prijateljice ruke k sebi...

ariela

Aktivan član
Poruka
1.483
Sedimo tako ovde u belom svetu ja i moji novi prijatelji a stari razvedeni znanac iz prethodnih prica opet odvali: Ma ljudi moja prijateljica iz mog mesta(nebitno gde) je meni kao sestra...mnogo je volim a znam da je i ona mene volela ceo zivot sad bas nisam siguran da li kao brata ili nesto vise ali u svakom slucaju ja bih bio strasno uvredjen kad bi ona promenila temu i pocela da mi se udvara tj. nabacuje...Pa cini mi se da bi me time nevidjeno uvredila...Pa mislim ja jadna prijateljice, ne pokusavaj...ako zelis da imas takvog prijatelja ponesi svoju tajnu u grob, jer ces osim da ga izgubis rizikovati da budes jako ponizena...Sta da radi prijateljica koja je pritom sve ono sto muskarcu treba i za cim stalno cezne a to je ljubav...bar sam se ovde u to uverila...A kakva ce ga imati? Neka poput prve zene goropadna i nervozna? Ili strasno gresim?
 
možda grešim ali izgleda i tamo kod vas u belom svetu postoje muškarci koji svoje majke i sestre smatraju nevinim sveticama ...
biće da je tvoj prijatelj svoju tajnu obožavateljku svrstao u tu grupu ...
i ona samim tim nije pogodna za ljubav ili ne daj bože nešto još prljavije poput sexa ...
i naravno da će on za ružne stvari naći odgovarajuću ženu ...
i nek mu je sa srećom . :wink:
 
Mislim da će devojka lako da se zaljubi u prijatelja, jer se jedino on ponaša prema njoj iskreno i, recimo, zabavno. Njoj se to, svakako, dopada, kakvo osveženje od njenog bivšeg dečka...
I onda poželi takvog za sebe. A svi ste vi takvi, samo volite da nešto izvodite kada hoćete da smuvate. To vam je najveća greška.
Ustvari, i to zavisi od tipa devojke. Treba biti psiholog :? mnogo je komplikovano...
 
Žao mi je što ću vas malo razočarati, ali iz iskustva priča o prijateljstvu izmedju žene i muškarca i razvoj u ljubav teče malo drugačije....

U velikom broju je u pitanju ljubav iz lenjosti...
Znači smatraju da je ljubav u pitanju , a u stvari je samo poštovanje (i obično je to što im je falilo u prošloj vezi i saberite to sa čuvenim kompleksom prošle veze i dobijate....).
Ovome doprinosi i neispoljenost njene ženskosti i emotivnosti jer nema vezu...

Ipak intezitet u tom trenutku prema "prijateljskoj ljubavi" je ogroman , naročito kod unutrašnje nesigurnih , a spoljno ambicioznih. Intezitet ljubavi je pospešen i podrškom koju "dobar" ima ili će imati ili bi imao.

Zablude mogu jako da potraju, ali su se uvek pokazale kao zablude....I to isključivo zbog ženskog emotivnog shvaćanja ljubavi.A ono zabranjuje da ljubav pripadne nekome ko se ne smatra seksualno opasnim i atraktivnim.

Da , postoji još jedan od razloga za ljubav sa prijateljem , a to je sigurnost i mogućnost (kada druge opcije nema).

Za balkan , mužjak je ono što poziva na ljubav, a ne dobar i pouzdan.
 
I ja sam imao takve tripove, ali dok sam bio malo mladji, sada mi je jasno da sam takav stav imao jer nisam iskupio dovoljno hrabrosti da krenem gde bih hteo, pa onda budemo prijatelji i posle mozemo da pricamo sta bi bilo kad bilo.
Mada, za razliku od tvog prijatelja, ja nikako ne bih bio uvredjen da ona proba nesto vise od "prijateljstva"
 

Back
Top