Jok vala, slistim litar jogurta cim ustanem... posle se istusiram pa pojedem plazmu i mleko... nema bolje kombinacijeOriginal postavio Kupam_se_go
![]()
Jok vala, slistim litar jogurta cim ustanem... posle se istusiram pa pojedem plazmu i mleko... nema bolje kombinacijeOriginal postavio Kupam_se_go
![]()
Nije to nista naspram vecere koja je 6-7 sendvica ili 6-7 jaja naravno i ostalo sto ide hleb meleko ili jogurt naravno posle cokolada i takoOriginal postavio Betty
![]()
Ma meni sladak doručak nije doručak uopšte, zasladiš se ali se ne zasitiš :wink:
Sada znam zasto cigani ne koriste tu tvoju kombinaciju.... ko ce da se kupa svako jutro... :wink:Original postavio DJ_MaRe
![]()
![]()
![]()
8)
Poslednjih dana sam doručkovao Njeguški pršut, onako s'nogu bez hleba, odmah se lepi uz kičmu. Onda Nes i pola litra Bravo soka. Demantujem da baš nikad ne doručkujem. Zavisi kad odem na spavanje.
POJAVILE SU SE JAGODEEEEEEE![]()
ne doruckuju nista
2 kifle al nek super. neopisive.
i jogurt.
to najčešće.
kafa s mlekom.
turska, razume se.
i obično jedina u danu.
nekako mi doručak postao bitniji od ručka...![]()
ja ću danas kod Balkana po kifle!!! Nisam ih kupovala sigurno mesec dana pre nego što ih je pajamaca pomenula![]()
Ceo dan me odrzao moj bogati dorucak, nista drugo nisam jela ceo dan!
Ja ljudi ne znam kako vi funkcionisete bez dorucka!![]()
Ja bih pala u nesvest!![]()
E divlja, to i meni nije jasno! Meni se vrti u glavi bez toga :wink:
Jutro ovo - tri parčeta hleba, margarina i džema od šipaka sa čajem... to nisam davno
Original postavio majcheki
Kod Čarlija su najbolje kifle u gradu. Zna, bre, pajamaca. Prvo im odgrizeš vrh sa obe strane, pa onda dokrajčiš ostatak![]()
uvek bile i bice, generacije beogradjana to znaju :wink:Original postavio HeBePoBaTaH_
mmmmm...ovako bih mogla da doručkujem svaka 2 sata![]()
Ma od kifla se brzo ogladni, nista bez proteina!![]()
I danas sam ceo dan bila samo na dorucku.
A ti, Betty, moracemo da porazgovaramo o tvom zdravlju! Samo kofein i nikotin, dacu ja tebi!![]()
Sta stignem...sendvic, ili nesto drugo sto se brzo sprema a lako vari!
Najbolji sendviči su, činimi se, kod Mihajla ali su u proseku 100 kinti pa ono...
do pre dve godine sam jela prsuticu i kajmak na belom hlebu...mmmm
ali od kako sam smrsala - kornfleks (fitness) sa vocnim jogurtom
uglavnom palacinke sa ntelom i plazmom...kad izvoljevam onda kacamak,przenice,sendwich 8)
Palacinke u glumcu...mmmmmmmm....
![]()
ni ''Šta - Šta'' nisu loše, kombinacija: Pavlaka i pečurke, pečenica i kačkavalj mmmmmm mada me nervira što nema skoro nigde pohovanih palačinki, tipa sve to ali vruće iz friteze![]()
Ima, ima - Amiga, u Narodnog Fronta, kod Ruskog Doma![]()
e tamo sam bila ranije, dok je bila u Skadarliji ali je premeštena i na vratima je pisalo da je na drugom spratu... I ja sam tražila na drugom spratu al je nisam našlaStvarno su vrh, ne deluju ''živo'' kao ove sa kioska
Došla da prijavim iznenadnu smrt
jednog sendviča a tunjevinom. 8)
![]()
![]()
e neverovatna si
Pošalji link