Pocela je nova sezona. Kao glavne kandidate za ulazak vidim Napredak,Borac i Vozdovac. Imaju najvise para i najveci uticaj. Zanimljivo ce biti kakvih sve kombinacija ce biti u donjem delu tabele,jer se liga smanjuje pa ispada sest timova. Evo rezultata prvog kola..
![]()
Šta bi od stadiona Voždovca zna li ko, je li to stvarno ispalo tako napucano k'o što su pričali?
Tadiću vrati se, sve ti je oprošteno!
Vucurevicev Banat ne ispada,u to budite sigurni..
Kakva je bila posjeta navijača zna li ko?
Ja učekujem u 2. kolu pune stadione u Kruševcu i Zaječaru!
dace bog da cement bude u prvoj ligi srbije
Надам се повратку у суперлигашко друштво Борца и Напректа. Тиме би на добитку био фудбал у унутрашњости и повећала би се гледаност![]()
naj veci napredak u fudbalu je donji srem koji je bio u 5 ligi
Napredak vec sada ubedljivo prvi, Borac u Cacku pobedio 1:0 Vozdovac u derbiju kandidata za drugo mesto.
U sledecem kolu Napredak-Cukaricki, Vozdovac-Teleoptik,Indjija-Borac....
'ajmo Vožde!
Kao sto se ocekivalo prva tri tima Napredak,Vozdovac i Borac..Tu je jos i Cukaricki ali nesto ne verujem da ce oni uci..
Napredak je po imenima sigurno najjaci a i najvise kesa imaju tako da sigurno ulaze, vec sada imaju ogroman broj bodova..
Vozdovac moze lako uci, cini mi se privatizovan klub ali ako oni udju opet 6 timova iz Beograda u JSL, tramvaj liga..
Borac isto sasvim dobar ali su im stali radovi na stadionu tako da ni ne znam jeli im interes uci ove sezone..
Interesantno je da se svi iz vrha tabele sastaju medjusobno u poslednja 2,3 kola tako da i pretpostavljam da ce se o ulasku odlucivati tek negde u maju..
Pošalji link