Poz ljudi ja sam novi ovdje ali ipak neznam sto tip nece da sjedne da zagrije stolicu i procita knjigu ona ipak nije toliko losa kosto neko kaze
Da li bi nek0 m0ga0 da mi napishe par rechenica o lektiri Tvrdica - Jovan Sterija Popovic???
Chisto ono par rechenica kak0 da pochnem sastav.... Hvala
p0z
Da li bi neko imao vremena da mi odgovori na pitanja u citanci posle teksta Ivo Andric "O prici i pricanju"
Odgovor na svako pitanje se nalazi u teksu..Bukvalno..
Kakvu banderu bi bilo ko sa ovakvim sastavom zakucao kod moje prof...xD
Ne mogu sad samo da se setim njenih rechi za izraze tipa:''Sunce se ponovo pojavljuje i obasjava mi lice''
Ah..No, ne mozhe se reci da je ona najnormalnija..Kod nje ne postoji uchenik koji ima 5. za kraj..Kazhe:''Uvek mozhe bolje''xD
Poslednji put ažurirao/la trick-trick : 12.10.2008. u 14:22
The psycho's back strong enough to push the Eifel back..
Trick-trick
Ja tu ne opisujem prirodu vec kako je meni pochelo jutro... naravno, kad ljudi pochnu da opisuju tako neshto ne temi ''Jesenje jutro'' onda je to promashena tema... i tu treba dosta stilskih figura, epiteta... blabla... ali ostoje teme u koje tako neshto moze da se uklopi i da savrsheno pristaje...
Treba mi sastav o Banovic Strahinji! molim vas
Treba mi brzo opis lika Banovic Strahinje.
DAN BEZ SMEHA JE IZGUBLJEN DAN
Uhhh Chovece,hajde neko neka napishe neki sastav na teme kad zazmurim i kada zaspim,lepota moga zavicaja,moji skolski dani ,pricam ti pricu,ali *** sta vam sad to kazem kad ja vec ujutru imam pismeni,a sad je 11:50,nema weze ja uvek dobijem 5,imam lepu mashtu,nego sad nemam neku inspiracuju
wind_of_change
Ma garantujem ti.msm,nije to nishta lichno ,meni tvoj sastav svidja..Ali ne mozhesh da zamislish kakve zahteve ta zhena ima..
Hrapave vezhbanke,HB olovke..4 sveske za knjizhevnost,,
Ja sam napisao najbolji sastav u mom zhivotu i dobio dva,iako joj se sastav svideo..jer sam stavio Platonov citat..:\
The psycho's back strong enough to push the Eifel back..
ljudi hitno mi trebaju dva sastava na tmu PUTOPISI...stvarno je hitno pa bi molila da ako neko ima tekve sastave da ih okaci...
Jel ima neko analizu pesme Cigani od Puskina?
Hitno mi treba! Pls!
jel mi neko moze pomoci za sastav .(sta prica stara porodicna fotografija)
e....... jer ima neko neki sastav na temu vuk karadzic-sakupljach narodnih umotvorina......... treba mi shto pre... ako ima neko neka pishe...........hitno je...........please
ee pozz svima, ja sam novi clan ovdje a potrebna su mi dva sastava za pismenu ...ali je vezano za knjigu Franca Kafke "Proces" pa ako je neko mozda procitao pa da mi napise bilo sta na ove teme:
1. Danasnji covijek i Jozef K.
2.Odnos drustva prema pojedincu
Molim vas pomozite mi ... molim vas![]()
Da li neko moze da mi napise jednan od ova dva sastava?
A teme su: -Prizor koji mi je ostao u secanju
-Reci koje sam uputio nekoj boljenoj osobi
Teme mi trebaju sto je brze moguce, po mogucstvu da budu veceras ili sutra do 10-11 sati!
sutra imam pismeni!
Hvala unapred!!!
molim za pomoc !!!!
treba mi sastav za petak na temu Sudbina coveka u delu ujka Vanje
E JEL IMA NEKO SASTAW NA TEMU "PUTOPIS" TREBA MI HITNO ZA SUTRA!!!!!!! HWALA UNAPRED....)))
Ako neko ima, jel moze da okaci neki sastav iz gradiva na temu ''Basta sljezove boje'' od Branka Copica. Znaci bilo kakav sastav, tumacenje, bilo sta u vezi sa gore navedenim delom.
Treba da mi neko napise opis nekog lik iz lektire Orlovi rano lete.Treba mom bratu.Please
DAN BEZ SMEHA JE IZGUBLJEN DAN
Ljudi please pomozite mi!!!!treba mi sastav za sutrateme su:
1. moj unutrasnji svet moja dusa
2.molim da me slusate,imam nesto vazno da vam kazem
HVALA U SVAKOM SLUCAJU!!pozz
da li je neko imao skoro kontrolni iz biologije i geografije u 8 razredu.trebaju mi bar neka pitanja.molim vas.....
Svashta stvarno, otkud mi znamo kakva cjesh ti pitanja da imash za kontrolni iz geografije i biologije... Svi imaju razlichito...
Pošalji link