evo ti sajt sa svim lektirama za srednju skolu...ovaj i ja koristim
http://www.znanje.org/lektire/lektire.htm
o gilgamesu ti je medju prvima, videces...
pozz![]()
evo ti sajt sa svim lektirama za srednju skolu...ovaj i ja koristim
http://www.znanje.org/lektire/lektire.htm
o gilgamesu ti je medju prvima, videces...
pozz![]()
My love is not your toy
You better be carefull boy!
;)
Hvala!!![]()
caos.nov sam pa necu puno da pricam... ovako meni treba hitno prepricano delo cica gorio. ako moze neko da mi akze sajt il da mi posalje na mejl [email protected] bio bih mu mnogo zahvalan!!!! HVALA!!!!!!
pogledaj na http://www.lektire.org/ ima dosta prepricanih knjiga, ili jednostavno wikipedia- čiča gorio... nadam se da ce ti pomoci
Jel moze sastav Antigona Za ljubav ne za mrznju ja sam rodjena
DAN BEZ SMEHA JE IZGUBLJEN DAN
E, drusto hitno mi trebaju tri sastava....pa ako mozete, sastavite mi bar jedan...
Teme su: 1.TV često stvara istinit svet
2.Moja omiljena vrsta muzike je...(zasto), bilo koja vrsta muzike, sve slusam...
3.Ne verujem da ima inteligentnog yivota na drugim planetama u nasem svemiru
PROFESORKA JE GLUPA :-(
Ako nesto sastavite, pisite na [email protected]
Hvala unapred....
ljudi ima li neko nesto o hasanaginici bilo sta opis likova,dramsku kompoziciju, treba mi za sutra. Pomozite molim vas. Unapred zahvalan
Evo ja sam se pvo mucio da nadjem po netu referat, ali mi nije islo...
Onda sam otisao do biblioteke, i uzeo knjigu, i malo se mucio... i konacno zavrsio ovaj rad...
Posto znam koliko sam se ja mucio da vadim iz knjige od 200 str. samo ono najvaznije...
da ne bih vi to morali o5 da radite... evo vam moj referat... :^)
xD
paa nadam se da ce vam koristiti..
i da jos nesto... mozete li mi molim vas slati komentare na mail : [email protected]...
ili ako smatrate da nesto nevalj, da mi javite da ispravim
pozz
War3 TFT Human player :)
eeeee, jel ima neko sastav o gilgamesu ili o antigoni ( a moze i oba ) , ali da nisu prepricani?! hitno....![]()
Da li neko moze da mi napise nesto o likovima iz Gorskog vijenca?
Jek moze neko da mi ukratko napise sastav gorski vijenac... molim vas, imam pismeni u utorak...
nikola
Da li neko moze da mi napishe sastav o Tatjani iz Evgenija Onjegina?
Na ovom forumu ima svasta o Antigoni,al nema sastav na temu za ljubav ne za mrznju ja sam rodjena.Ako neko ima zamolio bih ga da napise.Hvala unapred.
www.google.com i kucaj gorski vijenac likovi
čudo šta sve možeš da nađeš
Tebe ne prepada što propadaš - važno da pripadaš vecini:
masa je aspirin kada duša slini.
Eee.....
Jel mozete do veceras da mi napisete sastav na temu "Reci koje su me ohrabrile"
pleaseeeee!!!
ako uspete nesto da sastavite,posaljite mi na moju e-mail adresu
[email protected]
hvala unapred![]()
Da li neko moze da mi napise sastav na temu "Reci koje su me ohrabrile"
pleaseeee!!!ako neko uspe nesto da sastavi neka mi posalje na moju e-mail adresu: [email protected]
hvala unapred......![]()
moze neshto u vezi "chekajuci godoa"... tumachenje dela, likovi...shta god...moze i preprichavanje...ne znam apsolutno nishta) :shy:
TREBA MI SASTAV GORSKI VIJENAC HITNO!!!!! HVALA
pozz svima
ljudi cujte meni do petka 5.12.2008 treba 10 prepricanih prica od Danila Kis "rani jadi"
hitno mi je!!! hvala vam unapred... PoZz
jel zna neko gde mogu da nadjem besede, ili jel neko zna da napise na temu "da li je sticanje privilegija ili zlocin"
treba mi za sutra sastav na temu evgenije onjegin
Treba mi jedan sastav sa naslovom:"Da li to zaboraviti"Treba se opisati o nekom dogadjaju koji se dans kajemo.I zbog njega nas grze savest.(Muska sam.Zato da li bi ste mogli pisati vas kao u muskom licu,a i nemorate nije toliki proble i netreba neki predobar sastav.JEr treba mi brzo,neka bude solidan)HVALA PUNO ZA VAS TRUD.
ni manje ni vise nego deset prica. Ako nisi cuo sad ces da cujes postoji vise knjiga koje ti mogu pomoci kao npr. Knjizevnost za 1 razred gimn, Lektira ima ih jos ali to nije tesko mozes i sam da prepricas da je karakterizacija likovi ili nesto takvo e to je malo teze
pa meni je problem sto nimalo neznam da prepricavam price. i moram svaku pricu posebno da prepricam ima ih oko 17. ljudi molim vas pomozite!!!!!!!!
Pošalji link