Koje smo... sta to pises sram te bilo. Zar ne rekoh da je MajKeL najlepsi i da se najlepse oblaci...???
Koje smo... sta to pises sram te bilo. Zar ne rekoh da je MajKeL najlepsi i da se najlepse oblaci...???
hahha....pa dobro,ti si izuzetak....ti si uvek imao sklonosti ka tome da ocenjujes muskarce...hahaha
salim se![]()
My heart- if you wanted it, I’d wish for nothing in exchange - no gifts,no goods,no demonstrations of devotion. Nothing but knowing you loved me too.Just your heart, in exchange for mine.
Ne bas uvek... ali on je poseban... pola baba, pola deda...
hahahahahhahahhahahaha
My heart- if you wanted it, I’d wish for nothing in exchange - no gifts,no goods,no demonstrations of devotion. Nothing but knowing you loved me too.Just your heart, in exchange for mine.
jer ima neko teks pesme hang up ili link do nje
:)Masa
Nikad je nisam volela,jedina pesma i spot koji mi se od nje svidja je upravo "Hung up".
hvala za pesmu
Nema na cemu!
Meni je ona iz albuma u album sve losija i losija.
a jel imas sorry?
Ma imas sta god hoces
http://www.azlyrics.com/m/madonna.html
hvala..
a od blek ajd pis (ne znam kako se pise na engleskom)
verovatno da ima na ovom sajtu iznad
hvala hvala hvala
imas i na www.muzlyrics.com
a za madonu imam kolac u gacama
Svidja mi ceo novi album,najvise sorry i hung up
joj, kako sam poludela juce na informatici..... ove moje idiotkinje su CEO cas ponavljale refren iz Sorry..... ja pesmu nikada do tada nisam ni cula, a sad je znam napamet... kakav li je tek spot... ne zelim da znam, postedite me....
We'd rather leave no trace and not look back
Than face the anxiety here and now.
slican kao hung up....hm....ocaj![]()
joooooj,ove nedelje slusam tu pesmu po 50 puta na svakom odmoru i na nekim pesmama,pola razreda je peva! UZASSSSSSSSS!!!!!!!!!!
ja im onda pevam od dimmu borgir-a burn in hell![]()
![]()
![]()
![]()
a ja "your souls gonna burn in a lake of fire" iz Can I Play With Madness, zajedno sa jos dva ortaka i drugaricom.......
We'd rather leave no trace and not look back
Than face the anxiety here and now.
Ovde mozete da pisete o najboljoj pevacici svih vremena MADONNI.
Mozete i o Britney,Christini Aguileri itd... :-D
Madonna- ne volim je,ne slusam je,neke pesmice volim,postujem je jer je toliko dugo na sceni
Britney,Christina-obozavam ih obe![]()
Madonnu i ne volim bas nesto,vise Britney jer nju vise slusam......
Ok.jeste li procitali knjigu od Madonne "SEX".Ako iste preporucujem vam,super je,a posle te knjige ce te je sigurno zavoleti![]()
Pošalji link