pfff... ne volim pitu... :x
pfff... ne volim pitu... :x
Eeeee ne znash shta propustash.... 8)
znam u bosni je jedem stalno... smoooooooor... osim ako ima dooooooooooosta sira... e onda moze... ali malo... mada bolje neshto drugo... burek, pljeska, kifla, pizza,... mmmm ili jednostavno jabuka! idealno! zlatni delishes... mmmm...![]()
Jaoooo...sad mi krche creva.... :?
imash tu blizu faxa, kod V gimnazije sjajnu piceriju... bash sam danas bila i odushevila sam se... :wink:
Ma jok....Glumac na Trgu...mmmmmm
Slana palachinka....shunka,pavlaka,kachkavalj,......
Sad mi josh vishe krche creva...![]()
imam ja genijalnu ideju za tebe... mani se tog faxa i idi jedi... ja te pozdravljam jeduci shniclu, krastvce, paradajz, ... mmmmmmm... divno je...
Aaaaaaaaaaaaaa....bash si odvratna.....
E pa samo da nabedim ortaka da se mane mirca i odoh
AH NEKAD PEKARA ACA .....SAD SAMO I ISKLJUCIVO VOCKA ILI MUSLI....... BAR MI KAFU NISU ODUZELI PROKLETI NUTRICIONISTI ...... A PROBALI SU.... AL TO NEMA SANSE
:$ ZIVOT JE TAKO SUROV PONEKAD![]()
Не доручкујем.
Добро, можда понекад уз белу кафу поједем неки колач, али то је све до око 10 сати
Е, онда се почиње са крканлуком у оближњој пекари или још боље ако се понесе од куће.
![]()
jedem divnu, toplu proju sa sirom i pijem cedevitu.
Ja sam pojela jednu integralnu kiflu
... ja jutros tri kajzerice sa margarinom i džemom i veliku šolju crnog čajaali jede mi se ona proja odozgo - baš!!! Srećom pa sam videla da imaju neke u Mihajlu, ali ništa nije kao domaća kuhinja
![]()
za osam sati na poslu tri razane kifle. strava su
Peceno pile i krompirice!![]()
Bananu i kafu!![]()
ja sam danas jagnjetinu od jučerašnjeg ručka i salatuops:
danas imam toliko posla da ne stizem da razmisljam o dorucku![]()
sanja imam dve puter kifle, 'oćeš jednu?
doručak je važan, bre! :wink:
vidis... zvanicno sam jos danas na odmoru a od sutra produzavam trudnicko. ali, eto me na poslu jos od pre 8 jutros. zasto? zato sto je tako ostalima lakse, kao, niko kao ja... stranci nece da razgovaraju ako mene nema i te fore.Original postavio CaLiMeRo
i tako evo camim u kancelariji, a popila sam vitamine i progesteron na prazan stomak.
sve ce to narod pozlatiti.... :wink:
fala za kiflu, ne smem nista od belog brasna![]()
kažem ja da si se razbekrijalaOriginal postavio divlja u srcu
![]()
evo, ja sam danas njupala paradajz i papriku s pola čaše pavlake....a malopre "slonovo uvo" /bečka/ i keks tortu.... 8)
GLADAN SAM....![]()
A to znachi da nisam jeo danas.... :?
Hrana!!! Da li je neko pomenuo hranu? E dobro me podseti. Idem do frizidera da jedem neshto. Bio bi red. 2 sata nishta nisam pojeo. :}}}}}}}}}
Jogood, so good!!! mmmmmmmmm.....
Već dve nedelje pizzu...
a ujutru mi se i ne jede toliko...
+ čokoladno mleko ili neki sok
Pošalji link