imam net 6mb i sve je bilo ok ali odjednom mi se youtube poceo koci u full screenu nzm sta da radim video se pokrece kao slideshow
imam net 6mb i sve je bilo ok ali odjednom mi se youtube poceo koci u full screenu nzm sta da radim video se pokrece kao slideshow
i ja imam isti problem...vjerovatno je do graficke...al recimo film koji skinem mogu gledati u ful skrinu, jel to onda mozda znaci da nije...?
" Али тамо гдје нам чула не могу допријети, може нас одвести наш дух ... "
Omne mundi trinum,
mulier, tabacum, vinum,
et qui curat de pluribus,
maximus est asinus!
http://get.adobe.com/flashplayer/
za početak... redovno ažuriraj...
... a svi smo imali velike oči, prepuna srca i maštu dečaka ...
Očistite web browsere...Clear Recent History
Instaliraj sveze drajvere..
connect, respect, protect
I ja sam od skora primetio da mi preopterecuje procesor vise no obicno, cudno ..
A ima i jos njih koji se u poslednjih 2-3 dana odjednom zale na isti problem.
Poslednji put ažurirao/la BLANKED : 07.08.2012. u 06:57
Stupid people think they are smart,but smart people know they are stupid.
https://soundcloud.com/doruk/moby-lift-me-up-sesto-sento-remix
I meni se desava da koci youtube video i u malom ekranu i u fullscreen-u a pre je radilo sve normalnoi sad kad je reinstaliran windows to se pocelo desavati po prvi put
Drajvere za graficku "Nvidia GeForce FX 5200" sam skidao sa neta i probao nekoliko verzija , probao kanter i radi sve normalno.
Preskenirao sam kompjuter na viruse , obrisao history... bio mi je instaliran windows sp3 sad je sp2 a video na youtube isto radi (koci).
Cim pustim neki video nebitno youtube ili neki drugi video koji zahteva flesh player procesor odma zakuca na 100 % opterecenje i pocinje da koci video
Probao sam i da reinstaliram fles player ali uvek se isto ponasa prilikom puscanja videa (koci video)
Konfiguracija je :
Procesor 1.6 Athlon
Memorija 1 gb ddr1
Graficka 128 mb
Hdd 120 GB
Poslednji put ažurirao/la misoo83 : 20.08.2012. u 10:10
Slaba graficka definitivno!
Jel zna neko na koji nacin moze da se instalira starija verzija fles-a ?
Kad pokusam da instaliram verziju 10 izbaci mi poruku da skinem najnoviji fles i prekine se instalacija.....
to ti je druze slabost to jest sporost procesora![]()
Skineš ODAVDE verziju koju hoćeš i instaliraš....
hmmmm, ovo je bilo sa zakašnjenjem...![]()
Ma graficka 100%, FX5200 to je 8 godina staro ljudi...
problem ces resiti na sledeci nacin
pusti neki klip u full screen-u, desni klik pa izaberi opciju settings i destikliraj enable hardware acceleration
to je to
refresuj stranicu, pusti ponovo neki klip u ful skrinu i testiraj
Promeni pretrazivac,ja sam koristio Crome i imao isti problem.Sad koristim Mozilu i super mi radi!
Zivi zivot sa stilom!
Pa kod vas komp.radi normalno.Kod mene je bio isti takav problem,komp. mi zujao kao nenormalan cim upalim youtube u full screenu,seckao,ma sve i svasta.Pokusavao sam vise puta ra reinstaliram flash player i opet isto!!!! Onda sam probao sa Mozilom i Explolerom i taj problem je resen.
Zivi zivot sa stilom!
reinstaliras chrome,ili updatujes,malte ne svake nedelje neka nova verzija izlazi. odustati od browsera tek tako malo mi je bezveze
nesto ne radi na sedmici,batalis i predjes na xp,ne radi ni tamo aj na milenijum,98 i tako redom![]()
connect, respect, protect
Pošalji link