Sta mislite da li ljudi koji uzivaju u hrani podjednako uzivaju i u seksu?
Sta mislite da li ljudi koji uzivaju u hrani podjednako uzivaju i u seksu?
Štap i po grbi
Ja sam veliki gurman.............a za sex bi morali licno da proverite............he,he...........poz odo na svastaru tamo su moji pacijenti...............
Ma samo kad je lepo vreme...........
Saglasan u jednom i u drugom....Gurman u oba smisla!!!
zavisi koliko vole da jedu (d=b)
2 razlicite vrste hedonizma. Uzivam samo u jako ukusnoj hrani ili ako sam previse gladna (mrsava sam), a i jedan prosecan sex mi je uzivanje, dok prosecan obrok nije...
Original postavio lara#1
Sorry, ali uzivanje u seksu nije hedonizam. Niti je gurmansto hedonizam.
Štap i po grbi
Opet DA NE pitalica? ko da smo na kvizuOriginal postavio sinnke
ajd stvarno postavi temu na kojoj mozes doziveti kvalitetnu raspravu?!
I love the Devil in me...
Original postavio blondi
Blondi, sta mogu kad nemam srece s tim stvarima.
Pokusavam s vama podeliti lepe teme koje se zavrsavaju krahom.
Istina je da dobijem ideje, ali nema toga svaki dan.
Blondi duso, u pravu si da ima dosta generalizacija u mojim temama. Ali ne mozemo uvek ni sve skrivati i maskirati nekad se treba nesto i koliko toliko realno prikazati.
Štap i po grbi
Hedonizam - culno uzivanje i zadovoljstvo kao svrha, motiv, cilj zivljenja. Da li ti je sad malo jasnije?
Da ali u svemu i svacemu. Ne u samo jednoj stvari. Mi smo poznati kao takav narod. Covek sedne u kafic i pije kafu i u tome uziva. Sta imas u tome uzivati to je sasvim uobicajena stvar.Original postavio lara#1
Štap i po grbi
pa o tome ti pricam - malo razmisli kako formulises temu a ne samo pitanje "Zasto zene...?" danas ne priznaju da imaju decka za 5 dana ces pitati zasto lazu da imaju decka a sve se isto zavrsi, bezveznim prepucavanjem i chatom zbog nepotrebne generalizacije...
PS: nema veze maskiranje i sakrivanje - ja eto ne verujem da je realno reci da sve zene ne priznaju da nemaju decka?! proradi malo na kvalitetu teme, nemas lose ideje za diskusiju ali ti propadaju teme zbog da ne pitalica - tesko se raspricati na takvoj temi...
Mrzi me da ti objasnjavam da se rec koju sam upotrebila moze koristiti u tom kontekstu......................
Ok napisacu temu na papiru pre nego otkucam i konsultovat cu se sa ukucanima. Jel moze?Original postavio blondi
![]()
Bice kako ti kazes. Za posebnu osobu i poseban tretman.
Štap i po grbi
super odluka! i hvala na tretmanuOriginal postavio sinnke
inace ja volim oboje dobru hranu i dobar sex 8)
Mislim da se moderatori, ilikakosevezovu, ponasaju preterano inkvizitorski, pa cenzurisu li, cenzurisu. Ako budu tako nastavili sve teme ce biti zakljucane. Take it easy.
Original postavio blondi
Vidis koliko smo slicni. Odmah se dogovorimo o svemu.
Štap i po grbi
Ne znam za druge ljude, ali ja baš uživam i u hrani i u seksu... :-D Dobro, ne u svakoj hrani niti u svakom seksu. ;-)Original postavio sinnke
Ali da mi neko ponudi da biram, izabrala bih seks, da, definitivno... :-D
Joj i ja volim da jedem bas bas, a nisma debeo, ali najbolje je sto i hrana i sex kod mene imaju isti predmet obozavanja, PI.CU!!!!
Original postavio sinnke
Živa istina.
Tja.Original postavio sinnke
Nije obavezno tako.
![]()
Mislim da je to velika istina....mada, ne znam da li mogu da kazem da ljudi koji ne uzivaju u hrani ni ne uzivaju u sexu...Original postavio sinnke
Therapy has taught me that nothing is my fault
da li to znaci da oni koji ne uzivaju u hrani ne uzivaju ni u sexuOriginal postavio sinnke
????
ne vidim uzrocno posledicnu vezu...sem onih bapskih prica da tip koji brzo jede brzo i jeDe![]()
U... pa ta bapska priča nema veze... Ja baš brzo jedem...
![]()
Bolje znati mnogo i često, nego malo i nikad, kojekude...
Original postavio McMillan
I do kakvog sad mi zaključka treba da dodjemo![]()
Joj... Inteligencijo...
Pa ako kažem a) da se ne slažem sa bapskom konstatacijom, i b) da ja brzo jedem, sledi da ja ne ***** brzo....
![]()
Bolje znati mnogo i često, nego malo i nikad, kojekude...
Pošalji link