Pogledaj ovde, pa se sama potrudi da napišeš rad
Mnogo sreće ti želim
http://www.znanje.org/lektire/i22/09/02iv0906/seobe.htm
Pogledaj ovde, pa se sama potrudi da napišeš rad
Mnogo sreće ti želim
http://www.znanje.org/lektire/i22/09/02iv0906/seobe.htm
moze li neko da mi napise sastav ili bar da mi da neke ideje , predloge i po koju recenicu a tema je MOJA OSECANJA I RAZMISLJANJA ???? molim vas sve hitno mi je za sutra ... ne mam ni vremena da stignem da napisem , imam sutra 2 kontrolna i odgovaram jedan predmet .... please sto pre
gle evo postavicu ti jedan tekst koji nema veze sa tom temom ali izvuci neke lepe recenice!!!!ovo vecinom pali mog nastavnika ti izaberi par recenica
-Ljubav.Ljubav je smisao zivota.Da nije ljubavi nebi bilo ni zivota, ni ljudi, ni srece ni tuge....
-Za ljubav uvijek treba biti spreman i da precutish i da znash kada je pravi trenutak da kazesh neshto. Treba znati i ispoljiti ljubav na pravi nachin, preko njeznosti i pozrtvovanosti. Te dvije rijechi su tako proste ali mnogo znache,te dvije rijechi koje su chesto razlog svadja i problema, to ''volim te'' koje je ponekad i previshe teshko kazati.
-Za ljubav je potrebno najvishe ali i najmanje dvoje, trece je uvijek suvishno,a kada voli samo jedno onada je ta ljubav uvijek puna suza, patnje i boli....
-Ono shto je najlepshe u iskrenoj i dubokoj ljubavi u kojoj je sve lijepo,to je da u odnosu prema onome koga volimo nijedna nasha mana ne dolazi do izrazaja.Mnogo shta shto je zllo u nama ischezava a ono shto je dobro ustostruchuje se.Ljubav nije samo voleti nekoga, vec biti spreman da se zrtvujesh za ljubav, da si uz voljenu osobu i dobru i zlu i patnji i bolu. Ne treba posustati pri prvom problemu vec se treba boriti. Jer bez borbe nema srece, ljubavi.....Ljubav je prava onda kada si zbog nje spreman i da promijenish sebe.
-Postoji samo jedan kutak u svemiru koji mozemo sigurno promijenit
"Cemu na uci knjizevnost" ... Da li nekom pada nesto na pamet vezano za ovu temu? Dajte bar neki predlog.
molim was,pomozite mi imam pismeni iz srpskog u ponedeljak nesto iz Gorskog vijenca kao LIK IGUMANA STEFANA ili VUK MANDUSIC,VUK MICUNOVIC JUNACI GORSKOG VIJENCA .... ako neko ima nesto o tome molim was napisite mi,please
HELP!!!!!!!!!!!!TREBA MI ZA PONEDELJAK SASTAV NA TEMU :NEVOLJA CINI COVEKA,molim Vas pomozite mi!!!!!!!
Jel imao neko pismeni iz srpskog,a da je druga godina?Ako jeste,nek napise teme!
HITNO!!!
Za danas mi treba sastav na temu "Lik Banović Strahinje" pa ako iko ima analizu, bilo šta da mi pomogne, neka pošalje.
Hvala unapred.
P.S. Odgovorite ako imate nešto, da znam.
Ima li neko sastav na temu ,,Lik Ane Karenjine``? Treba mi za sutra pa ako bi neko imao neku ideju...
ima li ko kakvu ideju za prezentaciju u power pointu...?
Pa na koju temu ti treba prezentacija?
Ljudi MOLIM VAS zna li neko gde mogu naci sastav na temu zitije sv. Simeona, treba mi za sutra, hitno je, molim vas ako neko zna!!!!
Imas sve u interpretacijama o zitije Sv.Simeona...i sve gradivo koje radimo u prvoj godini,ljudi,nek mi sastavi neko sastav na temu nevolja cini coveka,PLEASE,imam za 24h pismeni....molim VAS!!!!!:|:-|
![]()
evo ana karenjina ako ti nije kasno - ovo sam jedino imala i sa interneta je, a sinoc sam greskom poslala snorky-ju koji je iznad tebe, tek sam sad provalila
Ana Karenjina.doc
molim was,pomozite mi imam pismeni iz srpskog nesto iz Gorskog vijenca kao LIK IGUMANA STEFANA ili VUK MANDUSIC,VUK MICUNOVIC JUNACI GORSKOG VIJENCA .... ako neko ima nesto o tome molim was napisite mi,please.........kad was molim...aj budite fer
LJUDI POMAGAJTE...IMAM PISMENI ! ! ! Tema je "Sta zelim da postanem kad porastem?" treba da se obuhvati i srednja skola...ako neko ima sl. sastav neka mi posalje na [email protected]
A ako nemate sastav,pomozite mi oko uvoda i zakljucka...PLEASE ! ! ! !
Dobro, imaš li neku ideju, prvo, šta želiš da postaneš???
Kako ovakve sastave ne znate sami da napišete...![]()
Zelim da budem farmaceut...meni su potrebni uvod i zakljucak...i podsetnik sta da napisem u razradi(teze)....a treba da se obuhvati prijemni i upis u srednju skolu (upisacu medicinsku farmaceutski smer ili gimnaziju prirodni)...OBAVEZNO...!
molim vas ima li ko sastav na temu LIK VLADIKE DANILA I IGUMANA STEFANA molim vas hitno je...ili ako imate neku stranu o ovome napisite da tamo pogledam........
Jel ima neko sastav na jednu od ovih tema:
-Zanimljiv dijalog
-Razgovoru nikad kraja
-Zucna rasprava
-Razgovor dusu razgaljuje
-Rec po rec i otpoce zanimljiva prica?
Ako neko ima ideju ili sastav nek mi javi na adresu [email protected]!
Hvala unapred!
Poslednji put ažurirao/la *=>>M!LEN@=<<* : 06.03.2008. u 21:37
Ko go da si?,ali FENOMENALNO pises sastave.Dana sam trebao iz srpskog da napisem sastav,ubijao sam glavu nisma znao sta i onda ko da mi je bog poslao tvoj sastav,znaci ludilo dopio sam 5,jer kod ove nase natavnice tesko je dobiti!!!,jer mnogo trazi!!hwlala!!!
Pošalji link