znaci ako iko zna kako da rijesim problem nek pomaze. racunar mi se restartuje svakih pola sata(otprilike) :O
znaci ako iko zna kako da rijesim problem nek pomaze. racunar mi se restartuje svakih pola sata(otprilike) :O
mozda ti je podeseno to otprilike![]()
gis maj es,trust my instincts in these matters,iš pudlice,sujetne ženturače,pusacice&co,nek udje sledeci pacijent,who cares,ako cete digrate kolo to ne drzimo
druze gdje se to namijesta? da namjestim![]()
koji os?pod power options vidi nesto ti je sigurno ukljuceno sve treba pod never
gis maj es,trust my instincts in these matters,iš pudlice,sujetne ženturače,pusacice&co,nek udje sledeci pacijent,who cares,ako cete digrate kolo to ne drzimo
ili ti se pregreje pa ga zato restartuje ... to se meni desavalo
С три се прста крсти моја десна рука, учио сам ћирилицу Караџића Вука.
pregrejavanje najverovatnije, prisloni ruku na kuler, ako nema ventilacije onda je to to, nije tesko popraviti...
Šta radiš na računaru kada se restartuje...Skini program AIDA64 i pogledaj temperaturu procesora i grafičke karte.....Prije toga otvori kućište i dobro ga usisaj...Cooler nemoj skidati nego uzmi kist, četkicu i dobro ga očisti i usisaj...
*** puse ono ali doduse radi kao usisivacal gledam ness imam 2 compa na drugom imaju 3 ventilatora(1 za procesor i jos neka 2) a na ovom sto se sam restartuje imaju samo 2. vidjecu sad temperaturu procesora i grafe pa javim. ev nije se restartovao ima 2 sata
dns je citav dan zezao a sad se smirio
P
vidjecu da to popravim. a ovaj test za temp. *** ide preko 65 stepeni, a ono dole ness CPU usage 100%, pa se kasnije smanjilo(msm ja pokusavam objasniti ak me kontate sta ocu reci)
Pogledaj da ti neki proces ili (virus ) ne rade na 100% u Task Manager
To moze zagrevati procesor![]()
Pošalji link