Konekcija preko modema
Prikazujem rezultate 1 do 2 od 2

Tema: Konekcija preko modema

  1. #1
    Guest

    Podrazumevano Konekcija preko modema

    Da li neko zna kako da nateram modem da okrece neki broj iz Visual C++ ili C# (znam za API InternetDial() i to mi nije resenje)



  2. #2
    Guest

    Podrazumevano

    Zato ja obozavam unix-e

    otvoris com port nakom se nalazi modem kao file. i lepo upises u fajl nesto tipa "ATZ\r" i to radi bez ikakvog mucenja . Lepo kazem unixi su raj za programere.

Slične teme

  1. Telefoniranje preko modema
    Autor marko47 u forumu Operativni sistemi
    Odgovora: 1
    Poslednja poruka: 11.01.2006., 19:12
  2. dali preko modema
    Autor duduk u forumu Hardver
    Odgovora: 18
    Poslednja poruka: 15.06.2004., 21:21
  3. konekcija dva modema
    Autor dzulle u forumu Operativni sistemi
    Odgovora: 5
    Poslednja poruka: 23.02.2004., 19:02
  4. Prespora konekcija preko modema
    Autor hor beckih ludaka u forumu Hardver
    Odgovora: 10
    Poslednja poruka: 02.11.2003., 20:40
  5. Umrezavanje preko modema
    Autor bundeva u forumu Hardver
    Odgovora: 4
    Poslednja poruka: 23.10.2003., 14:12

Pravila za slanje poruka

  • Ne možete kreirati novu temu
  • Ne možete poslati odgovor
  • Ne možete dodati priloge
  • Ne možete prepraviti svoju poruku
  •