...nije da se niko nije obogatio prodajuci gotovo proizvode....ali za brzo bogacenje je najbolja magla.....
DOT.COM boom je odlican primer....
...nije da se niko nije obogatio prodajuci gotovo proizvode....ali za brzo bogacenje je najbolja magla.....
DOT.COM boom je odlican primer....
It has to start somewhere....it has to start sometime...
what better place than here, what better time than now!
svaka javna firma koja je na berzi prodaje papire od vrednosti (akcije, deonice , sta vec) a to je u stvari samo papir koji nema nikakvu pravu vrijednost, dakle magla.Meni ovde nije jasno kako Bil Gejts to prodaje maglu, i ko je ta porodica Rotsild ?
koga zanima porodica Rotsild -
http://www.dejanlucic.net/cirilica/h..._rotshild.html
:shock: O Bože, šta ovde sve ima da se pročitaOriginal postavio miodragm2
![]()
Ne postoje "javne firme", a naročito se ne nalaze na berzi. Tamo au akcionarska društva.
Hartije od vrednosti UVEK imaju svoju vrednost.
Ona je nekad 0,1 dinar, a nekad 100 000 dinara.
Njena vrednost zavisi, između čitavog niza pokazatelja vrednosti, gotovo najviše od toga koliko je neko spreman da plati za nju.
Recimo, ove "internet zarade" za mene nemaju vrednost, tačnije nisam spreman da dam za njih ništa.
Magla?:-D
kada bi svi poceli da prodaju svoje >hartije od vrednosti< njihova vrijednost bi pala na 0.Hartije od vrednosti UVEK imaju svoju vrednost.
zar to nije >magla<?
pa i ne plaćaju se ništa. Možeš da probaš a ništa da ne izgubiš.Recimo, ove "internet zarade" za mene nemaju vrednost, tačnije nisam spreman da dam za njih ništa.
pa čekaj, zar i YOUTUBE nije >magla<? Neznam koja budala ga je platila 1.7 milijardi $.
I mala deca znaju da se porodica Rotsild obogatila legalnom trgovinom oružjem.Original postavio miodragm2
Oni su drugi po obimu dileri oružja na svetu, odmah posle Age Kana.
Sve ostalo što hoćeš da predstaviš i insiuniraš su obične MLM laži i dovodjenje u zabludu, da bi se stekao utisak kako se bez rada može obogatiti. Klasični prevarantski trikovi. U normalnim zemljama se za dovodjenje korisnika u zabludu ovakvim lažima IDE U ZATVOR !
sorry, ne možemo ovako da diskutujemoOriginal postavio miodragm2
u tom slučaju normalne zemlje ne postoje.Sve ostalo što hoćeš da predstaviš i insiuniraš su obične MLM laži i dovodjenje u zabludu, da bi se stekao utisak kako se bez rada može obogatiti. Klasični prevarantski trikovi. U normalnim zemljama se za dovodjenje korisnika u zabludu ovakvim lažima IDE U ZATVOR !
šta ja to hoću da predstavim??? Naravno da je nemoguće se obogatiti bez muke i truda, u tom slučaju svi bi bili bogati. U zapadnim državama postoje zakoni koji sprečavaju da se obični stanovnik brzo i lako obogati, takve investicije se ostavljaju SAMO bogatima. I ovdje nisam pomenuo nikakav MLM.
Što se tiče Rotšilda, oni su bankari koji su bogatstvo stekli pre nekoliko stotina godina:
http://www.ivonazivkovic.net/kovladasvetom.htm
Pa ŠTA je to što ti valjaš DRUGO nego MLM ?
Pritom tu postuješ neke smešne linkove kao relevantne....
Kao da ja ne mogu da otvorim website i da napišem u njemu da je Kenedi bio crnac, i onda da posle dajem taj link svima i predstavljam to kao ČINJENICU !!??
Očigledno je da si ti POSLEDNJI OLOŠ prevarantski, a možda si i za stručnu pomoć.....
Ovaj manijak se toliko upleo u laži da je smetnuo sa uma da Američka država NE POSTOJI nekoliko stotina godina. A gde su ovi tvoji Jevreji PRE tog perioda zaradili bogatstvo ?Original postavio miodragm2
Da nisu možda dilovali drogu na mesecu ???
NEOBRAZOVAN, NADOBUDAN, LAŽOV !!!
na vaše idiotske komentare mogu samo da se nasijem.
"Kad se lijepo upakovana gomila laži uspije da proda narodnim masama polako i sistematski tokom nekoliko hiljada godina - onda se istina smatra totalnom besmislicom, a onaj koji ju propovijeda - totalnim ludakom"
J. Dresden
Jel' ti znaš nešto sam da kažeš, osim da citiraš nekoga ?
Da li te taj J.Dresden prevodi preko ulice, i vodi u wc kad ideš da kakiš ?
Ljudi, ovo je garantovano neka SEKTA !
Čoveku ( ako je IKADA bio čovek ) je potpuno IZBRISAN MOZAK.
NA ŽALOST, postao si obična biljka...ili JOŠ MANJE od toga.....
"Kad se lijepo upakovana gomila laži uspije da proda narodnim masama polako i sistematski tokom nekoliko hiljada godina - onda se istina smatra totalnom besmislicom, a onaj koji ju propovijeda - totalnim ludakom"
J. Dresden
Ovde mozete naci dosta besplatnih sajtova koji stvarno placaju,ne toliko da bi se obogatili preko noci ali za sitnu boraniju dovoljno
http://www.marketingpond.com/ref.cgi/21115/
http://www.marketingpond.com/p.cgi/21115/
Mnogo ima zabluda i predrasuda u vezi online zarada. Ne vredi se raspravljati sa ljudima koji nisu spremni za otvoren razgovor na tu temu......
Krstarica je poznata po strogim pravilima na forumu. Cudi me da je na ovoj temi dozvoljena ovolika gomila pljuvanja, vredjanja.....bas svasta
Zar NE TREBA sprečiti svim silama prevarante da varaju naivne ?
Ponašate se kao sekta, a verovatno i JESTE....
Uostalom, tvoj PRVI post, pa TI jedini na strani muvatora....
MNOGO PROVIDNO......M N O G O......
ha ha ha ha ova ti je dobraOriginal postavio sch
![]()
ne znam ko se ponasa ko sektaKo je ovde zaludjen, ja ili ti, sch?
Ja SIGURNO nisam....
Radim NORMALAN posao i zaradjujem 400 eur i ne maštam o zaradi u magli. Ja ću kao da se registrujem na nekom sajtu i da odem na Havaje i samo svakog prvog podignem ček....
BLJAK
Istina radim kao crnac, ali imam SIGURNU platu, socijalno, zdravstveno...svakog 1-vog
****** te ta SIGURNA plata. Svako može imati >>SIGURNU<< platu.
Pa očigledno je da vas je puno lezilebovića koji se pišaju na 5200 eur godišnje (sa 13-tom platom) plus staž i zdravstveno osiguranje. Vi ste umislili da postoji 'leba bez motike. E, vidiš toga ima samo u Tomu Sojeru i Haklberi Finu. Bolje odrastite na vreme umesto što mlatite praznu slamu.
Uostalom, da ima nešto od te vaše izmišljene basnoslovne zarade od nerada, ne biste visili ovde na forumu, nego biste sad bili u nekoj jahti.
u jahti ću biti za 20 godina. Ako budem imao sreće možda i prije.
pogledajte ovaj sajt
http://www.makeaneasywebsite.com/balcanstorm/
Malo se teze gleda, s obzirom da nece da ga otvori...
Brate... Gde nadjose onu serpa plavu boju pozadine? Sve mi igra pred očima
Pošalji link