odbojka

mnogo ste bre visoki...
ja sam trenirala kosarku...dok ostali nisu bili za glavu i po visi od mene...a jos sam uglavnom igrala kao odbrana...i onda sam presla na rukomet...medjutim onda su me povukli i odatle - pijanista, prsti itd...
 
jeele:
pocelo je juce
japan-scg
gledala sam pocetak ujutru, rts2 u 7.30. i znam da su japanci vodili 2:0 u setovima i onda nisam dalje gledala

je l' zna neko kako se zavrsilo?

Ja sam mislila na svetsko, ali nema veze nasla sam. Pocinje 17. novembra a zavrsava 3. decembra.
A mislim da su drugu nasi dobili, nisam sigurna. Finale ti je od 23-27.08.
 
Ja mislim da je odbojka zakon ...ali pratim zamo CZ u zenskoj odbojci ...posto devojke stavrno razbijaju :) Dodushe bar su razbijale ... Ova sezona je stavrno bila katastrofa..al otisho Terza i odveo Maju ..sta da se radi... Jer zna neko mozda kako ce da izgleda tim u sledecoj sezoni ?
 
Naravno da je odbojka zakon! Ko se usuđuje da kaže da nije?
Jeste li videli one Ruse? Čoveče ala su razvalili Italijane? Bice zanimljivo kada mi ili Brazilci dođemo na njih.
 
Како сада ствари стоје следеће сезоне поставу чине Бојана Живковић, Ивана Нешовић, Сања Ханушић, Наташа Шеварика, Маја Мратинковић, Ивана исаиловић и Нина Росић. Сад, да л' ће Звезда још кога довести и ко ће све бити на клупи искрено не могу ни да наслутим.
 
volleyballerka:
ma ljudi odbojka je zakon.....a i MILJKOVIC.....ako neko ima njegove slike nek pise :lol:

:D
Covek je tako srecno zaljubljen da ga je divota slusati dok prica o tome. Sto se mene tice, jos jedan plus za njega, iako priznajem da je dobar frajer. Mozda cak i najbolji od nasih sportista.
 
ODBOJKA: Crvena zvezda izgubila u Kraljevu

Odbojkaši novosadske Vojvodine i kraljevačke Ribnice ostvarili su pobede u prve dve utakmice prvenstva Srbije.

Na startu novog šampionata Novosadjani su u “Spensu” bili bolji od Spartaka 3:1, dok je Ribnica u Kraljevu slavila nad ekipom Crvene zvezde 3:2.

Preostala dva meča 1. kola igraju se u subotu, a sastaju se Mladi radnik - Banat i Partizan - Radnički.
 
Pobede Vojvodine i Ribnice
Od Dragan Štikovac | Postavljeno Danas | Domaća odbojkaška scena , Odbojka | Neocenjeno


U petak su odigrani prvi mečevi prvenstva Srbije za odbojkaše. U Novom Sadu su odbojkaši Vojvodine Novolin savladali Spartak sa 3:1, dok su u Kraljevu odbojkaši domaće Ribnice slavili nad beogradskom Crvenom Zvezdom sa 3:2.

"Čestitao bih Vojvodini na zasluženoj pobedi, a mi smo zaista zadovoljni osvojenim setom. Posle toga dela igre nismo uspeli da zadržimo ritam," reči su kapitena Spartaka Velimira Bračulja.

"Loši smo bili na servisu, ali smo uspeli nekim drugim elementima da ugrozimo goste i zabeležimo važnu pobedu. Najdragocenija su svakako tri boda, a do prave forme moramo još mnogo da radimo," rekao je igrač Vojvodine Podraščanin za zvanični sajt Novosađana.

"Pobeda me naravno raduje, ali definitivno je četiri dana bilo malo da se uigramo. Videli ste da sam u nastavku morao da uvodim igrače koji su prošli kompletne pripreme, posebno Šajnberger koji nam je bio veliki oslonac u prijateljskim utakmicama," izjavio je trener "lala" Radovan Dabić.

U subotu se sastaju: Mladi radnik - Banat i Partizan - Radnički.

Vojvodina Novolin - Spartak 3:1 (25:18, 25:16, 22:25, 25:17)

VOJVODINA NOVOLIN: Mutapčija, Z. Jovanović 4, S. Jovanović 2, Kisić 1, Petrović, Šajnberger 4, Vemić 3, Čupković 17, Podraščanin 15, Samardžić, Jekić 17, Bojković.

SPARTAK: Minić 2, Grabež 7, Brčić 13, Tomić 12, Janjić 6, Bračulj 7, Veleski, Elezović 3, Faćol, Marković, Lekin.
 
Odbojkašice Srbije u grupi sa Belgijom na EP
Subota, 23. septembar 2006. 19:46

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije na Evropskom prvenstvu 2007. godine igraće u Grupi D, a protivnici će joj biti Belgija, Holandija i Slovačka, odlučeno je žrebom u gradu Šarlroa.

Evropsko prvenstvo 2007. godine, 15. po redu, igraće se u Belgiji i Luksemburgu od 20. do 30. septembra. Utakmice Grupe D igraće se u Haseltu.

Plasman u polufinalne grupe izboriće po tri najbolje plasirane selekcije.

Grupu E će formirati reprezentacije, koje su se u prvoj fazi takmičile u grupama A i C grupe. Grupu F činiće timovi iz B i D grupe.

Poljska, Češka, Španija i Bugarska takmičiće se u Grupi B, dok će u Grupi A igrati Italija, Azerbejdžan, Nemačka i Belorusija. Grupu C činiće Rusija, Turska, Hrvatska i Francuska.
 
Srbija i Crna Gora - Rusija 2:3


Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije i Crne Gore poražena je u 1. kolu II grupe kvalifikacija za Grand Prix 2007.

Rusija je večeras u Varni savladala plave sa 3:2, po setovima 22:25, 25:17, 21:25, 25:18 i 15:8, posle 92 minuta igre. Utakmicu u dvorani Palate Kulture i Sporta posmatralo je 300 gledalaca, a sudili su Avelino Azevedo iz Portugalije i Epaminodas Gerotodoros iz Grčke.

SRBIJA I CRNA GORA: BRAKOČEVIĆ (1), ĐERISILO (18), KRSMANOVIĆ (7), RANKOVIĆ, MOLNAR, VESOVIĆ, OGNJENOVIĆ (3), ČITAKOVIĆ – ĐURIŠIĆ (10), SIMANIĆ, NIKOLIĆ (15), SPASOJEVIĆ (13), ĆEBIĆ. TRENERI: ZORAN TERZIĆ I NEBOJŠA PROTIĆ.

RUSIJA: BORODAKOVA (3), ŽITOVA, BRUNCEVA (1), SOKOLOVA (10), GODINA (6), SAFRONOVA (17), KRIČKOVA, GAMOVA (22), ŠEŠENINA 2, MERKULOVA (9), KULIKOVA, AKULOVA (1). TRENERI: ĐOVANI KAPRARA I IRINA KIRILOVA.

Plave su poražene od Rusije posle pet setova. Odlično su izabranice Zorana Terzića igrale tokom prvog i trećeg seta, ali su zato bile slabije u drugom i četvrtom. U poslednjem, petom setu Rusija je odlično počela, povela sa 6:2, da bi plave stigle do minusa od jednog poena. Usledio je tada period nešto lošije igre, pa su svi dalji pokušaji da se stigne i prestigne vođstvo Ruskinja bili bezuspešni.

"Pokušali smo od početka da forsiramo našu igru i napadnemo rivala servisom, da ih odvojimo od mreže. Jednim delom smo to i uspeli, ali smo i napravili baš dosta gluposti. Mislim da je u ovom meču prevagnulo iskustvo Rusije. Nadam se da smo im pružili dostojan otpor," objasnila je Vesna Čitaković – Đurišić, kapiten plavih.

"Bila je ovo teška utakmica u kojoj smo igrale dobro, naročito u drugom delu meča. Posle mnogo grešaka u prva dva seta, trebalo nam je vremena da pronašemo napu igru i savladamo odličnu Srbiju i Crnu Goru," rekla je Natalija Safronova, kapiten Rusije.

"Iskreno, da nam je neko pre meča ponudio ovakav rezultat, oberučke bismo ga prihvatili. Odigrati ovakav meč protiv Rusije, za nas je veliki uspeh, ali kad stignete do petog seta i izgubite ga, morate biti nezadovoljni. Morali smo da odigramo hrabrije. U većem delu meča imali smo aktivan blok i dobru odbranu. Mi smo ovde najmlađa ekipa i posle poraza, najčešće odigramo slabije drugi meč. Iskreno se nadam da ćemo u Varni iz susreta u susret igrati sve bolje i bolje. Teško je reći kakav ćemo rezulat ostvariti, ali bio bih zadovoljan kada bismo protiv Italije i Turske odigrali bar kao protiv Rusije," istakao je Zoran Terzić, prvi trener plavih seniorki.

"Sviđa mi se ekipa Srbije i Crne Gore, jer jako dobro igra i ima odličan servis. Danas su nas baš namučili. Pomno su pazili na naš prvi tempo, pa smo morali stalno da igramo sa kraja mreže. Mislim da će ova ekipa imati dosta uspeha u budućnosti," naglasio je Đovani Kaprara, selektor Rusije.
 

Back
Top