Svi neprijatelji srpskog naroda. Koliko ih ima?
Strana 1 od 8 12345 ... PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 199

Tema: Svi neprijatelji srpskog naroda. Koliko ih ima?

Legenda Rayela (avatar)
    Učlanjen
    30.01.2007.
    Pol
    ženski
    Reputaciona moć
    428

Podrazumevano Svi neprijatelji srpskog naroda. Koliko ih ima?

U zadnjih dvadeset i kusur godina Srbija je imala mnogo neprijatelja, nekih se secamo, kao sto je na primer Genscher, Del Ponte,
    Madlen Olbrajt, neke pamtmo kratko kao sto je slucaj sa Andjom ( Dzoli).Neprijatelj m oze da bude i drzava ( recimo Holandija,USA,Nemacka),
    ili neki bogatas kao sto je Sorosh, TV tipa CNN, knjizevnici ili intelektualci koji su zagovarali bombardovanje Srbije (Vaclav Havel).

Ko nam je jos neprijatelj? Ko je neprijatelj za vecna vremena , a ko za jednokratnu upotrebu?

I kada sam vec kod glumaca , rezisera, da li je Rade Serbedzija nas prijatelj ili neprijatelj?

Molila bih da se setite samo ovih "inostranih" za domace svi sve znamo

Buduća legenda Blues Brothers (avatar)
    Učlanjen
    26.05.2006.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    132

Podrazumevano Re: Svi neprijatelji srpskog naroda. Koliko ih ima?

Recimo Jelko Kacin, izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju i njegove kolege iz vascjele EU, osim komesara za prosirenje EU Stefana File on je predsednikov izuzetan prijatelj...

Legenda sarvas (avatar)
    Učlanjen
    19.01.2011.
    Pol
    muški
    Tekstova u blogu
    5
    Reputaciona moć
    2362

U politici nema prijatelja ni neprijatelja nego samo razlicitih interesa .
    Lako je plitku baru zamutiti i budalu naljutiti !

Buduća legenda Blues Brothers (avatar)
    Učlanjen
    26.05.2006.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    132

USA nije vise neprijatelj !

Ističe se
    Učlanjen
    15.04.2012.
    Pol
    ženski
    Reputaciona moć
    34

Citat Original postavio Rayela Pogledaj poruku
    U zadnjih dvadeset i kusur godina Srbija je imala mnogo neprijatelja, nekih se secamo, kao sto je na primer Genscher, Del Ponte,
    Madlen Olbrajt, neke pamtmo kratko kao sto je slucaj sa Andjom ( Dzoli).Neprijatelj m oze da bude i drzava ( recimo Holandija,USA,Nemacka),
    ili neki bogatas kao sto je Sorosh, TV tipa CNN, knjizevnici ili intelektualci koji su zagovarali bombardovanje Srbije (Vaclav Havel).

Ko nam je jos neprijatelj? Ko je neprijatelj za vecna vremena , a ko za jednokratnu upotrebu?

I kada sam vec kod glumaca , rezisera, da li je Rade Serbedzija nas prijatelj ili neprijatelj?

Molila bih da se setite samo ovih "inostranih" za domace svi sve znamo
    Ja mislim da je najveci neprijatelj srpskog naroda Rusija. Nista obecano nije ispunila. Posto su ljudi ovde opijeni Rusijom, predlazem da pogledaju kako su prosle Libija i Srbija, kako prolazi Sirija i kako ce proci Iran. Obecanja, lazne nade, poziv na slicnosti (kod nas bratstvo) pretnja praznim pistoljem da bi na kraju ispalo nista od toga, Rusija samo prihvati. I ovde ljudi nista ne nauce jos kazu: "Pa, Rusi su pametni, takvu politiku vode. Oni znaju da se izvuku." Nijednog trenutka ne pomisljajuci da ce i nama biti tako.
    Skoro sam razmisljala o S 300, koj su obecavali i Siriji, pa, naravno, ne mogu da isporuce. Taj S 300 ne postoji. To je samo prazan pistolj, koji bi trebalo da zaplasi te, kojima nude pomoc, koja nikada ne stize.
    Rusija je, po mom misljenju, jedno od tri najveca svetska zla, ali i zla koje se prevlaci preko nasih ledja.

Početnik Poslednji Samuraj (avatar)
    Učlanjen
    20.07.2012.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    0

Citat Original postavio Vrela Cica Pogledaj poruku
    Ja mislim da je najveci neprijatelj srpskog naroda Rusija. Nista obecano nije ispunila. Posto su ljudi ovde opijeni Rusijom, predlazem da pogledaju kako su prosle Libija i Srbija, kako prolazi Sirija i kako ce proci Iran. Obecanja, lazne nade, poziv na slicnosti (kod nas bratstvo) pretnja praznim pistoljem da bi na kraju ispalo nista od toga, Rusija samo prihvati. I ovde ljudi nista ne nauce jos kazu: "Pa, Rusi su pametni, takvu politiku vode. Oni znaju da se izvuku." Nijednog trenutka ne pomisljajuci da ce i nama biti tako.
    Skoro sam razmisljala o S 300, koj su obecavali i Siriji, pa, naravno, ne mogu da isporuce. Taj S 300 ne postoji. To je samo prazan pistolj, koji bi trebalo da zaplasi te, kojima nude pomoc, koja nikada ne stize.
    Rusija je, po mom misljenju, jedno od tri najveca svetska zla, ali i zla koje se prevlaci preko nasih ledja.

Cico vrela mozes i da pogledas kako je Gruzija zgazena za 1 dan a ameri im obecavase pomoc

Početnik Poslednji Samuraj (avatar)
    Učlanjen
    20.07.2012.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    0

Srbi uvek zaboravljaju onog najveceg i najopsnijeg neprijatelja....SEBE

Legenda Rayela (avatar)
    Učlanjen
    30.01.2007.
    Pol
    ženski
    Reputaciona moć
    428

Preduhitrila si me Rusija je zaista veliki neprijatelj Srbije jer se svi uzdamo u rusku bracu, a uvek nam ga zavuku da ne mozemo da se opasuljimo.

Za mene je najstrasniji i najveci udarac pa i dokaz da mi Rusiji ne znacimo nista, bio momenat kada pre dvadeset godina nisu stavili veto na sankcije
    tadasnjoj Jugoslaviji ( citaj Srbija). A inace koriste to svoje pravo veta i za Kurtu i za Murtu. Kako vidimo i juce kada su se qrchili oko Sirije.

Pojedinacno je (opet za mene licno) najstrasniji lik William Walker koji je po naredjenju inscenirao Racak i tako dozivesmo i bombardovanje.

Legenda RickRoss (avatar)
    Učlanjen
    06.10.2011.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    296

:heart: I'm B.I.G., I'm Cube, I'm NAS, I'm Pac :heart:

Ističe se Party Boy (avatar)
    Učlanjen
    11.05.2012.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    32

Citat Original postavio Blues Brothers Pogledaj poruku
    USA nije vise neprijatelj !
    agree..
    Највећа снага којом располаже човечанство је ненасиље. Оно је јаче и од најмоћнијег разорног оружја што га је створио људски ум.

Učlanjen
    11.05.2012.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    32

Citat Original postavio Rayela Pogledaj poruku
    Preduhitrila si me Rusija je zaista veliki neprijatelj Srbije jer se svi uzdamo u rusku bracu, a uvek nam ga zavuku da ne mozemo da se opasuljimo.

Za mene je najstrasniji i najveci udarac pa i dokaz da mi Rusiji ne znacimo nista, bio momenat kada pre dvadeset godina nisu stavili veto na sankcije
    tadasnjoj Jugoslaviji ( citaj Srbija). A inace koriste to svoje pravo veta i za Kurtu i za Murtu. Kako vidimo i juce kada su se qrchili oko Sirije.

Pojedinacno je (opet za mene licno) najstrasniji lik William Walker koji je po naredjenju inscenirao Racak i tako dozivesmo i bombardovanje.
    za Ruse si u pravu...a sto se tice neprijatelja dal ih imamo zavisi samo od nasih poteza....
    Највећа снага којом располаже човечанство је ненасиље. Оно је јаче и од најмоћнијег разорног оружја што га је створио људски ум.

Domaćin ernauton de carmainge (avatar)
    Učlanjen
    03.11.2010.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    221

Jedan jedini - skola, knjiga, obrazovanje, nazovi ga kako zelis.

Legenda Rayela (avatar)
    Učlanjen
    30.01.2007.
    Pol
    ženski
    Reputaciona moć
    428

@Rickross

Kolko sam srecna sto ne znam da postoje ovi supermenovi

Legenda gossca (avatar)
    Učlanjen
    27.01.2007.
    Pol
    ženski
    Reputaciona moć
    1270

Када су вођени преговори о статусу Косова, Русија је постепено стајала иза Србије и када је видела да има једног врло озбиљног партнера у влади- а то је био Коштуница и његова странка, Русија је била спремна да употреби и вето у Савету безбедности.

То је било у лето 2007.године, када Русија није допустила да се Резолуција 1244 замени са резолуцијом која би садржавала делове Ахтисаријевог плана. Русија је тада била потпуно стала иза Србије, али та је шанса прокоцкана 2008.године, па надаље, зато што се влада под контролом Бориса Тадића, председника републике потпуно окренула Бриселу, а то значи и Вашингтону.

Мислим да Русија има један континуитет односа према косовском питању и она је и током протекле 4 године подржавала српске интересе. Проблем је у томе што влада Србије није била озбиљна у подржавању сопствених интереса. Али, будући, да тај континуитет постоји, ова би садашња влада би морала то да искористи, и можда и у још већој мери него 2008. прихвати ту једну могућност да у међународном окружењу одржи тај некакав статус кво, после чега би се почело решавати и питање статуса.

Овако, под утицајем искључиво западне политике и руска политика ће попуштати према Србији и подршци у вези са Косовом.

Косово ће отићи а, то дакле има последице не само за Србију, него и за регион, па чак и за Европу. Зато би Србија сад морала да искористи ову промену и да своју политику полако окреће према Русији.
    What do we live for, if it is not to make life less difficult for each other?

Legenda gossca (avatar)
    Učlanjen
    27.01.2007.
    Pol
    ženski
    Reputaciona moć
    1270

Najveci nas neprijatelj smo mi sami, a Rusi nam svakako nisu neprijatelji, dok USA nema taj dozivljaj prijatelja ili neprijatelja, vec samo interes.

Učlanjen
    11.05.2012.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    32

Citat Original postavio gossca Pogledaj poruku
    Najveci nas neprijatelj smo mi sami, a Rusi nam svakako nisu neprijatelji, dok USA nema taj dozivljaj prijatelja ili neprijatelja, vec samo interes.
    Rusi su samo jaki na recima.....a na delima..??Kad su nam najvise trebali dubokoo nam ga zavuku sto bi rekla Rayela.....zato bolje da budemo samo ''interes''te USA

Legenda sarvas (avatar)
    Učlanjen
    19.01.2011.
    Pol
    muški
    Tekstova u blogu
    5
    Reputaciona moć
    2362

Sta ce nam neprijatelji kad imamo prijatelje ?
    Lako je plitku baru zamutiti i budalu naljutiti !

Zaslužan član Uysal (avatar)
    Učlanjen
    15.03.2011.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    201

Nema neprijateljskih naroda. Postoje samo neprijateljske ideologije koje odredjen postotak stanovnistva usmjeravaju na krivi nacin prema drugim narodima.
    Što se tice globalnog problema, najveci neprijatelji cjelokupnom svijetu, dakle 6 milijardi ljudi je stotinjak milijardera iz kojekvakvih organizacija, tipa Bilderberg grupe, Trilateralne Komisije i sl.

To su monstrumi koji kreiraju svjetsku politiku, koji proizvode ratove i kojekakve viruse (Sars, Svinjska gripa...), a politicari su samo obicni misevi, njihovi posrednici.
    Glavne krivce za cjelokupno stanje u svijetu treba tražiti u tih stotinjak smradova.

Buduća legenda Samara M (avatar)
    Učlanjen
    17.08.2011.
    Pol
    ženski
    Reputaciona moć
    590

Мене пре занима зашто су нам сви они непријатељи а не колико их има.

Legenda sumnjivo lice (avatar)
    Učlanjen
    02.07.2006.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    463

nekako ti je citav post u konfliktu sa boldovanim
    Ne budite ravnodusni,jer je ravnodusnost smrtonosna za ljudsku dusu

Legenda gossca (avatar)
    Učlanjen
    27.01.2007.
    Pol
    ženski
    Reputaciona moć
    1270

Citat Original postavio Party Boy Pogledaj poruku
    Rusi su samo jaki na recima.....a na delima..??Kad su nam najvise trebali dubokoo nam ga zavuku sto bi rekla Rayela.....zato bolje da budemo samo ''interes''te USA
    ... pa Putin i ljudi oko Putina su veci Srbi od nekih Srba koji nas vodise do skoro
    Rusima je cak neprijatno sto ponekad ispada tako

Legenda Rayela (avatar)
    Učlanjen
    30.01.2007.
    Pol
    ženski
    Reputaciona moć
    428

... pa Putin i ljudi oko Putina su veci Srbi od nekih Srba koji nas vodise do skoro
    A od kud ti to? Ja nikada nisam cula Putina, a ni ljude oko njega,da se loze na Srbiju, cak je nikada i ne pominju.

I da li je Putin Rusija? Mislim, Rusija je postojala i pre njega, a postojace i posle.

Rusi i ne znaju ko smo mi pa im ne moze biti ni prijatno , ni neprijatno.

Učlanjen
    11.05.2012.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    32

Putin je fantastican politicar koji sad doveo Rusiju tu gde jeste...

Obećava
    Učlanjen
    01.06.2012.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    4

Najveci neprijatelj je Srbin sam sebi!

"Samo Srbin, Srbina Siječe".

Domaćin ernauton de carmainge (avatar)
    Učlanjen
    03.11.2010.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    221

Citat Original postavio C0NSIGLIERI Pogledaj poruku
    Vas dve ste BUKVALNO mentalno retardirane.
    Rusija samo sto se nije raspala sa raspadom Sovjetskog Saveza nije mogla sebi da pomogne, a uzimati to za primer kad je u tom istom periodu Jugoslavija uvela sankcije Republici Srpskoj moze samo mentalno bolesna osoba.
    Da ne spominjem koliko su puta "prosrbi" kroz istoriju izigrali Rusiju.
    Spomeni, mene bas interesuje da vidim ko su ti ``prosrbi`` i kako su izjebali jednu dzin drzavu.

No vec u startu da ti kazem, ako jedan mis izyebe medveda to samo znaci da je medved debil, al`, nebitno.

Cekam

Strana 1 od 8 12345 ... PoslednjaPoslednja
Vrh strane

Slične teme

1. Odgovora: 219
    Poslednja poruka: 20.08.2011., 13:47
  2. Nenad Canak neprijatelj Srbije i srpskog naroda!
    Autor anntaylor u forumu Politika
    Odgovora: 19
    Poslednja poruka: 27.02.2007., 01:36
  3. Odgovora: 19
    Poslednja poruka: 26.02.2006., 21:22
  4. Druga Srbija i zrtve srpskog naroda
    Autor Duh Sekire u forumu Politika
    Odgovora: 50
    Poslednja poruka: 27.01.2006., 20:30
  5. Odgovora: 23
    Poslednja poruka: 08.06.2005., 13:38

Pravila za slanje poruka