moze li neko da mi pomogne oko sastava od 80 reci o skoli na engleskom
moze li neko da mi pomogne oko sastava od 80 reci o skoli na engleskom
koja tema
Da li biste platili za dobar i kvalitetan sastav i koliko?
ljudi hitno mi treba sastav na temu:Stojim pred jednim umetnickim delom...do sutra najkasnije!!!Hvala unapred!!!
Evo za koga sam se ja udalaOriginal postavio tommy gun
...eeeeee.....zivooote... :-D
:shock: Ako i dalje budes mesao je l` i jer neces se dobro provesti mali....Original postavio katy
![]()
Next time my dear write what the theme is....Original postavio jopica123456789
:wink:
o skoli
School.Older people say the best life cycle-I`m not so sure,but I have to admit I do not hate school as other kids do...The best thing are frendships that we make during this period.These are frendships that we usualy sustain whole life..
Then there is the purpoce of schooling,education.Education is very important.There is a lot of unlearned people in the world and that is a very seriouc problem...I wouldn`t like to,one day,be shamed because I `m not as literate as the people from my surrounding.
My conclusion is that school is one of the most important things in life,and it destines the future of a person...
Nadam se da sam ti pomogla....ima malo vise od 80 reci,ali od viska glava ne boli (osim ako ne govorimo o kilogramima)...pozz
super,hvala
Hitno mi treba sastav na temu
STOJIM PRED UMETNICKIM DELOM
e, covece meni treba tema pred umetnickim delom.zeznutoOriginal postavio peleplay
Da li neko ima sastav na temu
" LEPOTA JE VIDLJIVA , ALI NEDOSTIZNA I NEZADRZIVA "
hvalla unappred
Treba mi sastav "Pesma "Albatros" je skrovište Šarla Boldera"
Unapred hvala!
Ha, ha, ha, ovo sam i ja imao pa dobio 2, da nisi u 13toj?Original postavio pedjas11
ok....ne znam dali neko zna ali aj...
treba mi referat iz hemije...trebam da pishem o tvrdoj vodi....
kao npr.
shta je tvrda i meka voda?
Shta chini tvrdotju vode?
Kako danas od tvrde vode mozhemo napraviti meku?....
Pitaj na prirodni naukama
I meni treba sastav na temu "lepota je vidljiva,ali nedostizna i nezadrziva" ili slicno...! HITNO!!!!!!!Sutra imam pismeni!!!
@vericadimic Jbga da si rekla ranije ja bih ti dala...ja ko debil cuvam te stare sveske,bas sam pre neki dan prelistavala..cisto da se prisetim...
Ljudi nemojte traziti pomoc u pet do dvanaest...tesko da ce vas post neko videti na vreme..
Nema na cemu :wink: ...kad ti treba nesto iz engleskog samo pitaj-ja uzivam..Original postavio jopica123456789
![]()
![]()
Treba mi sastav "Pesma "Albatros" je skrovište Šarla Boldera"
Sutra je pismeni.Pomozite molim vas!!!
Jel neko zna da napise u pet,sest recenica razliku izmedju Kir Janje i Tvrdice?
Jel zna neko razlike i slicnosti gore navedenih.
e moze neko da mi napise pismo na engleskom...?kao ja nekome pisem pismo...
ja nemam inspiraciju...![]()
hvala unapred...
Pošalji link