zanima me sta ste kupili zadnje-bila to neka majica,knjiga,cigarete ili pak hljeb??? dakle.....
ja sam danas kupila odlican balzam za usne s ukusom tropskog voca i sprej za tijelo koji mirise na banane i kokos.... njami.....
zanima me sta ste kupili zadnje-bila to neka majica,knjiga,cigarete ili pak hljeb??? dakle.....
ja sam danas kupila odlican balzam za usne s ukusom tropskog voca i sprej za tijelo koji mirise na banane i kokos.... njami.....
zadnje sam kupio pljuge i mp3 System of a Down.... puk'o sam 200din danas ufffffff :-?
Aaaammmm... Nes kavu :? Danas, popodne... khm, da to beshe poslednje.
@Sofka
Zasto pomenu cigare? Nisi valjda i ti... :?
Hmmm, danas mi je bash bio shopping day. Bash poslednje je bilo gomilu namirnica iz prodavnice. Pre toga sam svratila do Lilly-a, a pre toga do Kneza, a pre toga sam kupila dopunu... 8) Zato sutra necu kupovati nishta...
pa to je 5KM!sta je tu puno?Original postavio Keeper
ja am danas potrosila 20-ak maraka.... a da napomenem,da mi mama ne daje pare,nego svaki mjesec dobijam samo 200 KM.....i misli da ja od toga mogu ziviti....? hm.....
![]()
![]()
![]()
![]()
chokolada od 200 grama...![]()
ne boj se duso,ne pusim(samo najboljim drugovimaOriginal postavio Kad_LupimLupim
) nego sam mislila da neki od clanova puse,pa rekoh..... :wink:
![]()
Zadnje....kikiriki u ljusci danas popodne.![]()
Ali ako gledamo neke vece kupovine onda suknju pre neke 2 nedelje i maskaru + eyeliner u Dm-u.
aha,znachi ne rachuna se ono sto smo kupili pa pojeli nego ono od chega ima neke vajde...hm...ja kupih neku igricu za komp pre 3 dana i pukoh 1750 dinara i netje da mi radi...arrrrg.Original postavio wild_child
![]()
Brate mani se corava posla i skidaj pirateriju sa NET-a!
brate taj truli zapad im udario u glavu, kupuju igrice za 2000dinpa ako sam za jedan CD ikad dao te pare, e ne znam.....
![]()
ma to je josh i jeftino kolko kostaju kad tek izadju...fijuuuuuuu
mp3 Ekatarine Velike i smoki![]()
Original postavio Dah_andjela
Mmmmmm smoki![]()
kad poraste bicje ko tata, EKV cje zameniti sa SOAD, a smoki sa pljugamaOriginal postavio Dah_andjela
nedajbozhe
![]()
Je l' se to odnosi na pljuge ili na SOAD?Original postavio Keeper
![]()
SOAD![]()
A za ovo drugo, nema veze... Dahu andjela, imash oca za peticu (ali onu fakultetsku)...
I ponosim se njimeOriginal postavio Tinar
![]()
Original postavio Dah_andjela
![]()
to je moja cjera :*Original postavio Dah_andjela
molim vas i moja cjera,
ne zaboravi ko je hteo da je usvoji :x
:* i tebi, ti si je usvojila ;-)Original postavio morphea
Pepsi
Uff,danas sam puko nevidjene pare za skolske knjige.
Pošalji link