Ja pisem - a reputacije samo pljuste!
Ma da Nemci i Turci su opste poznati kao pickice koje nikada nisu ratovale protiv Rusije i celog sveta? Protiv koga se svet borio u WW1 i 2?
Kad si beda i sirotinja nemas ti ni obraza ni casti. Koju Srbija ima cast? Ide po svetu kao ciganin i prosi od Eu,MMF-a,Rusije,Kine da joj da kredit da popuni budzet. Kad su je svi odjebali,sad su dobri i ovi arapi iz Emirata,samo da izdrze na vlasti zaduzice se bela boga.
Koju cast ima prosjak? Nema nikakvu. Ili mu udelis dinar ili okrenes glavu na drugu stranu kad prolazis pored njega.
Nema problema u Vojvodini,to je tvoj trip.
Е баш због таквих повластица, Србији неће бити дозвољено ни да присмрди у НАТО или ЕУ.
Зато што Србија треба прво да призна Косово, па онда остале државе које ће настати од њених садашњих територија.
А кад се то деси, онда више није ни битно шта ће се дешавати са Србијом... јер је неће ни бити.
А шта би се десило када би умјесто Змбабвеа, узео за примјер Албанију?
Шта мислиш да ли би се истим ријечима наставио твој текст?
Ja pisem - a reputacije samo pljuste!
Mozes samo da napadas zemlje koje nisu clanice Nato pakta i koje nisu u Evropi.
Srbiju su zvali i zovu u NAto,ali eto ne smeju pickice od politicara da udju jer tako se ne dobijaju izbori.
Lakse je ubediti narod da postoji zavera protiv Srba u Vatikanu i USA nego ih ubediti da mi samo mozemo da imamo koristi od toga. I kad bi usli u savez mislis da Srbi u Bosni,Makedoniji ne bi imali bolji status?
Onda bi Srbija mogla da se kurci i da trazi autonomiju ili sever Kosova,da trazi neke povlastice za Srbe. Ovako smo niko i nista.
Trenutno u svetu vlada globalizacija,znaci svi narodi u jednu drzavu milom ili silom. E sad Srbija ocigledno nece milom,pa onda moraju silom. Mi vise ne mozemo i da hocemo da se odreknemo Eu. Uvice nas oni silom.
Sve je ovo laz pa cak i to !!!
[QUOTE=User Friendly;24286148
Kad si beda i sirotinja nemas ti ni obraza ni casti. Koju Srbija ima cast? Ide po svetu kao ciganin i prosi od Eu,MMF-a,Rusije,Kine da joj da kredit da popuni budzet. Kad su je svi odjebali,sad su dobri i ovi arapi iz Emirata,samo da izdrze na vlasti zaduzice se bela boga.
Koju cast ima prosjak? Nema nikakvu. Ili mu udelis dinar ili okrenes glavu na drugu stranu kad prolazis pored njega.
Nemoj tako da govoris o sirotinji.
Beda su bogati lopovi i razbojnici, a posteni ljudi su vredni i zahvaljujuci njima svet opstaje a ne zahvaljujuci bogatim lopovima.
Geniji koji unapredjuju ovaj svet su uglavnom siromasni a bogati bankari su istorijska sramota zato i ne pamte svoju istoriju nego se trude da je zaborave.
Ceni siromasne i postene , jer su zbog svog postenja siromasni a ne bogate lopove koji dusu svoju rasprodaju za litar vina ,prasetinu i pevaljku u krilu.
Poslednji put ažurirao/la Milan Gruzanin : 17.01.2013. u 22:04
Tema otvorena radi provokacije -> kljuc
Pošalji link