Zene toliko kace sa muskarcima? Zar ne bi bilo bolje da su nam pokornije. Recimo svi napravimo dobru zurku a one se sa nama druze, plesu i ceskaju nam jaja ispod stola dok pijemo pivu?
Zene toliko kace sa muskarcima? Zar ne bi bilo bolje da su nam pokornije. Recimo svi napravimo dobru zurku a one se sa nama druze, plesu i ceskaju nam jaja ispod stola dok pijemo pivu?
Štap i po grbi
mozda zato sto ne zele da vam titraju jajca.a i nece na zurku, jos manje ples.
pa ovde su sigurne iza ekrana mogu se kurce a uzivo male mace
gis maj es,trust my instincts in these matters,iš pudlice,sujetne ženturače,pusacice&co,nek udje sledeci pacijent,who cares,ako cete digrate kolo to ne drzimo
Зато што су свесне да су слабије, и онда морају да се курче јер неће признати никад да су слабије.
nebitno kog si pola uvek je prisutno virtual bullying![]()
Zato sto jos nisu shvatili, kad shvate da su krave samo ce ignorisati takve zene.
Znas ti kad su tri bika bila na brdu i vide ispod njih krdo krava. Najmladji kaze srednjem, ajmo se mi sad zaleteti dole i istorbat jednu kravu, a srednji njemu kaze, ne ajmo se mi polako spustiti i istorbat sve krave, a najstariji kaze, jeste vi ludi, ajmo mi pobeci dok nas nisu videle.
Starom se ne prazne jaja, on to zeli napraviti iz ljubavi, znas ono zadnji sex pred smrt.
Štap i po grbi
hahahhaha užas jedan kako tebi padaju ideje za temu![]()
Pošalji link