Evo sta imam a vi mi recite koliko mogu dobiti. Ako vas nesto zanima ,dajte ponudu iskljucivo na mail [email protected].
Zlatna serija br: 1,2,6-12,14,15,16,18,19,20,22-25,29,31,32,33,36,37,38,40-44,46,47,50,51,56,
58,60,61,62,65,66,67,69,73,74-80,82,84-88,90,91.
Nikad robom: 1,3-7,9,11,12,13,41,42,46,133,138,143,152,156,168,170, 173,184,186,187
b.lale: rob roj 118,izmedju dve vatre br.127,izvidnik v.sveskaXIV, tarzan imaskirani neprijatelj XXIII
Crtani romani: 27,39, 47 i 48 Talicni Tom
LMS: 48,60,3
Plavi vijesnik par komadaAra biblioteka par komada...
imas li sta od zagora i posto su javi na mail [email protected]
zna li neko telefon od Darkwood strip shopa posto na sajtu nisam pronasao
Imas odma na pocetnoj strani darkwood-ovog sajta. Izmedju Alana Forda i Zagora.
http://www.stripklub-darkwood.com/
NOVI PUNKT SA STRIPOVIMA U NOVOM SADU>
Kod ulaza u pothodnik, preko puta Bazara. Nedaleko od striparnice Klub obozavalaca stripa.
Stand, ima svasta, staro i novo.
kolko to traje, mislim jel to kao neko gubljenje po ulici, ili kao mali sajam, pa da se nagrebem para od keve i caleta ?![]()
Sugavi, ludi, brljavi, pijani, osisani ...
SSB ...
Pa ja sam u nedelju bio u ns u potraznji za stripovima i nisam nasao nista. Rasterali su one sa futoske... Ovi kod faksa nisu bili... na ribljoj nista a ni taj u podhodniku nije bio.
Kolike su cenr kod toga u podhodniku odprilike?
Sta se to zbiva sa futoskom?
Znate li gde jos ima u Ns ulicnih prodavaca?
Nedeljom ti ne vredi nigde ni da trazis. Nedeljom samo na buvljaku i to pre podne.
Futoska je renovirana i vise nema prodavaca. Sada je to fensi pijaca.
Radnim danima najbolje na platou kod faksa, ima 3-4 prodavca. Onda ovaj stand kod pothodnika. Najbolje naravno u Klubu obozavalaca stripa, preko puta Trcike. I to je najbolje da se lepo ode natenane, naruci kafa ili pice, porazgovara sa gazdom i onda se otvori more mogucnosti.
Ostalo po knjizarama. Ne znam da li ima jos na bulevaru kod Dnevnika.
Poslednji put ažurirao/la marlowe : 08.09.2008. u 16:25
brate kako covek moze da zna di je trcika, ako je odakle ono, topole ...
brate jel si gledao u IPS, tu ima super, ali one kao knjige i zbirke, mislim da tu ima i brojeva simpsonova .....
aj stvarno kazite gde ima tih ulicara i ja cuo da ima negde stripoteka ......
SSB ...
Trcika ti je odmah na drugom izlazu pothodnika, u samom centru, preko puta poste. To je onaj kafic kao tramvaj. Preko puta njega, u broju 10 (to je ul. Kralja Aleksandra) udjes u dvoriste i na spratu vidis striparnicu. Radi vec 13 godina. Kako ne znas za to?
Bio sam u klubu ljubitelja stripa nije ga ni malo lako naci. Tamo udjes u zgradu pa se popnes na prvi sprat. Ima naziv stripoteka na Ulazu.
icu ja sad jedan dan u Bgd kaze mi buraz da ima prodavaca stripova na sve strane. Ali da ima nekih jeftinih na zemunskom keju.
Imam nekog lika sto daje oglase u gradjanskom pa i njega planiram obici iduci put.
A najlon radi samo nedeljom tu se isto da naci koji strip![]()
Evo da izvestim sat sam ja u ponedaeljak 29.09.2008 pronasao od ulicnih prodavaca U NS,
Na Futoskoj pijaci kod cveca ima ZS LMS i novijih hrvatskih brojeva ocuvani za 3, Cene od 100 Din pa navise( bar je meni tako rekao)
Na platou kod fakulteta cena 70 din pa navise ovi su bili losije ocuvani ZS i lms ima i alan forda (nisam pitao za cene) Ima jos ponesto ali nije me interesovalo
Ima kad se izadje kod podhodnika prema posti lik prodaje stripove LMS i ZS ovde su ocuvani za 3+ a ima i boljih cene od 80 do 150 din komad svi su u kesama pa se ne mogu listati da vidis da li im fali strana (mislim da on prodaje stripove za ljude iz kluba ljubitelja stripa.)
U klubu ljubitelja stripa ovaj put nisam bio , mislim da su skupi ,ali nisam zalazio pa nemam iskustva.
U nedelju sam Bio na najlonu i nisam nasao nista od stripova mad su mi ljudi pricali da se tu povremeno neki prodavac stripova pojavi, ja sam isao 3 puta i nisam nista naso.
QVVVVV.
Poslednji put ažurirao/la nesbridzis : 01.10.2008. u 22:54
Ma lazu te klinci nema nista na Najlonu ja sam bio tri puta i katastrofa nista samo gomila cigica prodaje pan erotike i knjige koje su u katastrofa stanju. Mozda se moze nesto s vremena na vreme naci ali ja kad god sam bio nista.
Mozda e to nekad bilo ali sada nije.
Znaci ne postoji stalni prodavac stripova. vec samo ako nabasas na nekoga ko je pronasao nesto
javim ti, rek'o sam klincu, da ako bude uzme jedno 50 komada, bilo kojih, ne znam da li za'ebava ili stvarno![]()
javim ti obavezno
mene mrzi da idem![]()
Veruj mi nema nista bio sam ja tamo 3 puta i kupio 3 losije ocuvana bleka.
Mada mozeda bude ali narod pokupuje ranom zorom dok ja ne stignem u ns
e, a ti u 4 se digni pa na najlon![]()
SSB ...
jer ima neki u Boru
a dobro razumes, u chortanovcima
ako nema u boru ima u zajecaru ili negotinu![]()
SSB ...
pa gde
hajde m recite kolike su cijene na pijaci kod vas stripova kod nas su kao i novi stripovi 15 kn sto je preskupo
Pošalji link