Od svih poslova najlaksi je lepljenje etiketa.Zaista je lako:isplazis jezik,ovlazis etiketu i zalepis je na coveka.Moze i ovako:pljunes coveka pa zalepis etiketu.
Sutra ce ovaj bicikleto biti na bubanj potoku na akciji.
"Dođe vrijeme kad pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati"
Maler - Svetskom putniku Riju Asadžiju ukraden uredno privezani „panasonik" bicikl dok je na samo 20 minuta otišao u TC „Ušće"
http://www.*****************/drustvo/-...eogradu--28-07
e svasta ali panasonic
gis maj es,trust my instincts in these matters,iš pudlice,sujetne ženturače,pusacice&co,nek udje sledeci pacijent,who cares,ako cete digrate kolo to ne drzimo
Hehehehe...biciklo nije moj UZZZZZI ga slobodno..![]()
What does not kill me makes me stronger
Запамтиће Београд!![]()
Nije mi jasno, parking za bajseve je odmah pri ulazu i uvek ima dosta ljudi koji bleje napolju, ovo je delo Pink Pantera.![]()
I don't wanna die, I'm a god, why can't I live on?
niko ne zna ko je bajs ostavio a ko pokupio..ako ga nije vezao nije ni cudo..jedino ako su kamere postavili ali nisam ih nesto video
gis maj es,trust my instincts in these matters,iš pudlice,sujetne ženturače,pusacice&co,nek udje sledeci pacijent,who cares,ako cete digrate kolo to ne drzimo
Ma sve to meni liči na srbiju ,naša posla , lako je moguće da je biciklo bezecovao neki od pripadnika organa reda kao što su svojevremeno maknuli bicikli milošu rnjakoviću ispred policijske stanice , otišao je svojim trkačkim biciklom na posao u SUP i neko od policije mu maznuo najverovatnije ,
Nema veće kazne za običnog građanina Srbije ma koje bio on nacionalnosti , nego da provede ceo život ovde u Srbiji!
Bicikl je ukrao neko od mrzitelja srpskog naroda , ne bi li na nas pala ljaga .
Mi smo poznate postenjacine !![]()
Lako je plitku baru zamutiti i budalu naljutiti !
Cccc....
Pa u Beogradu gore no u Rumuniji za vreme Čaušeskua...![]()
+ + +
Ништа, сад нек настави пут око света пешке.
Ако му у некој суседној држави не сломе ноге и не узму бубрег.
Païen unt tort e Chrestien unt dreit
Zna se ko ovde voli da krade.........
![]()
zzz
Апел: Очајни авантуриста и светски путник апелује на полицију и грађане да помогну како би наставио свој пут
Јапанац Рио Асаџи, којем је на путу око света дугом скоро 20.000 километара бицикл украден усред бела дана баш у Београду, каже за Пресс недеље да су сигурносне камере испред Тржног центра „Ушће" снимиле човека који му је украо изузетно вредан двоточкаш и да полиција трага за њим.
Како је Пресс јуче писао, Асаџи је 18. јула паркирао бицикл марке „панасоник" испред улаза у шопинг центар, уредно га закључао, а када се вратио после 20 минута, није га било.
http://www.pressonline.rs/sr/vesti/v...em+bicikl.html
Вратите човјеку бицикло.
Nisam ja. Majke mi...
Ono što svako od nas danas uradi,oblikuje životnu sredinu sutrašnjice koja pripada deci VAŠE dece ♥
http://www.youtube.com/watch?v=8sgycukafqQ
Nije mi jasno kako neko nije zaustavio lopova .... Covece krade bicikil ispred usca , pred hiljadu prolaznika i niko ga ne zaustavlja .
Sramota za narod .
politika je ***** , ubila je bomba , dzaba svi smo isti , svi smo ista govna
Lopovska zemlja.![]()
The ends justify the means
Razumem to , ali ne i potpuno mrtve ljude koji ignorisu kradju ispred njihovih faca .
politika je ***** , ubila je bomba , dzaba svi smo isti , svi smo ista govna
Срамота, кренуо на пут око свијета и остао без ... ...
![]()
Daću mu ja moj BMX eno ga u garaži još je živ nije zarđo,da što pre nastavi čovek dalje da ga još neko ne odradi za nešto...![]()
Pošalji link