Upoznavanje programerskih pocetnika
Prikazujem rezultate 1 do 14 od 14

Tema: Upoznavanje programerskih pocetnika

  1. #1
    Zainteresovan član
    Učlanjen
    23.08.2005.
    Poruke
    379
    Reputaciona moć
    45

    Podrazumevano Upoznavanje programerskih pocetnika

    Ja sam pocetnik u programiranju.Ali znam dosta Quick Basic i nesto malo visual basic.
    Imam sajt ma toda.electrial-contractor.net .Ako ste pocetnik na sajtu mozete naci sve sto vam je potrebno cak i QB 4.5 .Posetite moj sajt pa recite sta da menjam i dali vam se svidja.
    moj mail je toxi@sezampro.com
    PITANJEa li neko zna zasto mi se sajt nepojavljuje ni kod jednog pretrazivaca?



  2. #2
    Peruzzi nije na forumu
    је дошао тихо и ушао у легенду...
    Domaćin Peruzzi (avatar)
    Učlanjen
    03.08.2003.
    Pol
    muški
    Lokacija
    Shumadija
    Poruke
    3.924
    Reputaciona moć
    88

    Podrazumevano

    Pa jer ga nisi prijavio...

  3. #3
    Ističe se juznivetar (avatar)
    Učlanjen
    12.02.2005.
    Pol
    muški
    Lokacija
    -
    Poruke
    2.041
    Reputaciona moć
    64

    Podrazumevano

    Da moras ga prvo prijaviti kao sto rece Peruzi.

  4. #4
    Zainteresovan član
    Učlanjen
    23.08.2005.
    Poruke
    379
    Reputaciona moć
    45

    Podrazumevano prijava

    Ali koja je procedura prijavljivanja?.Nisam bas najsjajniji sa internetom pa daj nesto sire objasnjenje!

  5. #5
    Zainteresovan član
    Učlanjen
    23.08.2005.
    Poruke
    379
    Reputaciona moć
    45

    Podrazumevano prijavljivanje

    Citat Original postavio Sucur
    Da moras ga prvo prijaviti kao sto rece Peruzi.
    E koja je procedura prijavljivanja(nisam bas najsjajniji sa inter.pa daj neko sire objasnjenje )

  6. #6
    Ističe se juznivetar (avatar)
    Učlanjen
    12.02.2005.
    Pol
    muški
    Lokacija
    -
    Poruke
    2.041
    Reputaciona moć
    64

    Podrazumevano

    Evo ti link popuni podatke i potvrdi prijavu.
    http://www.google.com/addurl/?continue=/addurl
    Pozdrav !

  7. #7
    Zainteresovan član
    Učlanjen
    23.08.2005.
    Poruke
    379
    Reputaciona moć
    45

    Podrazumevano

    Dobro ljudi hvala.
    A sta mislite o maom sajtu(http://toda.electrical-contractor.net/)
    Ako imate problemasa otvaranjem sajta javite.

  8. #8
    Primećen član
    Učlanjen
    04.03.2004.
    Lokacija
    UK
    Poruke
    558
    Reputaciona moć
    52

    Podrazumevano

    Sajt ti ne radi u Firefox-u

  9. #9
    Zainteresovan član
    Učlanjen
    23.08.2005.
    Poruke
    379
    Reputaciona moć
    45

    Podrazumevano ADRESA JE POGRESNA!!!!!

    Ljudi izvinite ali dao sam vam pogresnu adresu!!!
    Adresa sajta je toda.electrical-contractor.net
    i da,bez BEZ WWW
    Molim da mi javite sta da menjam i znateli neki sajt na kom bi mogo da dobijem "link razmenu"

  10. #10
    Zainteresovan član
    Učlanjen
    23.08.2005.
    Poruke
    379
    Reputaciona moć
    45

    Podrazumevano

    Na tom sajtu mozete da nadjete ono sto svakog pocetnika zanima i sto treba da zna....
    Ako ima neko neko pitanje neka javi

  11. #11
    Aktivan član dvr (avatar)
    Učlanjen
    07.07.2005.
    Pol
    muški
    Lokacija
    Bg
    Poruke
    1.453
    Reputaciona moć
    56

    Podrazumevano

    Ne moze ni u Operi!! 8)

  12. #12
    Ističe se juznivetar (avatar)
    Učlanjen
    12.02.2005.
    Pol
    muški
    Lokacija
    -
    Poruke
    2.041
    Reputaciona moć
    64

    Podrazumevano

    Da Opera nista

  13. #13
    Zainteresovan član
    Učlanjen
    23.08.2005.
    Poruke
    379
    Reputaciona moć
    45

    Podrazumevano NOVA ADRESAA

    Ok,stara adresa ocito neradi pa sam je sad promenio i sad imam cak 2 na isti sajt
    Nova adresa 1 : www.freewebs.com/todaa
    adresa 2 : www.todaa.tk
    Pogledajte sajt javite vase misljenje jer -namenjen je onima koji pocinju sa programiranjem-
    Ako imate neko pitanje u vezi programiranja postavite ga ovde ili na sajtu...

  14. #14
    Zainteresovan član
    Učlanjen
    23.08.2005.
    Poruke
    379
    Reputaciona moć
    45

    Podrazumevano Visual basic

    Jel zna neko kako da u visual basicu snimim sliku npr. sl1 u D:\slika.bmp.Pri cemu je sl1 pictureBox

Slične teme

  1. AUTO ZA POCETNIKA
    Autor dusebriznik u forumu Automobilizam
    Odgovora: 16
    Poslednja poruka: 31.01.2010., 19:37
  2. Pomoc za pocetnika
    Autor znjicki u forumu Satelitska televizija
    Odgovora: 0
    Poslednja poruka: 03.02.2008., 18:19
  3. el.gitara za pocetnika
    Autor purpurna magla u forumu Muzika
    Odgovora: 8
    Poslednja poruka: 30.09.2006., 09:32
  4. Savet za pocetnika...
    Autor nicobits u forumu Programiranje
    Odgovora: 1
    Poslednja poruka: 22.02.2005., 14:35
  5. Klub Pocetnika u C++
    Autor Pocetnik C++ u forumu Programiranje
    Odgovora: 46
    Poslednja poruka: 25.12.2004., 18:58

Pravila za slanje poruka

  • Ne možete kreirati novu temu
  • Ne možete poslati odgovor
  • Ne možete dodati priloge
  • Ne možete prepraviti svoju poruku
  •