Madonna - Strana 2
Strana 2 od 574 PrvaPrva 1234561252102502 ... PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 26 do 50 od 14333

Tema: Madonna

Zainteresovan član
    Učlanjen
    18.06.2005.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    32

Podrazumevano Re: Madonna

Citat Original postavio Lucky girl
    sta je uradila za novu godinu?
    Ovo.
    Citat Original postavio markoca
    I sad kao misli da je neka faca sto je zazvalila Britney za novu godinu.
    Poljubishe se njih dve na nekim levim dodelama nagrada u cilju... errr.. Pravljenja skandala? Ne znam stvarno zashto... No, ameri to struchno nazivaju "Publicity Stunt"...

Buduća legenda nikodim (avatar)
    Učlanjen
    07.02.2004.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    108

Citat Original postavio NTT
    Poljubishe se njih dve na nekim levim dodelama nagrada u cilju... errr.. Pravljenja skandala? Ne znam stvarno zashto... No, ameri to struchno nazivaju "Publicity Stunt"...

uglavnom... to sto su uradile nije proslo nezapazeno... valjda je to i poenta. Iskreno, poprilicno su glupe i jedna i druga... samo sto je "starija" kako daleko "mocnija" u muzickom svetu.

Zainteresovan član
    Učlanjen
    05.11.2005.
    Reputaciona moć
    30

Smara... Cula sam da je zesce pukla pare Abbi za onaj riff.

Učlanjen
    07.02.2004.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    108

Citat Original postavio skrobi90
    Smara... Cula sam da je zesce pukla pare Abbi za onaj riff.

Ma ona je samo "mrtvo puvalo", kako to neko ume da kaze. Nije mi jasno zasto je pojedinci toliko uzdizu kada nija uradila nista cime bi se mogla porediti sa daleko jacim imenima u svetu savremene muzike (ili mozda i jeste a da ja toga nisam svestan). Svejedno, nimalo mi se ne dopada to sto radi, a jos manje cinjenica na sta je sve apremna samo da bi se zadrzala u na top listama.

Primećen član DaNa_Pa (avatar)
    Učlanjen
    22.08.2005.
    Reputaciona moć
    38

Svidja mi se njena nova pesma,a tek shto joj pushtaju spot na TV-u i pesmu na radiju svakih pet minuta! Chujem je po 10 puta na dan! I to sa Britney je stvarno bila glupa fora i to rade samo ochajnici kojima karijera propada pa pokushavaju da se bilo kako domognu naslovnih strana makar i lezbo magazina!

Učlanjen
    07.02.2004.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    108

Citat Original postavio DaNa_Pa
    Svidja mi se njena nova pesma,a tek shto joj pushtaju spot na TV-u i pesmu na radiju svakih pet minuta! Chujem je po 10 puta na dan! I to sa Britney je stvarno bila glupa fora i to rade samo ochajnici kojima karijera propada pa pokushavaju da se bilo kako domognu naslovnih strana makar i lezbo magazina!
    Pazi... da ti toliko puta dnevno pustaju himnu Narodne Republike Kine, verujem da bi ti se i ona dopala... iako nista ne kapiras. To se drugacije zove ispiranje mozga...

Domaćin Fency_Killer (avatar)
    Učlanjen
    09.08.2005.
    Pol
    muški
    Tekstova u blogu
    4
    Reputaciona moć
    74

Najzanimljivija mi je cinjenica da se Britney "zvalavila" i sa Christina Aguilera-om,a da to niko nije ni spomenuo...
    ...jer sto Edgar Alan Po rece: "Sise,samo to i nista vise."

Učlanjen
    07.02.2004.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    108

Citat Original postavio Fency_Killer
    Najzanimljivija mi je cinjenica da se Britney "zvalavila" i sa Christina Aguilera-om,a da to niko nije ni spomenuo...

Ako se dobro secam to je bila Madona a ne Christina... ili ih ima vise... ali kao da je to sada i bitno. Neka ih, neka rade sta im je volja, ja ih posmatram odavde sa Balkana i vrlo sam srecan sto nisam deo toga.

Lucky girl nije na forumu
    All I want in life is to travel,love,be loved and be happy ! :)
    Zaslužan član Lucky girl (avatar)
    Učlanjen
    05.07.2004.
    Pol
    ženski
    Reputaciona moć
    296

madona se zvalavila sa britni,kao i sa kristinom...britni i kristina nisu medjusobno...
    mada me zivo zanima zasto su ljudi vise obratili paznju na britni-madona kiss,nego na madona-kristina kiss.....
    My heart- if you wanted it, I’d wish for nothing in exchange - no gifts,no goods,no demonstrations of devotion. Nothing but knowing you loved me too.Just your heart, in exchange for mine.

Učlanjen
    09.08.2005.
    Pol
    muški
    Tekstova u blogu
    4
    Reputaciona moć
    74

Upravu si,pogresio sam...to i mene zanima,kao i vase misljenje o duetu Britney-Madona?
    Mislim da je posle tog "skandala" bilo isuvise predvidljivo da ce njih dve napraviti neku zajednicku pesmu,kakva god ona bila...

Učlanjen
    07.02.2004.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    108

madona se zvalavila sa britni,kao i sa kristinom...britni i kristina nisu medjusobno...
    mada me zivo zanima zasto su ljudi vise obratili paznju na britni-madona kiss,nego na madona-kristina kiss.....

Taj drugi nisaam ni video... a ovaj prvi je valjda bio na dodeli MTV nagrada pa je valjda zbog toga toliko popularan. Ko ce znati... Ma samo nek se ljube, ako je to u fazonu, samo neka "rokaju"... ja cu odavde da ih prucavam.

Učlanjen
    05.07.2004.
    Pol
    ženski
    Reputaciona moć
    296

Upravu si,pogresio sam...to i mene zanima,kao i vase misljenje o duetu Britney-Madona?
    Mislim da je posle tog "skandala" bilo isuvise predvidljivo da ce njih dve napraviti neku zajednicku pesmu,kakva god ona bila...
    duet britney-madonna....hm..iako volim britney,mislim da je taj duet bio poprilicno los,jer pesma je ok,ali posle odredjenog slusanja,dosadi...mogle su da nadju drugu pesmu,ili makar da duet naprave kristina i britni...e,to bi vec bilo interesantnije
    My heart- if you wanted it, I’d wish for nothing in exchange - no gifts,no goods,no demonstrations of devotion. Nothing but knowing you loved me too.Just your heart, in exchange for mine.

Zainteresovan član
    Učlanjen
    05.11.2005.
    Reputaciona moć
    30

Smara! Smara! Smara!!!!!!!!!!!!!!! Nervira me! Kao u fazonu, neka baba od 45 godina ide tu i zvalavi se sa svima sa kojima stigne! Mozda je presla u lezbose! Budala! Sta deca misle o njoj. Po meni je to ponizavanje....

Primećen član DaNa_Pa (avatar)
    Učlanjen
    22.08.2005.
    Reputaciona moć
    38

Ma de Kristina i Britni da snime duet kad se medjusobno ne podnose!

Početnik
    Učlanjen
    26.11.2005.
    Reputaciona moć
    0

Podrazumevano Re: 47 godina a izgleda kao da ima 27

Citat Original postavio @Xel
    Ja sam ondusevljena madonni!
    a kako se ona vama svida i kako vam se dopada njen novi super hit : hung up ?
    Na prvi utisak,zadnjoj Madoni fali malo inventivnosti.

Učlanjen
    05.07.2004.
    Pol
    ženski
    Reputaciona moć
    296

Citat Original postavio DaNa_Pa
    Ma de Kristina i Britni da snime duet kad se medjusobno ne podnose!
    to novinari malo seru..to nije uopste tacno

Učlanjen
    07.02.2004.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    108

to novinari malo seru..to nije uopste tacno
    Pazi... znas kako kazu:"Gde ima dima tu vatra postoji".

Buduća legenda
    Učlanjen
    06.04.2005.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    101

Citat Original postavio NTT
    Ovo.

ja ne znam ako postoji neka veca glupaca od Madonne, one fenserke Britney, Aguilere itd. Sve su to vestice koje treba uhapsiti i muciti a potom spaliti.

Zainteresovan član
    Učlanjen
    05.11.2005.
    Reputaciona moć
    30

ja ne znam ako postoji neka veca glupaca od Madonne, one fenserke Britney, Aguilere itd. Sve su to vestice koje treba uhapsiti i muciti a potom spaliti.
    Slazem se! Popularne su jer su polugole. Lepo kaze moj drug, sve su one 10% human, a 90% photoshop.

Učlanjen
    07.02.2004.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    108

Pa ne bih se bas moglo reci za Aguilere da je glupaca, tako olako. Ne volim je i to je tacno, ali je nikako ne bih stavljao u isti kos sa Madonom i tom malo izgubljenom Britney... Ona barem ina glas i ume da peva za razliku od ove dve... i to bas ume da peva. E sada, njen izgled i ponasanje nesu bas potpuno pametni... Ipak, ne moze se porediti sa Madonom i drugarima.

Učlanjen
    09.08.2005.
    Pol
    muški
    Tekstova u blogu
    4
    Reputaciona moć
    74

Da,samo sto ona samu sebe uporedjuje sa Madonom i drugaruma...

Učlanjen
    07.02.2004.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    108

Da,samo sto ona samu sebe uporedjuje sa Madonom i drugaruma...

Neka se uporedjuje sa kim hoce... to mi je najmanje bitno, mnogo manje od onoga sto "ispusta" iz sebe.

Učlanjen
    05.07.2004.
    Pol
    ženski
    Reputaciona moć
    296

pa sad ovako...kristina ima dobar glas,to jeste cinjenica...ali kad uzivo peva,to nije ni UPOLA dobro kao na albumu...a to da li neko zna da peva,nema veze sa necijom inteligencijom...
    e a sto se madone tice,imala je ranije,pre jedno 4-5 godina bolji glas...starost,jebi ga...
    a sto se britni tice,ona peva dobro,s tim sto dozvoljava sebi da pravi pesme u kojima vise treba da recitujes,nego da pevas...e to je vec stvar njenog loseg izbora...
    ali ni za jednu,ni za drugu,ni za trecu se ne moze reci da ne znaju da pevaju..uopsteno,ja ne znam nikog sa strane muzicke scene ko ne zna da peva,taskve samo kod nas nalazim

Učlanjen
    07.02.2004.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    108

ali ni za jednu,ni za drugu,ni za trecu se ne moze reci da ne znaju da pevaju..uopsteno,ja ne znam nikog sa strane muzicke scene ko ne zna da peva,taskve samo kod nas nalazim
    Pazi... ako Madona uspe (ili ona mala Britni), da otpeva jedan klasicni narodnjak, sa sve tim narodnjackim trilerima (koji obiluju u nasoj „grandovskoj“ muzickoj produkciji), ja cu se u to ima jako povrediti. Ili jos bolje ako otpevaju nesto kao Merima (koju ne volim, ali cenim njen glas), onda bih mogao da povredim i sebe i jos ponekog u to ime.
    Sto se Agilire tice... definitivno bolje peva uzivo, jer tada ima daleko vise prostora za improvizaciju,a to je ono sto je bitno jer tada dolazi do izrazaja njen potencijal. Na studijskim snimcima sve to deluje prilicno ispeglano i ujednacenije, pa ti se zbog toga verovatno vise i dopada, ali live... e to je ono pravo, samo malo obrati paznju.

Učlanjen
    05.07.2004.
    Pol
    ženski
    Reputaciona moć
    296

pa covece imam njen koncert,sa stripped turneje...moze ona da improvizuje koliko hoce,ali u delovima gde treba da pokaze taj svoj glas tipa The voice within ili Beautiful,ona je prepustala pratecim vokalima....naravno ne u celoj pesmi,samo gde treba da se prodere...pa mi ti sad obajsni,zar ako vec hoces da imrpovizujes,zar ne treba to u pozitivnijem smislu da uradis?
    poslusaj njen stripped koncert,pa ces cuti o cemu priicam..
    e a sad sto se narodnjaka tice...pa pretpostavljam da ne bi mogle,ali merima je ucila svoj glas za izvorno pevanje i to mogu uglavnom ti pevaci....kao sto ni tu toliko cenjenu ivanu jordan nikad ne bi mogao da cujes da peva operu,jer njen glas nije skolovan za to...pa eto i draganu mirkovic sam cula ono let it be kad je pevala,pa je zvucala kao da je dave....svako peva,ono za sta mu je glas predvidjen...zasto su npr tose proeskom rekli da ce u jednom periodu pevanja,morati da se odluci da li ce da se bavi operom ili popom(posto uci pevanje za operskog pevaca),jer ako se opredeli za jedno,nece moci drugo..e upravo zbog toga

Slične teme

1. Madonna
    Autor cizmice u forumu Poznate ličnosti
    Odgovora: 90
    Poslednja poruka: 13.10.2012., 15:56
  2. Madonna vs. Abba
    Autor baubau u forumu Muzika
    Odgovora: 95
    Poslednja poruka: 11.09.2011., 17:25
  3. MADONNA
    Autor JOXY u forumu Muzika
    Odgovora: 5