Cao svima.Ja sam se sad tek registrovala i stvarno mi se svidja ovde jer moze da se nadje sve sto nam je potrebno.Da li mozda neko ima sastav na temu ,, PROBLEM PROMASENOSTI I NEOSTVARENOST JUNAKA CEHOVLJEVE DRAME ,, UJKA VANJA" ili KOD COVEKA SVE MORA BITI DIVNO I ODELO, I DUSA I MISLI...Obe teme su vezane za dramu ujka vanja.Ako neko ima stvarno bih mu bila zahvalana.![]()

-to je meni na'jachi deo i to teshka srca.. Komichno je i to shto se u njemu vodi bitka izmedju tvrdichluka i ljubomore , tj. posesivnosti prema Juci.. Naravno preovladava tvrdichluk..Ako ti se bash ne chita, a i jezik jeste malkice konfuzan , pomeshan sa grchkim, pogledaj "Kir Janju" sa Vojom Brajovicem u glavnoj ulozi.. Igra i Branimir Brstina kao notarosh..iii Josif Tatic, i ne znam ko josh.. Nisam bash skoro gledala, mozzda proshle , pretproshle ustvari godine, i umirala sam.. Veruj, nasmejacesh se dvaput vishe nego shto je pristojno. i iskristalisace ti se komichno kod Janje

Imam sastav na temu "Jesen u mom gradu",a ja bas i nisam strucan za pisanje sastava!
Ako ima neko ideju(bilo kakvu)ili neko dobro pise sastave da mi sto je brze moguce pomogne ili napise sastav na zadatu temu!Unapred hvala!

Pošalji link