Koja se medijska prašina diže oko OBNOVE ZAJEDNIČKOG DJELA PETROVIĆA I SVIH CRNOGORACA , A TO JE DRŽAVNOST CRNE GORE.

Čovječe neko bi pomislio da će kraj svijeta biti ako se opet KAO NEKADA slobodno vijori Crnogorski barjak. Koja zabluda.

Ta ništa se bitno desiti neće. jedino će se ispuniti želja većine stanovnika Crne Gore da SAMOSTALNO NASTUPAJU U SVIJETU. To jest da im ne treba posrednika. Da su zreli i da mogu i znaju svoje interese braniti svuda.

Sunce će i dalje sjati, kiše padati. Crna Gora će biti onđe đe je i danas. NIĐE OTIĆI NEĆE vjerujte mi.

SVI LJUDI DOBRE VOLJE ĆE DOĆI NA SVOJE.

Crnogorci, ostvariće im se san. Musdlimani, Albanci i Hrvati vjerovatno će se bezbjednije osjećati.

A SRBI ĆE DOBITI PUNO VIŠE NO ŠTO SANJAJU. Dobiće ako uistinu smatraju Crnogorce za Srbe još jednu slobodnu i priznatu državu.

IMAĆE DVIJE DRŽAVE. TO JEST VIŠE POSLANIČKIH MJESTA U EVROPSKOM PARLAMENTU. TO JEST JEDAN GLAS VIŠE ĆE SRPSKI NAROD IMATI U UN organizaciji.

TO JEST SRBI ĆE IMATI VEĆI UTJECAJ NA VLAST I DONOŠENJE ODLUKA U BUDUĆEM SVIJETU POSEBNO U EVROPSKOJ UNIJI.

I naravno konačno riješen odnos sa Crnom Gorom. VRLO BRZO UKIDANJE CARINA I NORMALIZACIJA ŽIVOTA. To jest vrlo brzo će s eići i bez pasoša ko nekada, roba ići bez carina. JER STVORIĆE SE EKONOMSKA ZAJEDNICA SLIČA EU VRLO BRZO.

I svi će SVE DOBITI. SAMO AKO BUDE DOBRE VOLJE.

Pa đe je problem braćo Srbi. ODAKLE TAKAV STRAH U VAMA.

zar su vam oči zaslijepili opsjenama. zar ne znate da je 200 000 Crnogoraca(u Crnoj Gori) u najbližim rodbinskim vezama sa 150000 Srba crnogorskog porijekla.

da su to najbliža braća, a u Crnoj Gori brat brata voli, rođak rođaka cijeni. Pa će uvijek skupa biti u donošenju strateških odluka.

Pa odakle strah OD OBNOVE ZAJEDNIČKOG DJELA PETROVIĆA I SVIH CRNOGORACA.

Molim vas recite mi čega se plašite.