Zaboravio sam da vas pitam da li je u redu da kada mi dodje devojka u sobu da ostavim sramne postere na zidu, a da se ona ne naljuti?![]()
![]()
![]()
Zaboravio sam da vas pitam da li je u redu da kada mi dodje devojka u sobu da ostavim sramne postere na zidu, a da se ona ne naljuti?![]()
![]()
![]()
Ma ostavi ih. Boli te qurac.
mislim svašta... pa zar niko nije ono što jeste ili se svi pretvarate???... neznam čemu foliranje, pretvaranje i izigravanje "frajera/dame koji/a bi joj/mu pasao/la"... ako joj/mu ne paše onakvi kakvi jesmo ni spremanje stana, ni skidanje postera, ni glumljenje finoče ga/je neče održati samo možete odužiti (na kraju prepoznavnu) agoniju...
Pa ako je devojka raspolozena, stvarno moze da ga zaboli.Original postavio Milojko Vasic
![]()
![]()
![]()
P.S. Ovo moze da bude ozbiljno.8)
ops: :wink:
![]()
![]()
To ti kažem blondinka. Al' dobro, ima ovde i malo mlađih, koji tek kreću u život. Nedavno je bila neka tema gde je neko spomenuo svoju zbunjenost, uplašenost, nesigurnost ... u godinama oko sedamnaeste.Original postavio blondi
e moj mile... "tkole mamo" bi rekli slovenci 8)Original postavio Milojko Vasic
E moja blondi. Stvarno ne znam šta si htela da kažeš.Original postavio blondi
:?
ne kapiram ovu rec sramni.Original postavio 007
ako ti mislis da su "sramni" zasto ih drzis na zidovima?
neznam ni ja :wink: (profesionalna deformacija plavuša 8) )Original postavio Milojko Vasic
zamisli sebe da dodjes u njenu sobu a na zidovima "sramni posteri". naravno analogno za zenu postere u odnosu na one koje muskarac moze da drziOriginal postavio 007
Ko što rekoh, stvarno ne znam taj izraz. Ne znam ni šta znači bukvalno ni prenosno.Original postavio blondi
nemogu to prevesti nešo u stilo... tako nam je i ne može se ništa napraviti protiv 8)Original postavio Milojko Vasic
meni je mnogo slatko tvoje pitanje...!sve zavisi od devojke; meni npr. nije smetalo da moj decko drzi takve stvari, ali sam ja npr drzala postere johnny deppa itd.Original postavio 007
znas koja ti je najbolja opcija...? kad ti udje u sobu kazes "jaix! ovi posteri josh stoje tu...ops: ako ti smetaju skinucu ih! :wink: " i onda ona nema prava da se ljuti... lepo na finjaka ispitash teren. :wink:
Tako je malecka ! Tako se odgovara na temu. Svaka čast. A ne kako ja, seronja.Original postavio malecka
xaxaxaaxxa,samo mi nesto nije jasno??koji su to sramni posteri???zar danas uopste postoji nesto sto je sramno???sramno je ocigledno samo biti normalan i drzati svoju privatnost za sebe, a sve ostalo je u danasnjem komercijalnom svetu ochigledno 'IN'.
BAS SAM SE NASMEJALA....sramni posteri
![]()
posteri su njesra ne znam kako bi ti mogao da trpis te gluposti po zidu klasika je zakon bre.Original postavio 007
ako voli tebe voletje i mocne rendzere
Kod mene ima strasnih, sexy postera..mmmmmm, nalozim se u sekundi, carmen electra....Metallica, Sepultura, Maiden, Guardiani......xe,xe...
vise bi me bila sramota da imam postere Diznijevih junaka ili Hajdi....sta fali golim pichkama na zidu ( sem sto su u dve dimenzije )
Pošalji link