Ima smisla, mada to znaci da je ta osoba sama po sebi prvo opsednuta seksom i da joj je seks veliki prioritet, svesno ili nesvesno, a to ne zeli da prizna.
Dodao bih da averziju prema seksu moze da nastane usled seksualne traume, tipa zlostavljanje ili silovanje, mada fokus je ovde averziji koja nastaje bez ikakvih trauma.
Welcome to the Internet, I'll be your guide...
pa dobro, na to sam i ja mislio...
Loša prethodna iskustva?
Dobro vidimo samo srcem. Suština je nevidljiva očima.
Pa ja sam sam, radio odredjene meditativne sam- hipnotivne metode, kako da umanjim sebi libido, cak i do mere asexualizma, cilj je bio potpuna kontrola. Osetis se dosta mocnijim, jer ne zavisis od sexa.Drugacije posmatras na svet i okruzenje.Drugacije posmatras zene a i muskarce. Preporucujem.
ja ne znam stvarno sta ljudi vide u tom seksu?![]()
opasan je gubi se glava i padne u nevolje
to je prinudno stanje
a postoji seksualnost? sta je to, kad vidish direktora ebesh od neizdrza
Zanimljivo, mada zavisnost od seksa je sirok pojam, meni na pamet pada kada se to pomene neko ko je hiperseksualan, i kome gori pod nogama da ima odnose sa nekom osobom na ovaj ili onaj nacin.
Pominjali smo aseksualce gore, mada moje misljenje je, a ispravi me ako gresim, da aseksualce ne privlace ljudi seksualno, niti zele da imaju odnose sa drugim ljudima, ali to ne znaci da se ne samozadovoljavaju nekada, takodje mislim da aseksualci ne mrze seks, vec ih jednostavno nije briga, jer mu ne predaju nikakav znacaj.
Welcome to the Internet, I'll be your guide...
ne, nego ne dolaze jednostavnim putem do seha kao vecina pa moraju da izgrade neke odbrambene sisteme
pa ako imaju srece nije pedofilija? tako? ok to je vec kompleksno podruchje
[QUOTE=Lollol;22081730]Zanimljivo, mada zavisnost od seksa je sirok pojam, meni na pamet pada kada se to pomene neko ko je hiperseksualan, i kome gori pod nogama da ima odnose sa nekom osobom na ovaj ili onaj nacin.
Pa znas kako, ne mogu za sebe da kazem da sam hipersexualan, iako verovatno imam neku dozu toga, ali nismo li 99 posto muskih u danasnjem drustvu? Razmisli, izadjes na ulicu, nece proci par minuta a da ne vidis pohotno telo otrivenog stomacica, izblajfane kosice, kako reklamira nove kartice za telefon na bilbordu.Nakon toga ces proci pored par butika gde ces opet videti, khm khm, oticices na internet i....,,. Znas nekako mislim da je ovo drustvo prestimulativno u sexualnom smislu, i da tu kao muskarac ukoliko ne kontrolisem svoju sexualnost gubim.Bivam manipulisan..Pogotovu u ovo neuroticno-sexualno isfrstrirano vreme....
Pošalji link