Original postavio
sunasceJeca
Kako bih regovala? Ne znam. Mislim, da takvo nešto ne bih mogla još jednom da podnesem. Doživeh nešto slično u izmenjenom scenariju, gde ja vidoh, da ja bejah tek tako tu,e to, ne znam ni ja što, a onda videh da je neko poodavno tu, i da to ne može tek tako i odjednom da se izdešava, osim ako to nije išlo uporedo, ili već i pre mene, onda kako bih ti rekla...najiskrenije, ne znam, šta bih radila. Sada me jeste to razbolelo, priznajem i u fizičkom obliku se manifestovalo, kao bolest, a drugi put ne znam kako bih reagovala. Zaista. Jer mi je sada onako , što se kaže zabranjeno da se nerviram, pa bi bilo dva rešenja, ali da naprosto "odlepim" ili da mi bude svejedno, kao "loodom" pa da me ne tangira, ama ni milimetar. A, iz priloženog, mogu da ti kažem, kako sam se osećala...Ali, posve iksren osećaj i feeling...Kao kompletan idiot. Kao najveće gov*o ovoga sveta. Neko me je napravio majmunom. Neki. Osećala sma se strašno "izradjeno", namagarčeno. Navozano. Ispljuvano. Ubljuvano. Išutirano. Ismejano. Užasno jadno. I bedno. Tako sma se osećala. Bez preterivanja. Mislim, da bih još jednom "umrla", pre stvarne smrti...kao što i tada sam. tada sam se "izvukla" . Da se ponovi, ne znam, bi li opet mogla. malo me je prejako udarilo...Najiskrenije. Toliko. ♥
Pošalji link