Licite li na njegovu mamu?

Gost118

Elita
Poruka
22.445
Kada se najbolji drug mog brata nedavno ozenio, nisam ni slutila da cu se shokirati kada mu vidim zenu... Ona, naime, izgleda kao klonirana verzija njegove majke iz mladjih dana... :shock:
Sjetih se potom i svog iznenadjenja kada sam srela jednog skolskog druga sa njegovom suprugom... Ona, ne samo da lici na majku mu, nego ima i istu frizuru... :shock: :shock:
Onda cuh i da jos dvojica bratovih drugara imaju djevojke, koje neodoljivo podsjecaju na zene koje su rodile njihove izabranike... :roll:
Dodjoh tako i do sebe... Mom bivsem dopadaju se zene poput Gvinet, Ivane Banfic i sl... I uopste, lozi se na visoke, vitke i (po mogucnosti) sisate zene... Ja sa svojih metar i zilet, sve sam samo ne to... :confused:
Neko vrijeme sam zbunjeno mozgala o tome zasto li se ja njemu dopadam, pa odustala... Prihvatila sam da su neke stvari jednostavno takve, kakve jesu... A, onda sam upoznala njegovu mamu... I shvatila, hej pa ja podsjecam na nju... :shock:

Imate li vi takvih iskustava, bilo svojih, bilo iz svoje okoline?
Ne bi bilo zgoreg prebaciti koju i sa psiholoskog stanovista...
Ajd, da vas cujem... :lol:
 
iju!ne bih volela da pocnem da poredim pa da shvatim da licim na svekrvu :(
ona je bila mnogo lepa kao mlada,lepsa od mene(nije znala za ove fore ulepsavanja sto ja znam a opet lepa :lol: )
a psiho profil-opet ne mogu da nadjem paralelu,jer ja njegovu mamu vidim kao slabu zenu,zavisnu od muskaraca(bio to bivsi muz ili sinovi) a ja bas to nisam.
i bre njegova keva mrsavija od mene,koji blam
 
:lol: Kakve tebi sve teme padaju na pamet. :D Hm, vidis nisam nikad obracala paznju na ljude oko sebe sto se toga tice.. sad si me zaintrigirala. Sto se mene tice, ne, ne licim na njegovu mamu. :D Sta li bi to trebalo da mi govori :) S obzirom da uopste nije mamin sin, mozda to ima neke veze sa tim. Ali zato prethodni decko..eeee..sve njegove bivse su bile krhke plavuse..kao i njegova mama, a nevidjeni je mamin sin. Ah, bio nam je sudjen kraj i na samom pocetku, a ja eto ne znadoh tad jos zasto :lol:
 
Aaa, znaci zato je ovaj moj BIVSI, a ne sadasnji... :lol:
Mada, i njegova mama je sada mrsavija, nego ja... :shock:
Da ne bude zabune, to znaci da je bas mrsava... :D

Sjetih se sada jos jednog davno bivseg... Sve njegove djevojke s kojima je bio u dugim vezama, izgledale su kao sestre njegove prve djevojke... :?
 
Eeee draga... Mene njegova mama s vremena na vreme zasipa nekim poklončićima, tipa šminkom, gardarobom, parfemima... i tako nekim sitnicama koje se, naravno - njoj sviđaju. Predložila mi je i njenog frizera (ali ja njih stvarno ne volim i kad idem, to je kod komšinice) čak mi je i marame poklanjala (koje ja u životu nisam nosila)... Odatle je to, ona ti na finjaka poturi pod nos neku sitnu pažnju, pa se ti oduševiš - osetiš se ''prihvaćeno'' - kad ono prc. Iza svake pažnje leži skrivena poruka.

On ceo život gleda tu ženu i sasvim mu je prihvatljiv način na koji se ona nosi, tako da je ubeđen da neke stvari trebaju da budu baš takve.

I dan danas ima trip da žene nose spavaćice a samo muškarci pidžame (ili pižame, ***** li ga)
:lol: :lol: :lol:
 
i moja svekrva ja mršavija od mene i lepša ... uvek je bila privlačna vitka plavuša...
voli da se doteruje, voli svetlucave stvari, čipkice, sve nijanse roza ...

ma ne ličimo uošte i nemamo ništa zajedničko ... osim njega :)
 
Odlicno pitanje i tema.
Buduca sverkva... hm.. ne ne licim na nju nikako. Desava joj se po nekad da mi kupi neki parfem koji se njoj dopada, ali sva sreca do sad su se i meni svidjali, pa neku bluzicu ili dzemperic... nisu nesto extra, ali znate ono poklonu se u zube ne gleda. Nakon nekog vremena brzo je skapirala sta mi se dopada pa je pocela da mi takve sitnice i kupuje. A sto se tice frizera, ma ja nju vodim kod mog frizera, hoce da se satira kao ja!!! Jedini problem je u tome sto je ona gastos, zivi u svabiji vec 40 godina. E to ti je poseban soj ljudi..........
A bogami ni mame bivsih nisu bile slicne meni tj obrnuto. Ja licno kad bih tako nesto videla, ne verujem da bih ostala sa takvim deckom. To po meni nije ok.
 
NE VERUJEM! O ovome razmisljam celog zivota!
Odlicna tema!!
Istina je, ima mnogo edipovaca, f. e. moja najbolja drugarica i njena buduca svekrva izgledaju kao sestre, ponekad se zapitas koja je mladja, covece! One se svaki dan druze, piju kafu i ogovaraju sina odnosno momka! Katastrofa.
Doduse, ja sam crna i vitka, a mame svih mojih momaka su nekako bile plave (farbane) i zdepaste... Tako da mogu da izvucem zakljucak da me ne privlace mamini sinovi, sto je, ja mislim, sreca... :wink:
 
Mene mama mog bivseg obozava. :) Ne licimo fizicki, vise psihicki. Fina je zena (i dobra riba :lol: ), bas me voli i tesko joj je pao raskid izmedju mene i njenog sina. Cak je i plakala! :shock: I dan danas joj je zao, popijem uvek kafu sa njom i mojom mamom kada odem kuci, ponekada mi nesto i kupi i tako... Ne znam kako bi se slozile na duge staze, prgava je kao i ja. :roll: E da voli me i njegova baka. :) Nisam ni znala da sam bila tako dobra snajka. :roll: :lol:
 
chokolada:
Mene mama mog bivseg obozava. :) Ne licimo fizicki, vise psihicki. Fina je zena (i dobra riba :lol: ), bas me voli i tesko joj je pao raskid izmedju mene i njenog sina. Cak je i plakala! :shock: I dan danas joj je zao, popijem uvek kafu sa njom i mojom mamom kada odem kuci, ponekada mi nesto i kupi i tako... Ne znam kako bi se slozile na duge staze, prgava je kao i ja. :roll: E da voli me i njegova baka. :) Nisam ni znala da sam bila tako dobra snajka. :roll: :lol:

Mislis, ne sudjena snajka ili bivsa snajka??

Sa mamom moje prve ljubavi sam se ekstra slagala. I dan danas se druzimo. Cak i njenu bivsu snajku ogovaramo... ali ni to nije bas ok. Tad su me volele i bake i deke i tate i bre cela rodbina.
Sa sadasnjom (gore pomenutoj) samo se postujemo, ne mrzimo se, ne svadjamo se ali ni ne volimo se nesto preterano> Vec sam rekla gastosi su cudo.
 
Cim cujem da decko mnogo pominje "svoju mamu" bezim glavom bez obzira.Covece pa kad pocne moja mama ovo moja mama ono :roll: .Jednom prilikom mi je jedan rekao da njegova mama ima strava frizuru i sa bih mogla da se prefarbam u braon i namestim kosu kao ona - momentalno sam zbrisala.
Moj Ujak je ozenio ujnu koja je bila pljunuta njegova majka,pa smo svi mislili da su brat i sestra a ne muz i zena.
Moj savet zenama je cim je neko preterano vezan za majku beste zene dok nije kasno - ovo je savet iz iskustva ;)
 
eh..ja sam imala tu situaciju u prošloj /veoma važnoj i dugoj/ vezi...
podsećala sam na njegovu mamu po obrazovanju i manirima (ona Vojvođanka, diplomirala sa Đinđićem u klasi :wink: )
U sadašnjoj vezi ne ličim, ni po čemu - sva sreća :lol:
Ni po izgledu, ni po kuvanju, ni po kompromisima, ni po ljubavi prema deci (ona ih obožava, a ja sam kritična i zaljubljena u svoje slobodno vreme, smrtno zaljubljena). Ona je sitna plava ženica sa plavim okama, a ja sam nešto krupnija /za nju sam VISOKA :lol: /, crna i alamunja, a i ne volim sobno cveće (ubedila sam je da, ako ga pipnem, da će da se osuši :P )
Mislim da sam i pametniji potrošač od nje :? Sigurna sam u to.
E, ali JA sam njen ideal žene - sa svojim suknjičicima, mantilićima i šeširima - oduvek je tako htela da oblači sestru od muža (a ona se nije dala, dan danas nosi džins). :mrgreen:
 
На бившу свекрву нисам подсећала ни по чему...и драго ми је због тога...

Садашњи каже да сам прва која нема баш ништа слично са његовом кевом, и то ми је драго, а и њему...
 
Nisam ličila na mamu mog bivšeg, ali baš ni po čemu.
Čak nismo volele ni iste stvari.
Ona je mala, srednja žena izrazitog nosa, što je meni sušta suprotnost.
Čujem da joj je sadašnja snajka slična, bar što se nosa tiče, ali dobro, ne zavidim.
 
Super je topic:)

Ja mogu da kazem iz mushkog ugla ovako:
Trenutno me vrlo privlache devojke koje imaju shto vishe osobina koje ne pripadaju mojoj pretproshloj bivshoj.
Inache, jeste sluchaj da se ljudi nesvesno vezuju za partnere koji imaju osobine roditelja suprotnog pola.
 
Moram da kazem da sam i ja razmisljala o tome, obzirom da jesam ličila na bivsu svekrvu.
A posto gazda rece da bacimo neku i sa psiholoskog stanovista, slazem se da to svakako ima veze sa dominacijom koju je ta majka ostvarila nad sinom. Dakle, ako mu je tokom godina usadila u glavu kriterijume koje on treba da poštuje i da ih prihvati kao svoje, onda je stvar jasna… Ta njena autoritativnost ne mora da bude manifestovana kroz korbač i uopšte, despotsko ponasanje… bas naprotiv… fino i suFtilno (čitaj: perfidno), k’o ova moja bivša. I živećete srećno do kraja života, samo ako igrate kako ona svira… Uh, zanela sam se malo… rezime: što je muškarac više vezan za svoju majku, to više traži njene osobine u budućim ženama.
 
Odlicna tema!
Da, licim na suprugovu mamu, ne na prvi pogled, ali ima "sitnica". Ista boja kose, oblik nogu tj. jaci listovi.... Mada mama mu je umrla jako mlada, pa ove stvari znam iz nasih prica, vremenom smo dosli do tog zakljucka i slatko se smejali. A jos interesantnije je da licim na njegovu baku, sa kojom je i odrastao!!! Jos ako i budem tako luda kao ona..... sa 75 je i dalje sva tip-top, i naravno ima i ljubavnika!!!! Dakle, rastao je uz takve zene i takve i voli - luckaste i ne obicne! Mada ja nikad nisam mislila da sam toliko otkacena, ali eto!
A i moj suprug ima nesto zajedno sa mojim caletom. Obojica imaju super tetovaze..... ako se to uzima u obzir :)
Priznali mi to ili ne, kao sto neko rece gore, ipak se partneri nesvesno biraju po modelu roditelja. Ako nista drugo bar neka sitnica mora da podseca.
 
hanibal77:
a psiho profil-opet ne mogu da nadjem paralelu,jer ja njegovu mamu vidim kao slabu zenu,zavisnu od muskaraca(bio to bivsi muz ili sinovi) a ja bas to nisam.

:lol:
kako bese, zabranjuje mi da koristim telefon u kadi

super, je l znate neku mamu da lici na mene, javite mi......

heheeh ovo bi bilo zanimljivo pitati mushkarce dajte im hint da dodju : ))

aj licim sto sam sad mrhsavasta ali nemam Njega.
 

Back
Top