Da li gledate ovu emisiju?Sta mislite o njoj?Ja mislim da se glumci nisu bas nesto snasli,nekako nerazumljivo glume...A sto se tice prica,ocekivala sam vise....
![]()
Da li gledate ovu emisiju?Sta mislite o njoj?Ja mislim da se glumci nisu bas nesto snasli,nekako nerazumljivo glume...A sto se tice prica,ocekivala sam vise....
![]()
Meni je to smešno. Isto kao ono na RTL-u, Krv nije voda.
Užasno glume, ponekada i počnem da se smejem kada ih gledam.![]()
So go on and break your wings
Follow your heart 'til it bleeds
As we run towards the end of the dream
Gledao sam nesto malo i mogu reci da su glumci iritantni sa onakvom losom glumom... -.-
Da nije smesno, bilo bi zalosno...
I zbog ovog sranja su sutnuli Izgubljenu cast iy 19:20.........
"Mislite dobro i uslediće dobro. Mislite zlo i uslediće zlo. Čovek je ono što misli".
Pogledao sam slucajno samo kad se onaj klinac zaljubio u Marinu... Bivsu prostitutku... Cini mi se da sledeci put i kad naletim na ovo cudo, da cu samo da prebacim kanal...![]()
Zavist valja i zaslužiti...
Копија из РТЛ(ХРТ) Крв није Вода,исте сцене исто све
nevidjena budalastina.a gde samo nadjose one `glumce`.uzas
šta će biti,biće
Haoticno![]()
Kad ne možeš biti vuk, a ti budi lisica!
Glupost neopevana...glumci,teme,ma sve..![]()
What does not kill me makes me stronger
Losa gluma, slaba rezija i skoro da postoji scenario po kome rade. Ideja nije toliko losa, skoro da su neke price i zanimljive, ali finalna realizacija je jad i beda.
Bolje da su snimili nesto drugo ili da su sklopili ugovor sa studentima. Verujem da bi bolje odradili ceo poso i dobro bi im doslo dalje u zivotu.
Prenapadno, preizveštačeno.
Da ne znam koga bi normalnog zanimalo ovo?
Ja sam jedini primerak mene koji će ikada postojati. Kakva je to prilika!
loše...
Ko leti vredi, ko ne leti ne vredi
Mislim da sam prekjuče, ako se ne varam, slušala (ne gledala) jednu epizodu, TV je bio pušten u susednoj sobi.
Tako da sam sluhom propratila jednu priču i imam samo jedan komentar - budalaština.
Carpe the hell out of this diem!
hehe, ja videh brata jedne moje drugarice kao aktera jedne price..![]()
Ne zna se koja emisija je lošija, ona na hrvatskom rtl-u ili ova na prvoj, strašno.
Imamo gomilu nezaposlenih glumaca, evo na primer Sergej Trifunović bi garant pristao da glumi u nekoj sličnoj formi, čovek misli da je ko zna ko, a posla očigledno nema, a da je dobar, dobar je, a ovi, huh, pa ne umeju ni tekst da izgovore bez zamuckivanja, a o glumihajte molim vas. Odgledala sam dvatriput po pet minuta i smučilo mi se, ma smučila mi se celokupna naša "igrana serija", odvratno.
Tuga, tuga, nesreća.
price su realne samo malo preduvane zbog te lose glume..ali kapiram da to i nisu glumci
gis maj es,trust my instincts in these matters,iš pudlice,sujetne ženturače,pusacice&co,nek udje sledeci pacijent,who cares,ako cete digrate kolo to ne drzimo
mislim da je to ocigledno ne znam sto se ljudi pecaju da je losa gluma
gis maj es,trust my instincts in these matters,iš pudlice,sujetne ženturače,pusacice&co,nek udje sledeci pacijent,who cares,ako cete digrate kolo to ne drzimo
Ne bi ozbiljni glumci pristali da budu deo nečega ovakvog.
Kakve porodicne tajne,kada na kraju svake epizode pise da su price i imena izmisljeni.Cist debilizam.O "glumi" ne zelim ni da pricam.Koliko ljudi dobijaju za pojavljivanje u ovom,100-200 din?
During afternoon tea, there was shift in the air,a bone trembling chill, that tells you-she's there...
Valjda 3000 - 4000 din.
Za dan, a sve se snimi za jedan.
da li bi glumeo neko od vas?
"Mislite dobro i uslediće dobro. Mislite zlo i uslediće zlo. Čovek je ono što misli".
nije mi jasno,glumacka smo nacija....talentovanih naturscika koliko hoces,a gde oni iskopase likove koji ama bas ni trunku ne umeju da glume
šta će biti,biće
pa de im se isplati da placaju glumce ovo ti je na nivou bilo kog reality showa..sinoc bio onaj smarac mimicar
Pošalji link