ja prvo pomislim na onu iz monstera![]()
ja prvo pomislim na onu iz monstera![]()
gis maj es,trust my instincts in these matters,iš pudlice,attention whores,sujetne ženturače,pusacice&co,nek udje sledeci pacijent,who cares,ako cete digrate kolo to ne drzimo
Juh, grozne scene, gde to pomenu.
Је л' поента ове приче да су мушкарци дрипци и да чак девојку у фармеркама, мајици, сандалама стартују за тако нешто?
И лакше је платити ку*ву па се забавити, него слушати вас, па се још цимати око вас, па све то, а на крају добијеш исто, па ти види шта је лакше и боље, платити ку*ву или лерати вас "поштене" ..
e ovo mi se stvarno nikada nije desilo![]()
Veni, Vidi, Vici !
to je ok, samo je tako dirao... verovatno ima i zescih igracha da ne stanu na tome
...sweet little angel you should have run...
˙•٠•●♥ "Sve u životu možeš stvoriti osim duše; s njom moraš da se rodiš. " ♥●•٠•˙
Meni se sve nešto čini da si ti išla za Roda Megamarket ili za Tempo, a možda si i na Detelinari, pa si išla za Merkur, ili nešto već slično tome. Tamo mi liči da bi neko pomislio da si nalik onima sa Kaćke petlje.
J.b.t kad sam radio praksu u rafineriji nafte u NS-u ponekad sam išao peške. Ono je katasatrofa. Čak su i spolja bile prljave i prašnjave. Kada sam živeo na Vidovdanskom naselju, e ono je bilo svakodnevnica već. Svako veče, kada je toplo, to bre katastrofa. Sve neke levo obučene, a naglašeni atributi i krvava šminka.
Pre će biti da je taj bio pod utiskom, jer je preko neke od tih petlji obišao, a ima ih sada i u Partizanskoj.
Ovde u SU imamo tzv Picino ćoše i to u centru grada maltene.
Je li to ta kacka petlja? Cuo sam za to mjesto ali iskreno nemam pojma gdje je.
Odkud ti znash kako ona izgleda ili kako je izgledala u tom trenutku kad joj je lik ponudio $$$ ?![]()
NE bi je pitao da je nosila nesto skromno i manje privlacno i ponasala kao Bogomoljka![]()
E vidish ima taj nik koji ppodseca na nesto religijsko a Avatar kao da zeli da popushi nekom![]()
Covek se zbuni ybg![]()
pa el napisala djevojka u čemu je bila...
a to oko avatara...kad bi gledali avatare, misim kad bi po njima sudili o nekome, čoek bi pomislijo da si ti neki vrhunski jebbač...
Pošalji link