Blues Brothers,највећи успех Нечастивог је било када је убедио људе да не постоји.
Blues Brothers,највећи успех Нечастивог је било када је убедио људе да не постоји.
Сандански,ОНА је сестринска колона ОВК ,била и остала,а по потреби раде заједно или одвојено.
Под истом су заштитом и патронатом.
"„И сам Исус Христос ако сиђе са неба не може да увери Македонца да је Бугарин или Србин“ Темко Попов 1887
Сандански,и са једнима и другима и ту нема разлике у теритиријалној припадности.Они су и на изборе ишли по потреби,како кад и где.Зато ни неће да се пописују нигде.
Знам ја да ти то све знаш,али и даље има оних који стално траже да им се објасни.
"„И сам Исус Христос ако сиђе са неба не може да увери Македонца да је Бугарин или Србин“ Темко Попов 1887
Ти блузер ћути.
Иди ослобађај Индијанце од бијелаца.
А онај ками неки број нека ослободи форум.
Од свог присуства.
![]()
Па зар су толико очајни и загорели?"...sposobni da se suprotstave makedonskim i srpskim tajnim službama''.![]()
Нуклеарно оружје не убија људе. Људи убијају људе који немају нуклеарно оружје
- Ким Џонг-ун
Ta nebuloza "oslobađanja" nenapadnutog, kao i odbrane kad te niko ne dira, neodoljivo me podseća na "patriotske" snage po Srbiji. Da nisu tako i Serbi oslobađali po Bosni i Hrvatskoj?
The ends justify the means
Naravno. Pa nisu nas za dzabe razoruzavali Tadic i Davinic.
СРБИЈА , МОЈА ОТАЏБИНА
http://forum.krstarica.com/showthread.php/472159-Moja-Srbija/page4
Pošalji link