Zanima me zasto danasnje devojke ne vole romantiku?
OK znam da ima onih koje je vole, ali zanima me zasto one koje je ne vole, je ne vole.
Hvala![]()
Zanima me zasto danasnje devojke ne vole romantiku?
OK znam da ima onih koje je vole, ali zanima me zasto one koje je ne vole, je ne vole.
Hvala![]()
Zato sto romantika povremeno prelazi granice i postaje patetika, a btw. mislim da ce ti zatvoriti temu...bilo je slicnih pricica
Ne vole romantiku zato sto se u tim trenucima osecaju slabo, nemocno .... zato sto tada prevladavaju emocije ....
vole,nego nekako u danasnje vreme se licitira romantikom bas kao i materijalnim vrednostima.romantika je postala jeftin trik,ima holivudske obrise,nije izvorna.brzo se zivi i onda kad upoznas nekoga ko forsira romantiku pomislis da je to strategija,fol,gluma...jer ljudi vise ne razmisljaju na takav nacin.ja sam za povremenu romantiku dvoje ljudi koji zive u nekom realnom i neromanticnom odnosu.a i postavlja se pitanje sta je uopste romantika?
cvece,svece...i te fore su po meni za groblje a ne za ljubavnike
![]()
Original postavio peach
Stvarno vrh od odgovora
U danashnje vreme nema ni R...od romantike...mada razumem danashnju celjad[]...to ni nezna shta je romantika...
I onda se ponovo zapitajte...da li je romantika zamrla..ili je to do GENERACIJA...![]()
![]()
Original postavio chokolada
![]()
:wink: :wink: :wink:Original postavio buranija
[img]http://rds.yahoo.com/S=96062883/K=red+roses/v=2/SID=w/l=IVI/SIG=12j6kvm3o/EXP=1118834295/*-http%3A//www.cliogesteland.com/albums/album23/Red_Roses.sized.jpg[/img]
Ma svi vole romantiku,samo se foliraju...
Normalno,ne onu bljutavu...i zavisi sta je kome romanticno i u kom trenutku...ko kaze da je "antiromantik" folira se...100%%%
JA sam antiromantik....[80%]
Ja volim.
Sto ludje to bolje.![]()
Prije bih rekla da ljudi romantiku dozivljavaju i prozivljavaju na razlicite nacine i da u tome lezi korijen nesporazuma...
To je pravi odgovor....![]()
Original postavio buranija
meni je ovo bljak ,,, slika bi bila predivna da nema ovo dvoje na njoj ,, romantika je za mene raspoloženje prema životu ---romantik ne mora da znači -do ušiju zaljubljen krele koji nosi upakovan buket svojoj izabranici -izabranici bljak ,,,grozno se izražavam ,,, romantik je onaj koji može i sam za sebe da uživa u dobroj muzici negde uz dobar pogled i osvežavajuće pićence - laško pivo recimo ,,,mmmmmmmmmmm pivo ,,,mmmm ,,,,, oće neko na pivo
Rekla si pivo...
![]()
Da, uz pivo zna da bude baš romantično...pogotovo "Lav"...ili jesi ili nisi...romantičan
buranija ljubavi ,prijatelju ,,, posle ovoga mi se više ne sedi ovdije ,,,,,, odo na pivo ,,,,pozdrav svima ,,,, točeno - krigla se puši kolko ladna ,, ,,, odo ,, ,,,NEKA MI NEKO UGASI KOMPJ....
Bravo, vecina nasih devojaka su arogantne i zato ne vole romantiku. Ne bi ispale ribe. Romantika budi osecanja , a onda pada FASADA nedostizne devojke.Original postavio NatasaNatasa
Obozavam da zasmejavam ljude i to vrlo lako radim, a najveca avantura mi je i zadovoljstvo da skinem farbi u fasadu nasim nedostiznim arogantnim i napaljenim Srpkinjama. A mogu da ih nateram i da placu.
Sada zamislite koji je to blam arogantna, napaljena nedostizna Beogradjanka sa suzama u ocima.
ti si bas opsednut arogantnim devojkama
Ko... :shock: ...jer ja.. :?
Original postavio Luciferko
ovo gore nije odvojilo .... uh ... pa da ---moje je tamo gde ima,,,,,,,,,,,,,,,,,
Hvala!
Pošalji link