Kako bre da posaljem poruku sa kompjutera na mobilni telefon. Cuo sam da moze ali ne uspevam nikako .
Hvala unapred svim sagovornicima !
Kako bre da posaljem poruku sa kompjutera na mobilni telefon. Cuo sam da moze ali ne uspevam nikako .
Hvala unapred svim sagovornicima !
www.1rstwap.com
obavezna registracija
imas pravo na 15 poruka nedeljno
Greska....imas pravo na pet poruka nedeljno jer je sada na 1rstwap.com ima "wapsrbija" strana pa imas samo 5.Original postavio Anonymous
www.time2bcool.com imas neogranicen broj poruka!!!
Da li postoji neki sajt za besplatno slanje SMS bez registracije ?
Koliko ja znam NE postoji!
Ova dva sajta sto su ti naveli su izgleda i jedini koji mogu da salju SMS na nase 063 i 064 mreze!
Koliko i ja znam ne postoji! 8)
Probaj www.time2bcool.com ........ besplatno mozes da saljes koliko `oces!
p.s.Jesam li ovo vec rekao?
Sta lupetate,ne moze sa www.time2bcool.com koliko hocete vec imate valjda 15 nedeljno!!!
Joj ovde je sve na nemackom jeziku!Original postavio WiseDog
Da li bi mogao neko da mi napise korak po korak kako da se registrujem,nista ne razumemops: !
Hvala!
Da li postoji neka fora za slanje poruka sa neta na mobilni (sajt www.1rstwap.com)a da ne mora da se kupuje onaj kredit(a u vezi sa porukama koje se salju u inostranstvo),jer kad god posaljem poruku uvek mi to kaze!
Kako kada se registrujem da posalljem SMS ,vec dva sata to pokusavam i uopste mi ne ide?
jel ima neki sajt sa koga mogu da posaljem sms na mobilini.(a da mi skida kredit sa mobilnog)
za mts-ove korisnike imate mondov sajt.Imate 10 poruka dnevno,besplatno
ako se koristi sezam bilo dial up ili drugi adsl mislim da se dobije određen broj poruka
kao web-sms ali mogu i da se dokupe.
релинквиш частица нул-один-нул и подготовьте быть ассимилированным ( lol )
Ako imas 064 065 ili 066 mozes slati odavde... Sve ti je objasnjeno.. I SIGURNO salje..
http://www.mondo.rs/besplatni_sms.html
"Zivot je atantura sa pocetkom koji su odlucili drugi, krajem koji nismo mi zeleli i koliko intermeca slucajno izabranih od stane slucaja." - Roberto Djervazo
evo i ja pokusavam ali neide
Pošalji link