[font=Comic Sans MS]Pošto na kulinarstvu nema mesta za ovu temu; nadam se da će moći da prođe na dragom nam i milom ženskom kutkiću:smile: [/font]
[font=Comic Sans MS]Evo, kopiram je celu:[/font]
[font=Comic Sans MS][/font]
[font=Comic Sans MS]Dok sam bila devojka, i kuvala kad sam htela da se 'pokažem', uvek je bilo lako naći neko sjajno jelo; makar i komplikovano, jer je celo popodne posvećeno pravljenju... Ili kad su rođendani i neka druga slavlja.[/font]
[font=Comic Sans MS]Sad sam tek videla problem zvan - ŠTA kuvati?[/font]
[font=Comic Sans MS]Kao da mozak zakaže; sve znam da napravim, ono što ne znam uvek imam gde ću pronaći, samo treba smisliti... Ali to onda više nije ''samo'', to postaje baš problem:? [/font]
[font=Comic Sans MS]Jel' bi mogla ova tema da bude podsetnik (sa receptima, naravno) šta kuvati svakodnevno?[/font]
[font=Comic Sans MS]Počevši od grašak, pasulj, boranija do svega što spremate za ručkove[/font]
[font=Comic Sans MS]Evo, ja ću početi - konačno se ukiselio kupus8) [/font]
[font=Comic Sans MS]Podvarak sa suvim rebrima[/font]
[font=Comic Sans MS]Izdinstati glavicu crnog luka, dodati kiseli kupus i po potrebi malo vode. Suva rebra pustiti u jedan 'ključ', da izgube slanoću, a zatim ih staviti u sredinu kupusa da se sve krčka zajedno. [/font]
[font=Comic Sans MS]Kad kupus omekša, sve zajedno premestiti u rernu i zapeći, dok kupus ne dobije tamniju (zlatno-braon) boju.[/font]
[font=Comic Sans MS]Kao prilog - bareni krompir.[/font]
[font=Comic Sans MS]A sad viiii...[/font]

[/font]

bratiti paznju pre pecenja da li u unutrasnjosti stoji kesica sa iznutricama 

Pošalji link