Nemam šta pričati i čitati , iako pljujem po Dodiku iz sve snage , u pravu je što neda tim Vojnicima penzije , i nema veće gluposti nego da se penzioniše čovjek od 35 godina . Šta sa onim koji nije uspio raditi 10 godina , pa nije imao platu , ovi su radili i gotovo takav ugovor hoćeš nećeš . Uostalom kada su potpisali ugovor sa Vojskom zakon nije bio na snazi , i treba ga mijenjati a koliko je važio toliko penzija da dobiju .
A znam ja šta misle obični ljudi pio sam ja sa muslimanim po Sarajevu . Ali ****** iskustvo je pokazalo da je bolje da ne živimo zajedno , najbolja stvar od ovog rata je što smo se razdvojili iako je Srba više istjerano , doduše sa manje teritorije , ali sa kvalitetnije teritorije , dali bi ti Sarajlije svu ROmaniju za Sarajevo ,a MOstar ci svu Hercegovinu za Mostar ,ali hebavati ga . Srbi će uvijek biti jedno , mogu stranci pustiti Struju u Drinu , to ti je normalno .
Bih je vješačka tvorevina i može da fnkcioniše na dejtonu maksimalno ,ali vama to nevalja pa rušite dejton dok ne izgubi smisao i onda nama samo ostaje nezavisnost .
A Beograd će uvijek biti glavni grad za Srbina , a Sarajevo nikada ništa vas Dodik ne laže samo što on ne radi na tome .
Ja ću recimo uvijek živjeti u Srbiji , *** tako je svaki Srbin uči kući od malih nogu , Za nene ni SRBIH nije bila ništa , ja sam Srbin . MOže se ona zvati , možda ja moram otićči u sarajevo , ali ja u duši živim u Srbiji i Beograd je moj glavni grad .

Odgovorite sa citatom
mogao bi malo da ga preneses onda onim bosnjackim liderima i forumasima, ljudi po celi dan kukaju i placu.

Pošalji link