Anjon hasinmika, Claude.Jel se istezes?
Anjon hasinmika, Claude.Jel se istezes?
Taekwon Veljo, uh sada sam rucao pa cekam da se slegne pa cu onda da se istezem. E verovatno cu ici na pripreme ubedio sam moje, sada treba samo da ucim ucim i ucim i da upisem fax na budzetu i tako sam se oduzio. Nema postovanog ,, Ja i samo ja" na forumu? Jel se zna do sada koliko ima prijavljenih za pripreme?
Ide i Gangsta Jop u Canj ako mu se nesto ne ispreci u to vreme(bojim se da me ne terorise ovaj klod van dam).
Jel zna neko kakav taekwondo imaju nemci?
U Novom Sadu sam, samo mi malo vreme ne odgovara ali bih se potrudila da usaglasim i to. Dok to ne sredim malo cu se druziti sa vama na forumu i pitati vas mali milion pitanja![]()
Kao prvo, mogu li da treniram tekvondo a da se ne takmicim?
Jer ja bih cisto radi sebe bacila se na taj sport :grin:
Ma sve moze mada ponece te duh i srce kluba Ns na takmicenje da osvojis neku medalju.Joj kad osetis filing timskog rada i uspeha srce ti se ispuni srecom i zadovoljstvom i neces moci da prestanes sa napredovanjem+ taekwondo odrzava liniju,neverovatnom brzinom skida celulit(pitaj Kloda),usporava starenje,dobijas izuzetnu kondiciju,savitljivost i jos mnogo toga.Original postavio zvoncica_ns
Al me nervira ovaj Tbilisi samo gleda forum a nece nista da napise.Boji se smrad da ga neko ne ugasi.
Vidim da su se novosadjanji namnozili na forumu, pa dobro.... barem ce malo da ga vrate u zivot![]()
Kakve informacije... :shock: :shock:
Original postavio zvoncica_ns
Kao sto je G. Jop detaljno objasnio mozes trenirati bez takmicenja, nema nikakvih problema. Slobodno pitaj sve sto te interesuje u vezi vestine
Pozdrav za G. Reda, starog forumasa. I celu Kulu naravno. Osim za Leprosija, on je sada ni na nebu , ni na zemlji
Juce je u Sapcu odrzano takmicenje "viner cup". Bilo je sjajno. Veliki pozdrav svima koji su ucestvovali a ostalima poziv da dodju naredne godine..................
ma nemam nista da dodam
Sta je nebo, a sta je zemlja.. pitam se ...pitam..
Vidim ja da je bitka u toku a mene nema...cccc![]()
I femmche se vratila dadadadadadadaPa djes bre ti? Nema te k'o metala na Pinku!
Pozdrav za novu napaljenu forumasku ekipu!
@zvoncica_ns: Taekwon-do treniraju ljudi koji su cak stariji od tebe.Nema veze sa godinama!Treniras spram svojih mogucnosti! U Novom Sadu ima dosta devojaka tako da neces biti usamljena...u svlacionici!U sali neces definitivno posto nas ima 30-ak+sve ludo!
U TKD-u nema nadrndanih trenera koji stanu ispred,postroje i treniraju strogocu! Sve se radi polako i uz druzenje.Svi smo mi jedna velika porodica!
Sto se tice takmicenja...Naravno da ne moras.Tako je dosta vezbaca iz NS-a mislila pa kad su videli da mogu da prase i najbolje i jedva cekaju drugo takmicenje. TKD je sport gde je svaki trening jako bitan. I na svakom takmicenju se vidi napredak ili pad. TKD-ovci iz B.Topole su radili protiv Novosadjana. A Sokoli su slucajno i reprezentativci.NS je pruzio jak otpor i dokazao sebi da je buducnost ispred njih.Htedoh da kazem da onaj sa vrha moze vrlo brzo da padne,a onaj od dole da se popne vrlo brzo ukoliko ulozi celog sebe u tom smeru.
Druga stvar zbog kojih vredi ici na takmicenje je druzenje! To je nesto fenomenalno!Takmicenja su uglavnom van nase zemlje,tako da sprdnje u putu ostaju dugo u secanju...Za sambekjosipotvimiodolio:"Pozuri na cevape,'lade se!!!!":
Pomenuti gospodin ce znati o cemu se radi
Na svakom takmicenju upoznas nekog novog...TRENIRAJ ITF TAEKWONDO I NECES SE POKAJATI JA GARANTUJEM!!!!
@Gangsta Jop: Samo polako...Gledaj one bolje od sebe i pitaj sto ti nije jasno!
Zamislite vi njega...preti mi jopom!cccc Decace nikad neces odrasti! Pazi da se ne zaj...es pa naletis na twimio tora ap cagi...to boli da znas!![]()
J*** sve vas kad je Soko najbolji 8-) 8-)
Aj malo pripazi na recnik!Original postavio TKD Žandarmerija
Chojon hi.Mnogo ste se razestili.
I evo gaaaaaaa..To je taj covek...Original postavio sambekjosipotvimiodolio
Vidi se...ko rano rani...sambekjosipotvimiodolio
Dobro jutro!![]()
Hvala leprosy jos jednom za gore pomenute cevape.Bili su to najbolji cevapi u istoriji tkd-a
Pa naravno kad su se svi okretali za njma hehehehOriginal postavio sambekjosipotvimiodolio
![]()
Dobro jutro Leprosy, moram rano da ustajem, nece se forme same nauciti![]()
Ako ako...Tako se postaje svedski sampion!Original postavio sambekjosipotvimiodolio
![]()
Ako ako...Tako se postaje svedski sampion!Original postavio sambekjosipotvimiodolio
Moram da palim!Iron Maiden me ceka!Budite dobri i nastavite da trenirate
p0z
Dragi Leprosy, vidim da pises "voljno" na srpskom,a s obzirom da znam da te sve interesuje, na koreanskom je "hel san"
have a nice time.Taekwon
Opa pa ja kazem da se forum rascvetao![]()
Evo jedan linkitj:
http://aycu05.webshots.com/image/132...3253155_rs.jpg
Poslednji put ažurirao/la General_Red : 14.03.2007. u 10:14
Pošalji link