hehe...![]()
hehe...![]()
I...I was standing...You were there....Two worlds collided...And they could never tear us apart.....
nisam htela....ali moram
happy?
life is too short... don't waste it! :mrgreen: hug, hug, hug!!! ~~~
ma opushteno.....ipak, to je samo kosa....![]()
I...I was standing...You were there....Two worlds collided...And they could never tear us apart.....
kosa je deo necijeg identiteta... ha.
![]()
happy?
pa....vidish, pametno ti je to....u stvari...ja sam plava....nije valjda da sam glupa?![]()
@Ivana Ma samo su farbane plavushe glupe ;p Samo glupoj osobi moze pasti na pamet da se ofarba u plavo:wink:
~sad kad se ispostavi da si farbana plavusha ;p
svaki trzaj svesti postaje navika...
sa sam trenutno crvenka![]()
...they tried to make me go to rehab but i won't go go go!
Necu da se cimam oko toga sta je neko rekao na forumu tako da mozete da iznosite svojo misljenje,ja nikom necu i ne mogu to da zabranim...(steta)![]()
jok prirodna jeOriginal postavio Dah_andjela
![]()
mislim, mozda 1% ovih plavusa koje vidjamo je prirodno plave kose, ali i one moraju bar malo da je posvetle, po neki pramen, inace samo vuce na plavo...
imam par takvih 'prirodnih' primera u okolini.![]()
p.s. nisam racunala one albino.,:-? to je ipak bas retko
happy?
bogami ta tvoja teorija bash i ne drzi vodu,u mom razredu imaju dve original plavuse,i po pameti i po kosi,ne zna se koja je gluplja.Jbt nisam ranije verovao da neko moze biti toliko glup da ne moze da nadje koren na digitronu.Original postavio Dah_andjela
>ALL SYSTEMS OPERATIONAL. BEGIN...
![]()
![]()
Slatko sam se ismejala![]()
[font=Verdana]
I don't care, I just wanna be yours,
I know I told you I'd
Never love you the way that I did again
After all that you did to me,
But I got to say!!![/font]
Ej....pazi shta prichash.....Farbana sam....Mada, kao klinka sam bila plava pa mi je potamnela na neku svetlo smedju....ali sad se farbam...Original postavio Dah_andjela
I tako ti meni da sam glupa....dobro ti dobro....![]()
m shala bre... ta teorija proizilazi iz mog nerazumjevanja zashto se neko farba u plavo... Mislim, stvarno, zashto?!?
svaki trzaj svesti postaje navika...
Ma opushteno....nisam ni ja ozbiljno shvatila.....
A zashto ti nije jasno shto se neko farba u plavo...? Shta je tu tako strashno i neshvatljivo..?
Posle sam ja zla c c cOriginal postavio Girl next door
![]()
Ma za sve postoje makaze, samo secnes i nema vise problema;-)
...ako niste deo necijih nocnih misterija i dnevnih mastanja, nemate vise pravo mesto u svetu...
ali ce narasti ubrzo...
pa iz istog razloga zbog kojeg se neko farba u crno, ridje ili zeleno... what's the problem?Original postavio Dah_andjela
can't cheat karma
e bash to sam htela da kazem....pardon, napishem......Original postavio Moon Child
Original postavio Moon Child
![]()
prozivancija
![]()
Bicu iskren i reci da zenski pol ne bi bio lepsi pol da nema simpaticnih plavusa.............
...ako niste deo necijih nocnih misterija i dnevnih mastanja, nemate vise pravo mesto u svetu...
ja trenutno navijam za moj klan- crvenke! jel ima jos neko od cura da je crvenka?
Original postavio zmaj013
Hvala lepo....
eee, setila si se sifre? :-DOriginal postavio Moon Child
happy?
I ja sam se pronaslaOriginal postavio Moon Child
![]()
Pošalji link