JEDRENJE

Imas jedan interesantan hrvatski sajt:www.morsko-prase.hr/ gdje mozes vidjeti i skolu jedrenje u rubrici UCENJE MORA.Takodje tebi i ostalima mogu ponuditi nesto na crnogorskom primorju.
Krstarite crnogorskim primorjem, posjetite divlje plaze do kojih se može doći samo iz mora i na kojima ćete biti sami daleko od guzvi i civilizacije. Tokom krstarenja mozete nauciti osnove jedrenja a tokom boravka na usamljenim plazama mozete koristiti nasu amatersku opremu za ronjenje da sebi priblizite podvodni svijet.Krstarenja na jedrilici organizujemo prema vasim zeljama u podrucju od Petrovca do Ulcinja.S obzirom da dobro poznajemo obalu vodimo vas do nevjerovatnih mjesta, plaza gdje je voda prozirna, pecina gdje su nekada gusari krili svoje blago (istinito, raspitajte se o ulcinjskim gusarima)
Cijena je vrlo pristupacna. Jedrilica je registrovana za 7 osoba znaci za vas sestoro i našeg skipera.Sve to bi stajalo 30 eura sto znaci samo 5 eura po osobi.Odlucite se i provedite nezaboravan dan na moru.Tel. 069 039 143.
 

Back
Top