Zrinka

wild_child

Elita
Poruka
18.483
Citajuci Coroskop jednog forumasa odlucila sam da postujem ovde nesto sto sam pronasla na netu. U pitanje je vidjenje horoskopskih znakove uz ugla jedne devojke iz Zagreba. Iskreno, Zrinkin horoskop mi je mnogo simpaticniji i realniji.....bas sam se slatko ismejala.
Uzivajte
JEBENI SILEĐIJA (21. 03. – 19. 04.)

Najčešći primjerak silovatelja i psihopate, bez obzira o kojem se spolu radilo. Osobito poguban po Igora Mandića. S anakondom u guzici, nikada nema mira, već svijetom trčkara uglavnom samo zato da ne bi zakasnio na koje preostalo giljotiniziranje ili čitanje romantične poezije markiza De Sadea. Voli Brahmsa, šetnje uz more i na Mjesečini, a skuplja marke, salvete i pornografske časopise.
IDEALNO MJESTO: Alkatraz
IDEALNA PARTNERICA: Lorena Bobbit
CVIJET: krvoločna potočarka
MINERAL: cijanid


GENERAL CUSTER (20. 04. – 20. 05.)

U ovom znaku rodila se Lukrezia Borgia, a i ona baba koja je klala jungferice u Francuskoj kako bi se okupala u njihovoj krvi i sačuvala vječnu mladost(zvuči li vam poznato vampiri moji). Stoga ne iznenađuje da se u istom znaku rodio i Franjo Tuđman. Svi se vjerojatno sjajno zabavljaju u paklu, a šefuje im Mali Bez Noge, koji se također rodio u ovom datumskom razdoblju, iako je **** s nekakvim Drugim Rođendanima, Drvarom, bombardiranjem, sletom u Beogradu i Štafetom Mladosti. Bah!
Pripadnici ovog znaka, osim nježnog i senzualnog pristupa ljudskom rodu, opisanog u prethodnom odjeljku, posjeduju i strastvenu naklonost prema hrani, pa ih je lako namamiti na svašta kilom janjetine, a zbog vola na ražnju su u stanju stvoriti nove države.
IDEALNO MJESTO: Amazonska prašuma u doba kolonizacije i pokrštavanja
IDEALAN PARTNER: Pacman
CVIJET: ljubičica bijela od sto kila
MINERAL: zlato


TOPLA BRAĆA (21. 05. – 21. 06.)

Pripadnici ovog znaka pjevali su na jednom jugoslavenskom natjecanju za predstavnicu na Pjesmi Euroviziji (“Ljubi me na IBICI, mazi me na KORZICI, PALMA će gorjeti, KAPRI će potonuti” – faking masterpis) i do danas se ljute što nisu pobijedili, nego ih je šišala čak i Slađana Milošević u duetu s Dadom Topićem, a pobjedničke pjesme se čak niti nitko ne sjeća. Od tada su Topla Braća promijenila dvjestotinjak zanimanja; od raznosača novina i NATO-vih aviona, preko kušača jela i perača prozora, pa sve do astrologa.
Shodno tome, pripadnici ovog znaka najčešće su homići i homićke, iako ih to ne zaustavlja niti u povremenim izletima u devijacije sa suprotnim spolom. Posjeduju moć koncentracije novorođenog kokeršpanijela i redovito grizu nokte, katkad i one na nogama. Mišljenja i lojalnosti mijenjaju u skladu s principijelnim habitusom izvjesnog Bernarda Jurline ili konsistentnosti u boji kose Linde Evangeliste. Uvijek se pojavljuju u parovima, čak i kada niste pijani.
IDEALNO MJESTO: IbiCa, Korzika, Palma de Mallorca, Kapri
IDEALAN PARTNER: Partner banka, s izuzetkom nekolicine zadriglih šefova
CVIJET: plastični, jer će im inače krepat za dvije minute ili će mu počupat latice
MINERAL: više vole konjak i pivo



DOSADNI SERONJA S KOMBINIRKAMA (22.06. – 22. 07., rođeni u zadnjem kvartalu, skloniji su cvikcangama)

Ovaj bi se gnijezdio, iako nije ptica. Kombinirkama vam odšarafi uši i direktno vam se prikopča na mozak i, unatoč tome, svako se malo meškolji i kenjka: “A o čeeeeeemu razmišljaaaaaaaaš?”. Žao vam je prigovoriti mu da bi mogao i sam pročitati, kad se već direktno i parazitski uključio u vaš krvotok, ali onda se sjetite da unatoč tome i dalje ostaje kronično anemičan jer ne raspoznaje leukocite, a bogami niti ostala krvna zrnca, već iz vaše krvi crpi jedino i samo otpadne tvari. To je zato što je najčešće glup. Štetan jedino zato što ga se teško riješiti, no aceton obično djeluje.
IDEALNO MJESTO: alatnica “Prvomajske”
IDEALNA PARTNERICA: Buffy the Vampire Slayer
CVIJET: pokošeno sijeno (nemojte ih razuvjeravati jer MORA DA JE CVIJET KAD POSTOJI PARFEM!)
MINERAL: biser (vidi o razuvjeravanju)


TOLSTOJ (23.07. – 22. 08.)

Sklon ugnjetavanju i ekspropriaciji, kao i eksploataciji seljaka, otuđivanjem rada uzimanjem crkvene, feudalne i ine desetine, pa kasnijem opjevavanju pritom ostvarenog pastoralnog ugođaja u višetomnim djelima. Gizdav poput paradnog konja, sanja o tome da postane Karl Lagerfeld, ali mu je bed što bi morao napustiti lagodan, ladanjski život Franje Tahija. U dalmatinskoj ikonografiji poznat i kao galeb.
IDEALNO MJESTO: tračnice pod vlakom za Moskvu
IDEALNA PARTNERICA: Kokoš Anel
CVIJET: poljsko, češko i ukrajinsko, po mogućnosti mirisno i opojno, te s još nekim poetskim atributima
MINERAL: nije važno; ako postoji rudnik, on će ga



GUVERNANTA VON TRAPPOVIH (23. 08. – 22. 09.)

Prekjučer izašla iz alpskog samostana vrlih sestara milosrdnica, zagnjavit će vas idealima reda, rada, discipline, duhovnih boljitaka fizičke aktivnosti (“Climb Every Mountain”), strogosti harmonije (“Do-Re-Mi”) i ekološke romantike (“The Hills Are Alive With the Sound of Music”). Ne seksa se niti prije braka, niti prije mraka, a mraka se redovito boji. Ekstatičnu katarzu doživljava prilikom deklinacije grčkih nepravilnih imenica i čišćenja prostora iza zahodske školjke. U pravilu ima britanski naglasak, čak i kad je iz Pučišće na Braču.
IDEALNO MJESTO: reklama za SILAN, ALPINE FRESH
IDEALAN PARTNER: General von Klinkerhoffen
CVIJET: edelweiss
MINERAL: “Jamnička”




SPONZORUŠA (23. 09. – 22. 10.)

Pazi na kile, kosu, nokte, šminku, odjeću, vlažnost kože lica i mat-izgled možebitnog (sačuvajbože!) nosa, pohodi solarije, anticelulitnu masažu i Escadine butike širom zemlje i svijeta, a i to samo ako je muško. Žene imaju još ispunjeniji raspored. Nema vremena za posao, osim ako se sastoji od isprobavanja najnovije kozmetike i njene prezentacije u mondenim kafićima. Ne zna razgovarati, ali zato prede k’o novi Mercedes, za kojim, između ostalog, neobuzdano žudi, zajedno s naočitim vozačem. Porijeklo joj je redovno nepoznato. Glavni je lik mnogobrojnih muških tužaljki o “groznim ženama današnjice” ili ženskih o “prokletim kurvišima”.
IDEALNO M JESTO: koktel barovi, aerodromski VIP-saloni i za njih posebno iznajmljeni stanovi
IDEALAN PARTNER: Donald Trump
CVIJET: divlja orhideja, rukom ubrana na Mauricijusu
MINERAL: Ah, zar ste sumnjali…najbolji su joj prijatelji!



PSIHOTIČNI ČLANKONOŽAC (23. 10. – 21. 11.)

Ljubomorni idiot koji će vas, ne budete li mu na raspolaganju od jutra do mraka, optužiti za sve svoje i svjetske nevolje, uključivši i raspad Beatlesa, globalno zatopljenje i dekadenciju kasnog Rimskog carstva. Iskompleksiran je gotovo svime, pa čak i ljudima koji su stoput gori od njega, jer mu ČAK I U TOME uzimaju primat. Ego- i seksualni manijak kojeg ćete se, ako on to tako ne želi, teško riješiti, ali će vas zato, ako mu prestanete biti interesantni, inkvizicijskom mržnjom i bez imalo suosjećanja baciti u bačvu prepunu stajskog gnojiva na glavnom gradskom trgu. Ne preza od kriminala, ali je zato romantičan.
IDEALNO MJESTO: opsada Sigeta, s turske strane
IDEALNA PARTNERICA: Yoko Ono
CVIJET: kozja krv
MINERAL: kisele kiše



OBADVAOBADVAOBASUPALA (22. 11. – 21. 12.)

Borio se u ratu protiv agresora, a borio bi se i protiv fiktivnih Kardasijanaca, samo vježbe radi. U slobodno vrijeme radi petsto sklekova dnevno, trči trideset krugova po zagrebačkoj obilaznici, jednom rukom s ramena baca manje građevinske strojeve u dalj i čak i u Petoj Beethovenovoj nalazi razlog za plesanje kazačoka. U međuljudskim odnosima je srdačan i mio, dokle god ga se poštuje kao pravovaljanog nadređenog. O seksu uglavnom nema pojma, ali mudro šuti.
IDEALNO MJESTO: bazni logor u podnožju Himalaja
IDEALNA PARTNERICA: Tamara i Irina Press (nema veze što su brkate, ali što bacaju disk i kladivo…)
CVIJET: biljka koke; stimulira aktivnost
MINERAL: Magnezij; dobar za srce



SVETI PETAR S KAJGANOM (22. 12. – 19. 01.)

Propovjednički dosadnjaković koji će filozofiju napraviti i od jutarnje higijene, a najsretniji će biti dok u Excelu sređuje svoje prihode i rashode. Držat će propovjedi, uopće ne primjećujući da niti je nedjelja, nit je u crkvi, nit je itko u njegovoj okolini budan. Moralno vertikalan, u potaji će pipkati ilegalno mlade dječake i žudjeti za legalno prestarim babama. Cugu bi platio jedino Georgeu Bushu, pod prijetnjom kemijsko-biološkog uništenja njegova velebna mozga. Naporniji od predavanja iz sanskrta. Rodio se s 50 godina.
IDEALNO MJESTO: Popovača ili Garešnica
IDEALNA PARTNERICA: Margaret Thatcher ili Michael Jackson
CVIJET: plastični, uredski fikus
MINERAL: radije nekretnine
 
NAPUŠENI ANTIGLOBALIST (20. 01. – 18. 02.)

Kad, totalno izbezumljen “čarobnim gljivama” ne divlja po Central parku urlajući “Let d san šaaaaaaaaaaaaajn...”, potpuno nesvjestan da je fulao nekoliko dekada i da su casting agenti za “Kosu” vjerojatno već pomrli, naći ćete ga kako prosvjeduje protiv kapitalizma u Amsterdamu. Zašto u Amsterdamu? Pa, zbog trave, naravno! Totalni je aktivist i humanist, ali nema pojma kako mu se zovu najbliži prijatelji, osim ako se ne računa Mumia Abu-Jamal ili Bob Marley. Seks prezire jer pridonosi prenaseljenosti planeta.
IDEALNO MJESTO: zatvor, uživa u glumljenju političkog zatvorenika, pa moli Boga da ga se uhiti i zbog krivog prelaska ceste.
IDEALNI PARTNER: Rudi Dutschke
CVIJET: ah, bilo koji…
MINERAL: LSD



CIPAL NA GRADELE (19. 02. – 20. 03.)

Ljigavi emotivac i seronja koji će pronaći razlog za melankoliju i u samoj činjenici što je utorak, pa zatim srijeda, a bogami i čitav tjedan. Proziva se umjetničkom dušicom iako kad crta ananas, ispada ručna bomba, a kad pokušava napisati “Rat i mir”, ispada popis za plac. Lijen je k’o ******, pa će se zato rado seksati jer se kasnije može žaliti na umor i sasvim ravnodušno blejati u televizor, pa makar se na njemu prikazivali i samo mađarski dokumentarci o svinjogojstvu. Produhovljeni izraz lica najčešće znači da se pokušava sjetiti o čemu bi razmišljao jer mu je dosadno.
IDEALNO MJESTO: bilo gdje, samo ga pustite da sjedi i neće mrdnut
IDEALNI PARTNER: daljinski SAMOupravljač (po mogućnosti vezan s njegovim korteksom, da ne mora napraviti niti jedan pokret)
CVIJET: drvo žalosne vrbe (samo nek ne mrda navrh brda)
MINERAL: Molim?
 

Back
Top