Naveci greh mojih roditelja je bio sto su me kao malu bebu dali na cuvanje bliskim rodjacima u drugi grad,Razlog:nije bilo obdanista, nije bilo nikog da me adekvatno cuva,bila sam kmezava bolesljiva,stalno sam plakala,a moji su morali na posao,tada 63. porodiljsko blovanje je trajalo samo 3mes.Majci koja je invalid (rahtis) bilo je vazno da sacuva posao i stekne penziju....
Sve mi je sada jasno i to razumem,ali

posle 3,5.god.dobila sam brata.Otvorilo se obdaniste u koje je on isao od jaslica.Njega su cuvali od pocetka,a mene nisu uzeli natrag,jer su me rodjaci jako zavoleli i vise nisu mogli bez mene (svoje dece nemaju).Zapravo sam bila satisfakcija koju je moj teca dao mojoj tetki< koja nemoze da rodi a ocuvala je njegovih 5-oro dece>.Pa ko veli da sad cuva od svojih.
I tako sve bi mozda i bilo ok da su me i usvojili bar, moji bi i pristali.Bas ih briga rodili sebi drugo.Moja teki koju i danas volim postujem i smatram jedinom majkom to nije htela jer je smatrala da papir nije vazan u zivotu ida su mi bolje zivotne sanse (materijalne) uz moje prir.roditelje.
Suma sumarum : zvela sam kao jedinica okruzena ljubavlju ali uvek sa saznanjem da imam drugu porodicu kojoj nisam portebna i koja zivi bolje i lepse od nas (u istom gradu,posto smo se u mojoj 4. god i mi preselili u moj rodni grad).U pubertetu su me uzeli natrag zbog "boljeg vspitanja" i losih porodicnih odnosa..i bla.bla...

sve je vrlo komplikovano.ZATO SAM POBEGLA cim sam nasla zgodnu priliku (mog dragog koji me je voleo podrzavao i zauvek ostao uz mene evo i danas) a nije nam uvek bilo ni lepo ni lako! OTAC MI JE UMRO DAVNO, SA PRIRODNOM MAJKOM ODNOSI SU

tkacio:

A SA BRATOM VISE NIKAKVI.TETKA JE STARA VEC POSTAJE DEMENTNA,ALI JE VOLIM ISTARAM SE O NJOJ, ALI NEMOGU DA ZABORAVIM NI DA POROSTIM -I JOS PATIM (IAKO SADA IMAM VEC ODRASLU DECU I DIVNU PORODICU KOJU LJUBOMORNO CUVAM.
Pošalji link