Dodik: BiH je neodrživa, najbolje da se razidjemo - Strana 7
Strana 7 od 10 PrvaPrva ... 345678910 PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 151 do 175 od 234

Tema: Dodik: BiH je neodrživa, najbolje da se razidjemo

Aktivan član wwwlado (avatar)
    Učlanjen
    19.04.2012.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    24

Podrazumevano Re: Dodik: BiH je neodrživa, najbolje da se razidjemo

Citat Original postavio Bart S. Pogledaj poruku
    Ma ajde, vidiš ko to non stop priča (šuplje priče), o kome se to non stop otvaraju teme ???

Nego evo tebi jedan članak a posebno polagano čitaj komentare ispod članka pa se uvjeri šta obični ljudi misle i rade, dosta je više obmanjivanja, laganja a u stvari to je sve obična bolesna politika širenja mržnje na koju mogu nasjesti stvarno neupućeni (da ne pišem neki drugi epitet)

Bošnjački i hrvatski ratni veterani napravili fond za pomoć srpskim veteranima
    http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/304...nima/komentari

Ima do jutra da čitaš komentare, a onda napiši štogod pametno u vezi ovakvog jednog primjera.
    Nemam šta pričati i čitati , iako pljujem po Dodiku iz sve snage , u pravu je što neda tim Vojnicima penzije , i nema veće gluposti nego da se penzioniše čovjek od 35 godina . Šta sa onim koji nije uspio raditi 10 godina , pa nije imao platu , ovi su radili i gotovo takav ugovor hoćeš nećeš . Uostalom kada su potpisali ugovor sa Vojskom zakon nije bio na snazi , i treba ga mijenjati a koliko je važio toliko penzija da dobiju .

A znam ja šta misle obični ljudi pio sam ja sa muslimanim po Sarajevu . Ali ****** iskustvo je pokazalo da je bolje da ne živimo zajedno , najbolja stvar od ovog rata je što smo se razdvojili iako je Srba više istjerano , doduše sa manje teritorije , ali sa kvalitetnije teritorije , dali bi ti Sarajlije svu ROmaniju za Sarajevo ,a MOstar ci svu Hercegovinu za Mostar ,ali hebavati ga . Srbi će uvijek biti jedno , mogu stranci pustiti Struju u Drinu , to ti je normalno .
    Bih je vješačka tvorevina i može da fnkcioniše na dejtonu maksimalno ,ali vama to nevalja pa rušite dejton dok ne izgubi smisao i onda nama samo ostaje nezavisnost .
    A Beograd će uvijek biti glavni grad za Srbina , a Sarajevo nikada ništa vas Dodik ne laže samo što on ne radi na tome .

Ja ću recimo uvijek živjeti u Srbiji , *** tako je svaki Srbin uči kući od malih nogu , Za nene ni SRBIH nije bila ništa , ja sam Srbin . MOže se ona zvati , možda ja moram otićči u sarajevo , ali ja u duši živim u Srbiji i Beograd je moj glavni grad .
    SRBIJA

Buduća legenda ~Petar~ (avatar)
    Učlanjen
    14.08.2005.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    115

Podrazumevano Re: Srpska se priprema za raspad tzv BiH

Pa da pratiš temu skonto bi da je to bio odgovor liku koji je čak sa 77% prisvojio BiH (naravno koristi se tom ofucanom teorijom obmane i izmišljanja), valjda si njemu trebao poručiti taj svoj prvi dio.
    priznajem, niti pratim niti citam sve postove. samo ono shto mi naleti i upadne u oko, ovako, na blic.

Zapamti, nema nagrada za zločine, EU a i skoro sve države svijeta usvojile deklaraciju o genocidu u Srebrenici, upravo da se stalno podsjećaju na tu tragediju kao i na izvršioce
    pa to je zaista lepo i pohvalno. slazem se sa tim, i licno sam bio zadovoljan kad je i srbija donela deklaraciju o srebrenici kao gnusnom i pojedinacno najvecem zlocinu koji je ukaljao obraz.
    deklaracije su inace super stvar, vrlo ugodna u politici. medjutim, politicki procesi idi svojim tokom. bezbroj deklaracija o palestini i izraelu nije previse uticalo da izrael i dalje ne drzi sta mu se hoce. to cisto oko politicke realnosti.
    ,
    a Dodickovo obećanje da će se to kao desiti u nekoj budućnosti je priča za malu decu
    boze moj. on covek kaze vrlo racionalno svoj program- ne zelim rat, ne zelim cak nuzno ni raspad bih ukoliko moze da bude dogovoreno ono sto treba biti dogovoreno. ako ne moze, predlaze covek mirnu disoluciju i mirna bosna.
    sta je prica za malu decu- da l' raspad da l' unitarna "jedinstvena" bosna... paaa, videcemo. ja da sam na tvom mestu zaista ne bih crpeo previse samopouzdanja iz deklaracija, savesti, i ko zna cega jos sve ne.
    ,
    vlast i mogućnosti vladanja (čitaj krađe i bogaćenja) je jako slatka.
    odlicno receno. ovo je, malte ne, jedan od aksioma politike i vladanja generalno. fino je samo ako pritom neko barem ostvaruje i nacionalne interese onako kako ih shvataju i zele ljudi koji ga biraju na tu poziciju. to ako je jedan "kriminalac" (a ne kazem da jeste) na vlasti negde znaci samo da ljudima u rs cak ni to nije primarno koliko im je primarna odbojnost ideje da ce im dobri bosnjani jednog dana izabrati novog komsica umesto njih.
    Sudi se bolesnoj politici i ideji rasturanja države, sudi se idejnim tvorcima i itekako će imati uticaja na dešavanja oko BiH, neće se dozvoliti da se taj bolesni koncept ostvari ni u kakvoj budućnosti.
    opet, ne znam odakle vuces taj optimizam mogao bi malo da ga preneses onda onim bosnjackim liderima i forumasima, ljudi po celi dan kukaju i placu.

jedna bitna stvar, koja je cesta iluzija- da se sudi ideji rasturanja drzave. zaista je cesto opste mesto kod vas.
    ne sudi se nikome niti ce zbog 'rasturanja' bih, vec zbog zlocina i samo radi zlocina. nigde postojanost bih nije postavljena kao vrednost ili norma zbog kojeg bi se nekome sudilo. drzave nastaju, neke manje, neke vise uspesno, opstaju ili propadaju. moze se suditi zbog otvorene agresije na drugu drzavu (shto je odbaceno) ili zbog terorizma, ili kao sto rekoh, zlocina koji su pocinjeni.
    sudi se ideji zlocina, ne samoj ideji rasturanja.

Ne moram ja u svakom postu i svakom od vas pisati da stanje u FBiH isto tako nije dobro, malo je bolje nego u RS (nisu rasprodali firme u vlasništvu FBiH, bolje su penzije itd), kao i političari koji su trenutno na vlasti nisu nikakve cvjećke, naravno da kradu ali su manje ekstremni (da ne kažem primitivniji od Dodicka) kad je u pitanju širenje mržnje plašenjem jednih sa drugim, sukobima sa svim i svakim, manje šalju lažnih obećanja i još masa primjera.
    nisam primetio da rukovodstvo srba danas siri mrznju. onom kojem se sudi, od pre 20 godina da, sadanje ne.
    inace, retko zadjem i procitam par clanaka na avazu, ili sajtu te vase federalne. taj hejt, tripovanje i prostastvo su zaista inspirativni.
    Otvori temu o FBiH pa da pišemo.
    no me interesa ali stvarno, onako generalno

Čitaćemo se za 20-tak godina pa ćeš čestitati i tada a onda će neki drugi čestitati i za 50, pa za 100, jer prije će nestati entiteti nego BiH, oni koji bi jednostrano nešto mijenjali mogu se nadati nestanku.
    Mnogo ste bre vi zaboravni, mnogo toga potpišete pa zaboravite a zaboravljate najbitniju činjenicu koja je poodavno rečena a glasi BiH nije ni srpska ni bošnjačka niti hrvatska već je BiH i srpska i bošnjačka i hrvatska (naravno i svih ostalih koji žive u njoj).
    dobro, nek' ti bude. ne bih da kvarim optimizam

inace da, bih jeste i srpska i hrvatska i bosnjacka i sve je to lepo. samo oko necega je izbio rat, oko necega tu, a nije masnoca bureka, i dalje vlada nepoverenje i zelja za razdruzivanjem kod dva od tri naroda, nesto tu ne stima

Zaslužan član bh_citadela (avatar)
    Učlanjen
    04.10.2009.
    Pol
    ženski
    Tekstova u blogu
    1
    Reputaciona moć
    405

Citat Original postavio wwwlado Pogledaj poruku
    http://books.google.ba/books?id=ccZGQxUNVKEC&hl=hr&hl=hr&pg=PR4&img=1&zoo m=3&sig=ACfU3U2gkGAn0JglAGHnn-HscydSMcZY-Q&ci=75%2C106%2C850%2C1403&edge=0
    http://books.google.ba/books?id=ccZG...%2C1410&edge=0
    http://books.google.ba/books?id=ccZG...%2C1426&edge=0

NEmoj da se lažno prestavljaš pošto ja poznajem TVRTKOVIĆE oni su iz BAnja Luke i imaju tapiju na taj predio . Jedini ko ima pravu TApiju su BRANKOVIĆI u Sarajevu zato i danas vladaju po Sarajevu , jer smo mi Tvrtkovići i WWWladisavljevići saglsani sa time , dok su Izetbegovići okupirali presjedništvo .

Bojim se da ti ne platiš stariji porez SRPSKI MOGORIŠ što su ga i Dubrovčani plaćali SRPSKOM KRALJU TVRTKU .
    Tvrtko je postao kralj i Srbljem tek kad je izumrla porodica Nemanjića ..
    Ima li đe da je Tvrtko naslikan u nekoj crkvi ? Nema ? Eto vidiš da je pravi bosanski kralj ..
    Nego , znamo da volite kralja , pa smo našli jednog :
    "01. Septembar 2010.
    Mensur pl. Omerbašić - kralj Bosne, Srbije, Hrvatske i V. Britanije"
    http://www.radiosarajevo.ba/content/view/32529/182/
    Osim toga , šta mi možemo , Vizantijska carica je kao partnere izabrala Osmanlije ..

Starosedelac Parra-Bellum (avatar)
    Učlanjen
    10.02.2007.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    1637

Naravno, činjenice su na terenu a to potkrepljuje i ova analiza stand up komičara:

Deset zabluda o Miloradu Dodiku
    http://www.6yka.com/novost/959/deset...iloradu-dodiku
    Najbolje da nekadasnji nadrealisti koji su se onako rugali Srbima za vreme rata naprave show i o Dodiku, ali i to ce vam poput tih "zabluda" biti nikakva uteha

BiH je drzava koja u stvarnosti ne postoji, federacija truli i propada sve vise, a Srpska jaca u svakom smislu, jedino sta od bivse BiH ima neku stabilnost je Srpska sa Dodikom na celu

To znamo mi, znate vi, znaju svi
    Јединица

Učlanjen
    04.10.2009.
    Pol
    ženski
    Tekstova u blogu
    1
    Reputaciona moć
    405

Citat Original postavio Parra-Bellum Pogledaj poruku
    Najbolje da nekadasnji nadrealisti koji su se onako rugali Srbima za vreme rata naprave show i o Dodiku, ali i to ce vam poput tih "zabluda" biti nikakva uteha

BiH je drzava koja u stvarnosti ne postoji, federacija truli i propada sve vise, a Srpska jaca u svakom smislu, jedino sta od bivse BiH ima neku stabilnost je Srpska sa Dodikom na celu

Ovi još nisu čuli da im je dobro :
    "20. 04. 2012
    ISTRAŽIVANJE - KASTROFALNO STANJE U SELIMA srpske
    Iz RS bi pobeglo i staro i mlado"
    http://pressrs.ba/sr/vesti/vesti_dan...o+i+mlado.html

Moderator Han van Zem (avatar)
    Učlanjen
    23.11.2010.
    Pol
    muški
    Tekstova u blogu
    1
    Reputaciona moć
    1963

Citat Original postavio bh_citadela Pogledaj poruku
    "20. 04. 2012
    ''Čubaka s kike.''

Elita The_Night_Hawk (avatar)
    Učlanjen
    26.03.2009.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    195

Куме...
    А је ли Цитадела пиргава по ЦЕЛОМ телу? А?
    По дваес Евра?
    Млооого.
    Dance with clouds, or run from the storm - you choose !

Domaćin siticentar (avatar)
    Učlanjen
    09.04.2006.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    135

Citat Original postavio The_Night_Hawk Pogledaj poruku
    Одлично.
    Знали да имамо још 480 година Српске.
    NDH nije trajala ni 5 godina a i u njeno ime je načinjen Genocid.

Domaćin Moja Republika (avatar)
    Učlanjen
    10.07.2010.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    96

"20. 04. 2012
    Jos uvijek cekate da se RS raspadne ?
    Ako, ako, samo cekajte...
    Ovo je nama nasa borba dala !
    http://max-balkanboy.blogspot.com/2012/05/welcome-to-banja-luka-republic-of.html

Starosedelac gost 23146 (avatar)
    Učlanjen
    17.10.2004.
    Pol
    muški
    Tekstova u blogu
    1
    Reputaciona moć
    0

Ко хоће да се разиђе са Цитаделом,нека подигне два прста...

Domaćin Moja Republika (avatar)
    Učlanjen
    10.07.2010.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    96

Citat Original postavio siticentar Pogledaj poruku
    NDH nije trajala ni 5 godina a i u njeno ime je načinjen Genocid.
    A vladavina Muslimana u Srebrenici jos manje. Samo 4 godine.
    Od oktobra nacelnik Srbin.
    Uvalise vam Ameri tuki.
    http://forum.krstarica.com/showthrea...-opet-u-fokusu
    Ovo je nama nasa borba dala !
    http://max-balkanboy.blogspot.com/2012/05/welcome-to-banja-luka-republic-of.html

Starosedelac gost 23146 (avatar)
    Učlanjen
    17.10.2004.
    Pol
    muški
    Tekstova u blogu
    1
    Reputaciona moć
    0

Трећи добија гратис.

Učlanjen
    04.10.2009.
    Pol
    ženski
    Tekstova u blogu
    1
    Reputaciona moć
    405

Citat Original postavio misoni Pogledaj poruku
    Ко хоће да се разиђе са Цитаделом,нека подигне два прста...
    Ovo mora da je sitno klađenje , pokazuje koja je prva ili zadnja cifra broja na papirnoj novčanici ..

Učlanjen
    04.10.2009.
    Pol
    ženski
    Tekstova u blogu
    1
    Reputaciona moć
    405

Citat Original postavio Han van Zem Pogledaj poruku
    Vojvoda se zavuko u nevesinjsku pećinu , jednom godišnje ode na Ravnu goru ..

Legenda
    Učlanjen
    01.05.2011.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    0

Vojvoda se zavuko u nevesinjsku pećinu , jednom godišnje ode na Ravnu goru ..
    Opet ti debela? Sta danas radis, leaseing ili pushing?

Domaćin Bart S. (avatar)
    Učlanjen
    27.07.2010.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    59

Citat Original postavio Parra-Bellum Pogledaj poruku

Koga ti to pokušavaš obmanjivati, svega ti ??
    Ne znam gdje živiš ali sigurno nisi poodavno bio u BiH (ni u jednom njenom entitetu) jer da jesi ne bi pisao ovakve izmišljotine.

Federacija nije prodala niti jedno preduzeće (kompaniju) koja je u njenom vlasništvu ili je većinski vlasnik a pametni će skontati šta to znači, dalje, standard plata, penzija je puno bolji u FBiH nego u RS, posjeta turista puno veće nego u RS i da ne nabrajam još mnoge stvari koje su bar za promil bolje ili veće nego u RS.
    Naravno da nije sve divno niti krasno ni u FBiH ali je činjenica da je bolje nego u RS.

A sad o RS, rasprodali nekoliko kompanija a pare potrošili, nekoliko neuspješnih privatizacija sa strancima, a da ne pričam ja evo nekoliko "friških" nedavnih vijesti:

Kad braća Rusi uši zavrću:
    Ogromni gubici Rafinerije nafte u Brodu!
    "Nasvjetliji primjer privatizacije u RS", Rafinerija nafte u Brodu, gomila ogromne gubitke!
    http://www.6yka.com/novost/22745/Ogr...-nafte-u-Brodu

Javna preduzeća RS u milionskim gubicima
    http://www.6yka.com/novost/22747/jav...nskim-gubicima

Potpuni fijasko u željezničkom, poštanskom i avio saobraćaju u RS
    U svim oblastima evidentiran je pad, ali ubjedljivo najlošije pokazatelje i dalje ima aviosaobraćaj u RS.

Bez posla u RS dnevno ostaje 117 radnika
    http://www.6yka.com/novost/22311/Bez...je-117-radnika

Preduzeća u RS duguju 1,4 milijarde KM
    http://www.6yka.com/novost/22135/Pre...4-milijarde-KM

Polovina radnji u Doboju pred gašenjem
    http://www.6yka.com/novost/22136/Pol...-pred-gasenjem

Počela isplata martovske penzije
    Manja za 10 KM
    http://www.6yka.com/novost/22026/Poc...ovske-penzije-

Za dva mjeseca RS napravila 213,6 miliona KM trgovinskog deficita
    http://www.6yka.com/novost/21951/Za-...nskog-deficita

Treba li ti još primjera ?
    Naravno da ima i nekih dobrih stvari ali su se izgubile u moru ovih negativnih stvari, pa da sad ne pričamo o zgradi Vlade RS koja je koštala puno više nego bilo koja slična zgrada u svijetu a koja se počela raspadati par mjeseci od otvaranja (padaju velike plohe prozora već nekoliko puta) pa u kojoj su limene pepeljare plaćane kao da su zlatne , itd.

Ako se ti praviš slijep, drugi vide svojim očima i slušaju svojim ušima.

Ništa nećeš uraditi tim svojim pokušajima obmanjivanja, činjenice te demantuju i postaješ neozbiljan diskutant za sve na forumu
    Pametni ljudi sebe prilagođavaju svijetu, a glupi svijet prilagođavaju sebi.

Zaslužan član dragon x (avatar)
    Učlanjen
    29.04.2009.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    367

Ne znam gdje živiš ali sigurno nisi poodavno bio u BiH (ni u jednom njenom entitetu) jer da jesi ne bi pisao ovakve izmišljotine.

Federacija nije prodala niti jedno preduzeće (kompaniju) koja je u njenom vlasništvu ili je većinski vlasnik a pametni će skontati šta to znači, dalje, standard plata, penzija je puno bolji u FBiH nego u RS, posjeta turista puno veće nego u RS i da ne nabrajam još mnoge stvari koje su bar za promil bolje ili veće nego u RS.

Prosječne neto i bruto plate za BiH, FBiH i RS

1. U "Službenim novinama Federacije BiH", broj 34/12 od 20.4.2012. godine objavljeno je Saopštenje o prosječnoj isplaćenoj mjesečnoj neto i bruto plati zaposlenih u Federaciji Bosne i Hercegovine za mjesec februar 2012. godine i iznosi:

- po zaposlenom za februar 2012. godine neto plata

817,58 KM

- po zaposlenom za period decembar - februar neto plata

826,71 KM

U "Službenom glasniku RS", broj 29/12 od 29.3.2012. godine objavljeno je Saopštenje o prosječnoj mjesečnoj bruto i neto plati za februar 2012. godine i iznosi:

- po zaposlenom za februar 2012. godine neto plata iznosi

821 KM

- po zaposlenom za period januar - februar neto plata iznosi

820 KM.

http://www.feb.ba/temp.php?it=237&id=60

Poslednji put ažurirao/la dragon x : 28.04.2012. u 23:08
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=dDBxALfkzM0

Domaćin Bart S. (avatar)
    Učlanjen
    27.07.2010.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    59

Citat Original postavio dragon x Pogledaj poruku

1. U "Službenim novinama Federacije BiH", broj 34/12 od 20.4.2012. godine objavljeno je Saopštenje o prosječnoj isplaćenoj mjesečnoj neto i bruto plati zaposlenih u Federaciji Bosne i Hercegovine za mjesec februar 2012. godine i iznosi:

817,58 KM

- po zaposlenom za period decembar - februar neto plata

826,71 KM

U "Službenom glasniku RS", broj 29/12 od 29.3.2012. godine objavljeno je Saopštenje o prosječnoj mjesečnoj bruto i neto plati za februar 2012. godine i iznosi:

821 KM

- po zaposlenom za period januar - februar neto plata iznosi

820 KM.

Stavi i podatke za penzije pa da se zajedno smijemo ?? (minimalna , koju prima većina 160 RS, 310 FBiH )

Kad bi znao šta je topli obrok (i koliki je u entitetima) pa ostale naknade, ne bi se ti smješkao.
    Potraži te podatke, smješko.

Da i vrlo bitno, nauči kako se dobivaju ti statistički podaci pa ćeš skontati neke stvari, i onda ti neće biti više smiješno (potraži broj radnika a kreni i po raznim masovnijim poslovima)
    Poslednji put ažurirao/la Bart S. : 28.04.2012. u 23:12

Učlanjen
    29.04.2009.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    367

Stavi i podatke za penzije pa da se zajedno smijemo ?? (minimalna , koju prima većina 160 RS, 310 FBiH )

Kad bi znao šta je topli obrok (i koliki je u entitetima) pa ostale naknade, ne bi se ti smješkao.
    Potraži te podatke, smješko.
    Не лажи више Барте, како те није срамота?

Накнаде постоје и у РС, јесу мање али просјечна плата је чак била већа у РС него у фбих за мјесец фебруар 2012. године.

Што се тиче пензија, ту ћете тек фасовати јер не исплаћујете пензије Србима који су их зарадили у фбих а живе у РС.

Зато не прди и не лажи више.

Učlanjen
    29.04.2009.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    367

standard plata, penzija je puno bolji u FBiH nego u RS,

ФБиХ

817,58 KM

РС

821 KM

Domaćin Bart S. (avatar)
    Učlanjen
    27.07.2010.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    59

Citat Original postavio wwwlado Pogledaj poruku
    Nemam šta pričati i čitati , iako pljujem po Dodiku iz sve snage , u pravu je što neda tim Vojnicima penzije , i nema veće gluposti nego da se penzioniše čovjek od 35 godina . Šta sa onim koji nije uspio raditi 10 godina , pa nije imao platu , ovi su radili i gotovo takav ugovor hoćeš nećeš . Uostalom kada su potpisali ugovor sa Vojskom zakon nije bio na snazi , i treba ga mijenjati a koliko je važio toliko penzija da dobiju .

A znam ja šta misle obični ljudi pio sam ja sa muslimanim po Sarajevu . Ali ****** iskustvo je pokazalo da je bolje da ne živimo zajedno , najbolja stvar od ovog rata je što smo se razdvojili iako je Srba više istjerano , doduše sa manje teritorije , ali sa kvalitetnije teritorije , dali bi ti Sarajlije svu ROmaniju za Sarajevo ,a MOstar ci svu Hercegovinu za Mostar ,ali hebavati ga . Srbi će uvijek biti jedno , mogu stranci pustiti Struju u Drinu , to ti je normalno .
    Bih je vješačka tvorevina i može da fnkcioniše na dejtonu maksimalno ,ali vama to nevalja pa rušite dejton dok ne izgubi smisao i onda nama samo ostaje nezavisnost .
    A Beograd će uvijek biti glavni grad za Srbina , a Sarajevo nikada ništa vas Dodik ne laže samo što on ne radi na tome .

Ja ću recimo uvijek živjeti u Srbiji , *** tako je svaki Srbin uči kući od malih nogu , Za nene ni SRBIH nije bila ništa , ja sam Srbin . MOže se ona zvati , možda ja moram otićči u sarajevo , ali ja u duši živim u Srbiji i Beograd je moj glavni grad .
    Naravno da sam i ja protiv penzionisanja tako mladih ljudi.
    Prvo bitna stvar je da je i Dodick i stranke iz RS glasala za takav zakon (zbog glasova pred izbore) a onda licemjerno hoće kršiti te zakone koje su i oni donijeli, zar to nije licemjerno do bola ??

Drugo, nije ovaj tekst zbog penzija već da vidiš da se izmišljaju laži o stalnoj mržnji i bla bla, a vidiš da je ovo primjer da demantuju te što šire te lažne priče, a u komentarima u ovom članku kao i u članku boračke organizacije se moglo pročitati na stotine postova u kojima se govori istina a puno je drugačija od ovih priča likova koji veličaju Dodicka i njegove bajkovite izjave, jer uvijek napišu kako je za njega 99% RS stanovništva , što je notorna laž.

Ako lažu o tim stvarima onda im nije ništa za vjerovati.

Domaćin Bart S. (avatar)
    Učlanjen
    27.07.2010.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    59

Не лажи више Барте, како те није срамота?

Накнаде постоје и у РС, јесу мање али просјечна плата је чак била већа у РС него у фбих за мјесец фебруар 2012. године.

Што се тиче пензија, ту ћете тек фасовати јер не исплаћујете пензије Србима који су их зарадили у фбих а живе у РС.

Зато не прди и не лажи више.
    Tješi se ti lažac, nego zašto izbjegavaš da komentarišeš sve one linkove koje demantuju priče tvoje i ovog autora teme ??

Slabo ti poznaješ statistiku i kako se dođe do tih podataka.

Ovu zadnju rečenicu sebi pripiši i svojoj nekulturi dijaloga, kad te puknu argumenti onda pokazuješ svoje pravo lice.

Učlanjen
    29.04.2009.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    367

Tješi se ti lažac, nego zašto izbjegavaš da komentarišeš sve one linkove koje demantuju priče tvoje i ovog autora teme ??

Slabo ti poznaješ statistiku i kako se dođe do tih podataka.

Ovu zadnju rečenicu sebi pripiši i svojoj nekulturi dijaloga, kad te puknu argumenti onda pokazuješ svoje pravo lice.
    Који болан аргументи па поставио сам ти линк, види се да лажеш! Шта са статистиком, хоћеш да кажеш да је 817 више од 821?

Још горе од тога је што мене нападаш!

Ваш просјек вади само Кантон Сарајево а у осталим сте гола биједа.

Domaćin Bart S. (avatar)
    Učlanjen
    27.07.2010.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    59

Evo i ja kažem da ti lažeš:

Prosječna plata u Brčko Distriktu veća nego u entitetima

Ponedjeljak, 30.01.2012

Brčko Distrikt
    Prosječna plata u Brčko Distriktu u oktobru 2011. iznosila je 818,38 KM i nakon dužeg perioda, ponovo je za nekoliko maraka bila veća u odnosu na entitete, najnoviji su podaci Agencije za statistiku BiH.
    U istom periodu prosječna plata u Federaciji BiH bila je 817 maraka, a u Republici Srpskoj oko 802 KM.
    http://www.profitiraj.ba/20120130232...entitetima.php

Domaćin Bart S. (avatar)
    Učlanjen
    27.07.2010.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    59

Odgovori ti na ovo:

Bez posla u RS dnevno ostaje 117 radnika
    http://www.6yka.com/novost/22311/Bez...je-117-radnika

A nauči se kako se izvlače statistički podaci, a i ovo gore je najbitniji pokazatelj.

Slične teme

1. Odgovora: 11
    Poslednja poruka: 14.01.2011., 18:27
  2. Dodik: BiH neće priznati Kosovo
    Autor SQUID u forumu Politika
    Odgovora: 0
    Poslednja poruka: 05.06.2010., 21:46
  3. Kosovo: Pozicija SAD i EU neodrživa
    Autor nexxx011 u forumu Politika
    Odgovora: 3
    Poslednja poruka: 28.08.2008., 12:32
  4. Pozicija SAD i EU neodrživa