giba, od sinoc
AB jogurt
kafa
12.00 jos malo pa na hipodrom
giba, od sinoc
AB jogurt
kafa
12.00 jos malo pa na hipodrom
Poslednji put ažurirao/la 27E : 20.09.2009. u 12:03
otisao sam na burek
Gibanica viršle i jogurt
Kasicica meda,jabuka i kafa.Krenule su svadbe.Tamo treba preziveti borbu sa prepunim ovalima jagnjetine.Preslusavam narodnjake jer tamo i po tom pitanju treba biti u formi. Kao prvu pesmu koja treba da se otpeva u najvecem broju slucajeva za mladu i mladozenju predlazem prodje leto trideseto .
Ovog jutra - carsku pitu ( bar tako piše da se zove)
puter kifla sa majonezom i sardinom, paradajz![]()
Dve rol-viršle i balans obrok posle dve neskafe.
Ne lipši magarče do zelene trave...
преспавао сам доручак![]()
ако си сељанка, буди сељанка, да не би била сељанка
Nes sa mlekcem i dve-tri cigarete, a burek će oko 11h.
Pobrini se za buve, slonovi će se pobrinuti sami za sebe..
Sad cu da smuckam dva jaja sa domacim ovcijim sirom. Ihaaaaaa...njam njam...![]()
parče presovanih butkica, kocka sira, paradajz i malo ljute paprike sa crnim hlebom.
nes kafa.
od početka na ovamo sve se menja neprestano... zato mnogo snage treba da se krene sve do neba
E...napravila sam i belu kafu, mislim da to nisam bar jedno 10-15 godina.![]()
najbolji je u NEXT-ovom soku od jabuka .....![]()
Zaboravila sam novčanik kod kuće!!! Danas samo cevčim neskafe i cigare
Ne lipši magarče do zelene trave...
suva slanina pivo 2 hleba grejpfrut limeta 2 gurmanske pljeske sa picom capri umesto lepinje duvan cvarci pecene tikve kajmak mineralna voda vrnjci medela strudla zlatiborac panceta pola praseta 6 jaja pola kartona belog i pola kartona rosee sojine klice frikomovi plodovi mora suve brusnice jabuke u slafroku musli duvan cvarci rostiljane pilece dzigerice i butke przeni mladi krompirici barene sargarepe i prokelji i spargle i articoke sa mirodjijom i karijem leskovacka muckalica i cicvara urme sa cokoladnim prelivom kivijem i slagom i duvan cvarci
fervex u toploj vodi
otisao sam na burek
musli: 3 kasike ovsenih-pecenih u rerni, 1 kasika kellogg's pahuljica, malo suvog grozdja i lanenog semena sa jogurtom, kafa![]()
pitu od krompira i nes kafu.
od početka na ovamo sve se menja neprestano... zato mnogo snage treba da se krene sve do neba
Parce hleba namazano medom,mleko i kafa.Posle jabuke i grozdje.
Pijem nanu, preladila sam se.![]()
kačamak sa sirom i kiselim mlekom.
кафу, као и обично![]()
emancipate yourselves from mental slavery
none but ourselves can free our minds
Pošalji link