Pa vidim svaka budala se razume u religiju...
Inače mrdni malo dupetom iz kuće navućićeš šuljeve od sedenja...
A kada mentol priča o pokatoličavanju Srba ond bi valjalo da nešto zna i o pohrišćavanju Srba i Hrvata generalno
Ono kad smo menjali veru za večeru ko slepci...
Hrišćanstvo je Jevrejština koja služi da zavadi ljude, šatro nekog okačili na krst i još na jevrejsko groblje a ostali nek maljem copaju sebi glavu dal su prvoslavci, katolici, baptisti, adventisti, protestanti...
Najveća budalaština je kad slovenski narod pljuje po slovenskoj veri
To su te slovenske veze sa nazaretom, jerusalimom, velikim pichkovcima...
Poslednji put ažurirao/la Maršalov Prijatelj : 28.04.2012. u 14:05
Прво, дембеле - шуљеви се не добијају од седења.
Друго, ово болдовано ти је ТОТАЛНО АНТИСЕМИТСКА ИЗЈАВА, а такви као што си ти стално друге набеђујете за такве ствари...
Треће, ми о словенској паганској вери знамо само делимично - ми смо као и сви тада напредни народи ПРИМИЛИ ХРИШЋАНСТВО ПРЕ ВИШЕ ОД ХИЉАДУ ГОДИНА...... и сада се нађе нека будалетина да ми вади из нафталина паганштину као ПРАВУ а ХРИШЋАНСТВО као криву веру..... па ви пропалице распале комуњарске заиста немате граница у мржњи на Србе и Православље.
Четврто, ти на теми о римском Папи НАПАДАШ ПРАВОСЛАВЉЕ - размисли сам колики си ретард, али не смеш против Папе ни да писнеш...![]()
БИТИ СЛОБОДАН означава стање у којем субјект може деловати без присиле и забране.
Како ме сад заболе све за Папу. Сав се тресем.![]()
Prvo klempavi, šuljevi se dobijaju od nekretanja a najčešće boluju od toga kancelarisjki pacovi i taksisti
Drugo, antisemitizam je mržnja a ja izneo konstataciju lako dokazivu istorijskim dešavanjima medju narodima koji su preuzeli različite varijante jedne iste priče
Treće, nije hiljadu godina a Srbi postoje mnogo duže
Četvrto, piše ti u Mutavom Ustavu, zovi Koštunicu pa pitaj jel ti ovom temom vredjaš katolike?
Peto aj što si klempav nego si izgleda i ... moram budem kulturan zbog opomena sa kojima sam na ivici
Pa recimo da si živ dokaz da je Darvin bio u pravu, pa nek ide opomena![]()
Poslednji put ažurirao/la Maršalov Prijatelj : 28.04.2012. u 15:02
ау, каква учена дискусија.
Искони бе Слово
прво:
Тачно..... НИЈЕ ХИЉАДУ ГОДИНА НЕГО И ВИШЕ - то чак имаш и на интернету на 100 места... само ти изгледа ни основну школу ниси завршио како треба:
Примање хришћанства представља један од најзначајнијих цивилизацијских догађаја у историји словенских народа, са крупним и далекосежним последицама. Тај догађај био је изразито процесуалне природе. Различити словенски народи примили су хришћанство у различито време: Словенци у VII веку, Чеси 845. године, Хрвати између 800. и 847. године, Бугари 865. године, Срби пре 870. године, Пољаци 966. године, Источни Словени 988. године, Поморани тек 1168. године. Разуме се, наведене године треба узети донекле условно јер нису сви представници одређеног словенског народа примили хришћанство искључиво одређене године. Мањи делови народа могли су га примити раније или касније. На пример, краткотрајно насељавање Срба у околину Солуна у првој половини VII века, у време владавине византијског цара Ираклија, било је праћено њиховим покрштавањем, али се тај процес касније наставио. Као несумњив доказ христијанизације узимају се најстарије сачуване историјске потврде о хришћанским именима код Срба (између 870. и 874), што, наравно, не мора бити обавезни знак христијанизације, нити искључује могућност да су неки раније покрштени Срби могли чувати словенска имена.........
и даље на: http://sr.wikisource.org/sr/%D0%9F%D...81%D1%82%D0%B8
друго:
Највећи усташки злочинци су били римокатолички свеЋеници и фратри као и њихове "часне сестре"... то су чињенице за које постоје необориви докази - па ако је то за некога УВРЕДА, заболе ме...... ЗА МОЈ НАРОД
ЈЕ ДАЛЕКО ВЕЋА УВЕРДА ДА ОНИ КОЈИ СУ ОСМИСЛИЛИ И ИЗВЕЛИ ЗЛОЧИНЕ И ДАНАС ХОЋЕ ДА ВРТЕ
ГУЗИЦУ ПО СРБИЈИ И ТО МЕЂУ СРБИМА.......
треће:
Сиктер тамо на твоје састанке СКОЈ-а - а не да се петљаш и филозофираш о нечему о чему појма немаш...![]()
БИТИ СЛОБОДАН означава стање у којем субјект може деловати без присиле и забране.
Prvo - kao što rekoh tvoje pravoslavlje se zasniva na wikipediji a ne znam dal tamo piše gde se u kapeli pali za žive a gde za mrtve ili valja pitati diskretno
Drugo - To o čemu ti pričaš je zloupotreba religije, Katolici su širi pojam i prelazi granice Hrvatske. Verovatno si u pravu u smislu širenja uticaja koji je vrlo nebogougodan a nažalost nehumano agresivan i ima ga i van hrišćanstva. Toliko si opsednut pokatoličavanjem ali te ne videh da si pisao o pomuslimljavanju... To svi rade u ime ljubavi Božije
Treće - SKOJ i KPSKS i KPJ nisu prodavale Rusima državnu infrastrukturu (ni Amerima) već im prodavali tehnička dobra proizvedena rukama naših naroda i narodnosti, niti su slali svoje sinove da budu u kancelariji EU niti su oslobadajli nastrane popove a sad ko je koga jahao za opkladu to vama bivšim komunjarama na obraz koji ne može ni da se zacrveni
Četvrto - si izašao malo danas? Bilo jako sunce? Aj možeš sada...
Poslednji put ažurirao/la Maršalov Prijatelj : 28.04.2012. u 20:39
Nego Mito, aj što su poislamljeni i pokatoličeni mnogi Srbi nego dal ti njima priznaješ nacionalnost da su naši majku mu?
A drugo - A ŠTO SE NE VRAĆAJU AKO PROŠLA OPASNOS'?
Bilo bi dobro da dodje zbog katolika koji zive u Srbiji.
Ali da trosak obezbjedjenja ide na teret crkve a ne poreskih obveznika.
''Само човек који има вере у себе, може да буде веран другима.''Ерих Фром
Блажен је онај који је задовољан оним што има.
+ГОСПОДЕ ИСУСЕ ХРИСТЕ, СИНЕ БОЖИЈИ, ПОМИЛУЈ МЕ ГРЕШНОГ+
Pošalji link