuju. pri tome uzela sam da cu rodjendane docekati u gradu u kome sam i rodjena. jedino ako se nekim sticajem okolnosti ne nadjem negde drugde.
    Poslednji put ažurirao/la zLozi : 09.07.2012. u 23:14

Zaslužan član
    Učlanjen
    19.08.2009.
    Pol
    ženski
    Tekstova u blogu
    18
    Reputaciona moć
    0

ukratko kako da u toj zbrci odredim kada mi pocinje 2012/2013, jer mi je ove 2011/2012 malcice dosta.

Zaslužan član
    Učlanjen
    19.08.2009.
    Pol
    ženski
    Tekstova u blogu
    18
    Reputaciona moć
    0

ispade da mi 2012/2013 traje neka 4 meseca, a ova 2011/2012 godinu ipo, a ja hocu da joj vidim ledja. nekako mi lepse izgleda sledeca solarna godina.

Primećen član _jordan_ (avatar)
    Učlanjen
    29.03.2009.
    Pol
    muški
    Tekstova u blogu
    2
    Reputaciona moć
    26

хехе ок.
    Šta se zanosiš k'o muda u kosidbu ?

Početnik
    Učlanjen
    21.06.2012.
    Pol
    muški
    Tekstova u blogu
    1
    Reputaciona moć
    0

hahaha....sve sto sam hteo da pitam napisala si da ne moze....pa sad rekoh samo da se javim....pozzzz

Elita hejti (avatar)
    Učlanjen
    27.12.2007.
    Pol
    ženski
    Tekstova u blogu
    6
    Reputaciona moć
    823

pa venera mi u blizancu i rekli mi u vezi s tim da mi kao partner najpribliznije idealnom je blizanac
    to mi nije jasno
    blizance, bez ustrucavanja receno prezirem, mene ta bica zivotno ugrozavaju i prosto receno ne bih ga ni bacacem plamena
    e sad tu kazu moguca razvodjenja i bakraci, al meni nije jasno na koju foru bih ja na prvom mestu sklopila bracnu zajednicu sa takvim jednim skotom
    e da rakic sam i pozelim da me neko bikce zeni, pobogu :] bez uvrede dzemini :*

Nov član
    Učlanjen
    18.07.2012.
    Pol
    ženski
    Reputaciona moć
    0

interesuje me kako se slazu zena vaga i muskarac bik...posto mi se svidja jedan bik....

Zainteresovan član [glitter.bomb] (avatar)
    Učlanjen
    07.05.2010.
    Pol
    ženski
    Reputaciona moć
    15

ja sam vodolija, podznak blizanci. je li dobra kombinacija? šta mi znači to?
    "She lives in a fairytale, somewhere too far for us to find,
    Forgotten the taste and smell of a world that she's left behind..."

Aktivan član SantaSlayer (avatar)
    Učlanjen
    26.12.2010.
    Pol
    ženski
    Reputaciona moć
    49

sta znaci kad je venera u skorpiji?
    ISTINA JE NEGDE TAMO

Učlanjen
    19.02.2009.
    Pol
    ženski
    Reputaciona moć
    1088

koji su aspekti dobri a koji losi?...kada je planeta dobro a kada lose aspektovana?

Učlanjen
    29.05.2004.
    Pol
    ženski
    Reputaciona moć
    935

Dobri su sekstil(60) i trigon ( 120) a losi opozicija(180) i kvadrat (90)
    Konjukcija(0) koliko znam moze biti i na ovu i na onu stranu,zavisno od toga koje planete su u njoj. Recimo konjukcija 2 benefika( dobre planete) je dobra: recimo Venera konjukcija Jupiter
    No ako se umesaju i maleficne planete ( saturn,uran,neptun,pluton,mars) onda je teska.
    Onda ima i tih minornijih aspekata ( mada i oni znaju biti vrlo vazni ali su jaki) kao polusekstil( 30), polukvadrat ( 45), kvinuks ( los) itd...

Slične teme

1. Interesuje me šta je!!!!
    Autor NeshaTheBigGuy u forumu Numizmatika i filatelija
    Odgovora: 29
    Poslednja poruka: 08.02.2008., 09:02
  2. Interesuje me...
    Autor LepaJeka u forumu Ljubav i seks (18+)
    Odgovora: 21
    Poslednja poruka: 07.05.2004., 00:54

Pravila za slanje poruka

• Ne možete kreirati novu temu
  • Ne možete poslati odgovor
  • Ne možete dodati priloge
  • Ne možete prepraviti svoju poruku
  •