please help...ostavljam dlake nasve strane, ima ih po tastature, po veceju, po kadi, po cipelama, po majcama...svuda...
...kako da to sprečim...?![]()
please help...ostavljam dlake nasve strane, ima ih po tastature, po veceju, po kadi, po cipelama, po majcama...svuda...
...kako da to sprečim...?![]()
it's too late![]()
I don't do drugs. I am drugs. Take me, I am the drug; take me, I am hallucinogenic..
misiš...?![]()
ima beše neko ulje (ricinusovo ili koje već) ili šampon ili šta već beše protiv opadanja kose, napisaće već neko, mada to bolje na pdf.žene da pitaš, one sto posto znaju šta se koristi protiv opadanja kose.
I don't do drugs. I am drugs. Take me, I am the drug; take me, I am hallucinogenic..
ma ne opada mi kosa ženo božja...nego uopšte misim na dlake s celog tela...i s nogu i s ruku i stidne i s dupeta...
da nisam ozračen možda...?![]()
o užasa.
što ne odeš kod lekara, jel baš mnogo?![]()
Којa си ти џукелa..
Какава је разлика између Александра Вучића и Бранимира Главаша? Главаш се не љути кад му се каже да је усташа.
pa el ja oću da se linjam...el ja to volim...![]()
gis maj es,trust my instincts in these matters,iš pudlice,attention whores,sujetne ženturače,pusacice&co,nek udje sledeci pacijent,who cares,ako cete digrate kolo to ne drzimo
Ovakav usisivač sam prošle godine postavila na nekoj temi, moj utisak dana, ili sl., i dobija negativne pojene.
![]()
![]()
... ...
ja se linjam preko cele godine podjednako, mene čuvaju u stanu
Ovo koriste mačke, psi i konji.
Tako piše
![]()
... ...
On samo misli da su sve njegove...![]()
... ...
obuči selotjep
Mozda imas manjak gvozdja.
Pošalji link