Najstroza-policijska-tajna-daciceva-savetnica-pretila-pistol

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Watchman

Buduća legenda
Poruka
34.049
Saradnica premijera Ivice Dačića (ime i prezime poznato redakciji), savetnica za medije u Socijalističkoj partiji Srbije u vreme dok je on bio zamenik premijera i ministar policije, napravila je u MUP incident koji se ne pamti, što je dugo zataškavano!

Napad na saradnicu

Kako Kurir ekskluzivno saznaje, Dačićeva savetnica je, pre izvesnog vremena, tokom svađe s jednom od devojaka zaposlenih u pres-službi policije, u nastupu besa, izvadila pištolj i počela da vitla njime po kancelariji! Srećom, kaže naš izvor, tragedija je izbegnuta jer je jedan od zaposlenih u MUP, čuvši ciku i vrisku iz kancelarije, uleteo, savladao pomahnitalu devojku i oduzeo joj pištolj.

- Dačićeva saradnica - njegova savetnica za medije u stranci, poznata po kratkom fitilju i dugom jeziku, pre nekoliko godina, tokom svađe s jednom od devojaka iz pres-službe, izvadila je pištolj i počela da preti i maše. Ona je u više navrata pretila toj devojci preko Fejsbuka, ostavljala joj grozne poruke, tako da je ova situacija nije nikog iznenadila - kaže izvor Kurira iz MUP.


http://www.kurir-info.rs/najstroza-...etnica-pretila-pistoljem-po-mup-clanak-793509



original.jpg


No comment
 
Poslednja izmena od moderatora:
Сузана је у емотивној вези
Јес све платонско и невино.:rotf:. По очима јој се види да више воли к... него леба :hahaha:

- - - - - - - - - -

Pa znači bivša... Tako da ne vidim razlog za temu???

LOCK!!!
ајд бриши са теме шта нам паламудиш.:lol: или се придружи или заобиђи
 
I ona i Vucic i Dacic rade za strane obavestjane sluzbe.


To je jasno kao dan

Sve spijuni na vlasti u Srbiji i domaci izdajnici

- - - - - - - - - -

Evo LINK

http://www.kurir-info.rs/najstroza-policijska-tajna-daciceva-savetnica-pretila-pistoljem-po-mup-clanak-793509

NAJSTROŽA POLICIJSKA TAJNA: Dačićeva savetnica pretila pištoljem po MUP!

Stim sto je sada Vuciceva savetnica.

Po planu francuske obavestajne sluzbe..
 
Није ни чудо што наш врх власти има толико путера на глави , да они сами о себи немају толико информација колико имају други......зато ме више ништа не чуди....ваљда горе него да су им уграђени неки чипови....
 
Само у Србији могуће. Јадан овај народ ко све њим управља.

Šta se čudiš?
Pre par godina je prvo Lazanski izašao sa pričom da je pola Generalštaba na spisku hrvatskih i drugih tajnih službi, a posle njega je to potvrdio i jedan visoki oficir VS.
Ništa se nije desilo, ni demantiji ni smene/hapšenja, ništa.


Ova zemlja, kad bi se samo otarasila domaćih ekonomskih štetočina, NVO gadarije i plaćenika ( i malčice poradila na kulturi) - živela bi minimum 30% bolje.
To bih smeo glavom da garantujem.
 
Poslednja izmena:
*Vučićeva špijunka uhvaćena na delu*
 
 Koordinator rada svih službi bezbednosti, a koja funkcija je suprotna Ustavu Srbije, nije rekao na koji je to način on i predsednik Nikolić bio na merama Uprave kriminalističke policije Srbije.
Tabloidovi istraživači su došli do informacija, koje ukazuju da je potpredsednika srpske vlade trebalo uhapsiti, a da smo iole ozbiljna država, on bi, istog časa, podneo ostavku.
Naime, u svojoj opsednutosti da se do smrti obračuna sa* Ivicom Dačićem*, jer mu je taj zadatak dao njegov mentor i seksualni partner *Miodrag Rakić*, Gospodar Vučić je za svog medijskog savetnika angažovao* Suzanu Vasiljević*, nekadašnjeg šefa Biroa za informisanje MUP-a Srbije.
*Gospođica Vasiljević je višestruki agent stranih obaveštajnih službi. Nju je Ivici Dačiću u prethodnom mandatu utrapila Demokratska stranka, da bi bio pod njenom stalnom kontrolom.*
Nakon što je Uprava kriminalističke policije MUP-a Srbije, tačnije Odeljenje za operativno-obaveštajne poslove, ukazalo da se iz prostorija MUP-a Srbije, tačnije iz svoje kancelarije, gospođica Vasiljević neometano bavi špijuniranjem, ministar Dačić je, uz saglasnost tadašnjeg predsednika Srbije, otkazao ugovor o radu na određeno vreme gospođici Vasiljević. U stalni radni odnos ona nije mogla biti primljena, jer nije imala završen fakultet.
Ali, čim je vlast preuzeo Gospodar Vučić, ona je samo promenila kabinet, pa je uz punu saglasnost prvog potpredsednika Vlade Srbije, od prvog dana neometano iznosila dokumenta koja predstavljaju državnu i vojnu tajnu.
Osim gospodina Žorža, koji je elitni obaveštajac francuske službe, gospođica Suzana Vasiljević je na stalnoj vezi i sa nemačkom obaveštajnom službom.
U izveštajima njenog ''dečka'' Žorža, i njenim dostavama, Aleksandar Vučić se opisuje kao bolesni *****, psihopata i ludak koji voli da mu se laska, i opsednut je špijunskim aktivnostima, obožava da se smatra da je on značajan englesko-američki čovek u Srbiji.
*Policijski službenici Uprave kriminalističke policije opisujući postojanje osnovane sumnje da bivša radnica MUP-a Srbije odaje državne tajne, da reketira bogate građane i vrši iznudu, predložili su načelnu UKP-a Rodoljubu Miloviću, da se Višem javnom tužiocu u Beogradu predloži za od istražnog sudije traži saglasnost za preduzimanjem operativnih mera, a između ostalih i slušanje njenih službenih i mobilnih telefona.*
*Istražni sudija Višeg suda u Beogradu odobrio je primenu mera, i taj nalog je prosleđen tehničkoj službi Bezbedonosno informativne agencije da prisluškuje njene telefone.*
*Službenici BIA, koji su izvršavali ove meru, ustanovili su njene česte kontakte mobilnim telefonom sa Aleksandrom Vučićem. Tako je nastala afera. Ni Vučić ni Nikolić nisu bili prisluškivani, osim razgovori Suzane Vasiljević sa njenim šefom!*
Zakonito praćenje aktivnosti visoke službenice u Vladi Srbije, koja otvoreno sa svojim ''dečkom'' agentom strane obaveštajne službe radi protiv Srbije, Aleksandar Vučić je uz pomoć direktora BIA podigao na nivo pokušaja atentata od njega!
Bezbedonosno informativna agencija, na čijem je sada čelu izvesni*Nebojša Rodić*, šezdesetogodišnjak iz Šapca, svakodnevno dostavlja kasete snimljenih razgovora građana, koji su interesantni prvom potpredsedniku Vlade Srbije i ministru odbrane Vučiću.
Čitava odeljenja BIA, po nalogu ovog opskurnog čoveka, rade na imidžu Aleksandra Vučića, na praćenju Ivice Dačića i funkcionera SPS-a i biznismena.
Desetine policijskih službenika BIA šire glasine kako su, navodno,*Hilari Klinton i Ketrin Ešton* tražile od srpskih vlasti da se ne smenjuju tužioci *Vladimir Vukčević i Miljko Radisavljević*, a da se ne ispituje kriminal*Dragana Šutanovca*! O tome ove gospođe nisu ni reč progovorile sa*Tomislavom Nikolićem  i Ivicom Dačićem*, a Vučić je bio van sebe što se i sa njim, kao "najznačajnijim" čovekom u Srbiji, nisu se ni rukovale.
Okupacijom medija, Vučić je okupirao i Srbiju. On sa vlasti neće otići  izborima. On mora biti sklonjen, ili će  Srbija, pod njegovom kriminalnom i izdajničkom aktivnošću, nestati sa mape Evrope kao suverena država
 
*"Ko je Suzana Vasiljević?"*
" "
"(Prenosimo tekst i dokumenta "" iz Tabloida broj 230)"
 
*"Po čemu je Žorž pomazio Suzi"*
 *Kako je, pored ostalog, moguće da strani obave**š**tajac za svoje slu**ž**bene potrebe koristi slu**ž**beni faks MUP-a Srbije?*
 Poštovani,
U novinskom članku "*Poternica za mesto pomoćnika ministra?*" koji ste objavili u Tabloidu br. 223 u jednom pasusu objavljujete:
""Najinteresantnija je činjenica da je Milo""š""Oparinca, zajedno sa pomenutim Brankom Lazarevićem, onog istog dana kada je *Darku*"*"Š"**"ariću"*" javljeno da be""ž""i iz zemlje, bio sa francuskim obave""š""tajcem ba""š"" u vezi s tim pitanjem.""
Taj francuski obaveštajac o kome govorite u tekstu je*Georges Uriot* ili na srpskom, *Ž**or**ž **Urio*.
Žorž Urio je nevenčani suprug *Suzane Vasiljević*, bivše šefice za saradnju s medijima MUP-a Srbije, koja mu je napravila i boravišnu vizu, tako da ovaj specijalac-obaveštajac boravi u Beogradu i živi sa Suzanom. O vezama u kojima su *Branko Lazarević*, Žorž Urio i Suzana Vasiljević ne treba ni da se priča, fotografije govore više od hiljadu reči. Na fotografiji možete videti Žorža i Branka u kafani one večeri o kojoj govorite u članku...
Suzana Vasiljević više ne radi u MUP-u, na insistiranje *Ivice Dačića*premeštena je u"Srbija""š""ume", a sa sobom je povela i drugarice koje je dovela u MUP. *To su Tanja Dojčinović, Tijana Grulović a sa njima i Ivan Okanović*.
Da li je pravi razlog odlaska iz policije taj štoživi sa Žoržom (špijunom) ili je neki drugi, ostavljam vama da istražite ili zahtevate informaciju po Zakonu o dostupnosti informacija odjavnog značaja.
U jednom delu zaglavlja na fotografiji, možete videti da Žorž *za svoje slu**ž**bene potrebe*, koristi i broj faksa u*Birou za saradnju s medijima MUP-a*!? Pitanje je ko mu je to dozvolio? I kakva je veza MUP-a sa tim francuskim operativcem.
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top