Jorgovanka VS Đelić na B92 - Strana 6
Strana 6 od 11 PrvaPrva ... 2345678910 ... PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 126 do 150 od 256

Tema: Jorgovanka VS Đelić na B92

Zaslužan član C0NSIGLIERI (avatar)
    Učlanjen
    26.07.2008.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    1146

Podrazumevano Re: Jorgovanka VS Đelić na B92

Citat Original postavio Obavešten Pogledaj poruku
    PoBogu i zaBoga, pa ni sam Koštunica ni ne pomišlja da će dobiti neki značajan procenat.
    Tako je, ti, Hasim, Zaim, Janos i Jure cete glasati za Cedu, sto ce mu osigurati mesto u drugom krugu, zajedno sa Borisom Tadicem koji je ispunio sva svoja obecanja (sto bi rekla plavusa iz spota).
    A Mari usque ad Mare

Elita bane k (avatar)
    Učlanjen
    11.04.2010.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    154

Citat Original postavio Kroasan Pogledaj poruku
    Evo Boza vas poziva da ga tuzite
    Boža je bezobrazan, nema valjan odgovor i nadam se da će doći na red. Puno je taj čovek ojadio ovu zemlju....

Elita Markelja (avatar)
    Učlanjen
    19.01.2006.
    Pol
    muški
    "The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn't exist"
    Reputaciona moć
    101

Citat Original postavio bane k Pogledaj poruku
    Boža je bezobrazan, nema valjan odgovor i nadam se da će doći na red. Puno je taj čovek ojadio ovu zemlju....
    Jeste...dobro je da imas spremljene dokaze, pa kada vi dodjete na vlast odmah da se vidi ko je spavao na tetkinom kaucu...

Učlanjen
    26.07.2008.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    1146

Citat Original postavio Markelja Pogledaj poruku
    Kostunice??? Ti zaista mislis da ce taj metuzalem sa razlickomda postigne bilo kakav rezultat? Pa on ce biti u rangu CJ....pa njemu ce Zveri da otkinu vise glasova nego sto zamisljas...kao i Grobaru...
    Pricam o predsednickim izborima, gde ce imati vise sanse od Tadica da se nadje u drugom krugu sa Nikolicem.
    Ceda Jovanovic je u rangu Zukorlica, toliko je relevantan politicki faktor u Srbiji, deli ga malo jace od mesec dana od robije.
    A Mari usque ad Mare

Zaslužan član Obaveštena (avatar)
    Učlanjen
    16.11.2009.
    Pol
    ženski
    Reputaciona moć
    880

Citat Original postavio C0NSIGLIERI Pogledaj poruku
    Tako je, ti, Hasim, Zaim, Janos i Jure cete glasati za Cedu, sto ce mu osigurati mesto u drugom krugu, zajedno sa Borisom Tadicem koji je ispunio sva svoja obecanja (sto bi rekla plavusa iz spota).
    Kojim se jezikom govori na toj tvojoj zapadnoj obali?

Ja ne videh tog Koštunicu nigde u prethodne 4 godine. Pogotovo ga nema od kada se spominju pozadine nekih događaja.

Elita Markelja (avatar)
    Učlanjen
    19.01.2006.
    Pol
    muški
    "The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn't exist"
    Reputaciona moć
    101

Pricam o predsednickim izborima, gde ce imati vise sanse od Tadica da se nadje u drugom krugu sa Nikolicem.
    Ceda Jovanovic je u rangu Zukorlica, toliko je relevantan politicki faktor u Srbiji, deli ga malo jace od mesec dana od robije.
    On se vratio na nivo koji je imao pre 2000. godine...on i ekipa mu suotisli u istoriju...vratili se u kombi iz kog su izasli...

Elita bane k (avatar)
    Učlanjen
    11.04.2010.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    154

Citat Original postavio Han van Zem Pogledaj poruku
    Jadranka Seselj jedva povezuje recenice dok govori.
    ali zato onaj njen govori za oboje...

Aktivan član Inspector (avatar)
    Učlanjen
    22.07.2004.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    44

Moj utisak iz ove emisije jeste da je Jorgovanka svakako razbila ovog Božu na više polja ali isto tako i da su oboje bili upravu kada su izvlačili jedni drugima lopovluke. Doduše Jorgovanka je marnula stan kad je bila u mogućnosti da to uradi a Boža se namlatio para od onih informacija što je doturao bankama da može da kupi takvih 55 stanova da hoće i još da mu ostane para . Kada bi SNS odneo pobedu voleo bi da i pored svega ovog što smo danas videli Jorgovanka bude premijer jer je vrlo intelignentna žena, razume se u ekonomiju i sve pravne začkoljice koje mnogi ni neprimećuju, odličan je govornik, ima gomilu informacija + nije ni najmanje naivna (mislim da je bolji neko sposoban kao ona nego da imamo marionetu kao Mirko kafe kuvar).
    PODRŠKA PRIJATELJU : http://www.facebook.com/pages/Support-for-Muammar-al-Gaddafi-from-the-people-of-Serbia/143360419060495 !

Elita bane k (avatar)
    Učlanjen
    11.04.2010.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    154

Jeste...dobro je da imas spremljene dokaze, pa kada vi dodjete na vlast odmah da se vidi ko je spavao na tetkinom kaucu...
    Jasno se videlo na njemu, izgledao je ko posran, tako je lepo ćutao i klimao glavicom... tužite me.. tužiteme ako smatrate... ja sam plati porez... kupio yugo...
    ma steram mu je tetki....

Elita DZOS (avatar)
    Učlanjen
    25.02.2011.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    255

Kostunice??? Ti zaista mislis da ce taj metuzalem sa razlickomda postigne bilo kakav rezultat? Pa on ce biti u rangu CJ....pa njemu ce Zveri da otkinu vise glasova nego sto zamisljas...kao i Grobaru...
    Jel' ti to smatras da samo u tim partijama ima ljudi koji su shvatili svu pogubnost delovanja postojecih partija u poslednjih 20-tak godina?
    Да не растргну звери Србију и нас, Бог нам отвори Двери и рече :*Ту вам је спас* - Добрица Ерић

Zaslužan član Obaveštena (avatar)
    Učlanjen
    16.11.2009.
    Pol
    ženski
    Reputaciona moć
    880

Citat Original postavio Inspector Pogledaj poruku
    Moj utisak iz ove emisije jeste da je Jorgovanka svakako razbila ovog Božu na više polja ali isto tako i da su oboje bili upravu kada su izvlačili jedni drugima lopovluke.
    A moj utisak iz ove emisije je da su kao i uvek vodili računa da se ne pljuju previše, kako bi posle izbora mogli mirne duše da podele kolač. Živi bili pa videli, nije daleko.

Elita Markelja (avatar)
    Učlanjen
    19.01.2006.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    101

Citat Original postavio DZOS Pogledaj poruku
    Jel' ti to smatras da samo u tim partijama ima ljudi koji su shvatili svu pogubnost delovanja postojecih partija u poslednjih 20-tak godina?
    http://www.youtube.com/watch?v=7aGYpwMkk-4

naravno, za vasu ekipu u Dveromobilu i to je dosta...pardon, Zveromobilu...

Učlanjen
    26.07.2008.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    1146

http://www.youtube.com/watch?v=7aGYpwMkk-4

naravno, za vasu ekipu u Dveromobilu i to je dosta...pardon, Zveromobilu...
    Kakvi su to momcino kompleksi od Dveri, pa ih Zverima zoves, gde ti stadose na zulj?
    A Mari usque ad Mare

Elita Markelja (avatar)
    Učlanjen
    19.01.2006.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    101

Jasno se videlo na njemu, izgledao je ko posran, tako je lepo ćutao i klimao glavicom... tužite me.. tužiteme ako smatrate... ja sam plati porez... kupio yugo...
    ma steram mu je tetki....
    Dobro je da si strucnjak za govor tela...ako je onda tako mislim da znas sta vam je ciniti...http://www.youtube.com/watch?v=gpeJQx-JncA

Elita bane k (avatar)
    Učlanjen
    11.04.2010.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    154

Moj utisak iz ove emisije jeste da je Jorgovanka svakako razbila ovog Božu na više polja ali isto tako i da su oboje bili upravu kada su izvlačili jedni drugima lopovluke. Doduše Jorgovanka je marnula stan kad je bila u mogućnosti da to uradi a Boža se namlatio para od onih informacija što je doturao bankama da može da kupi takvih 55 stanova da hoće i još da mu ostane para . Kada bi SNS odneo pobedu voleo bi da i pored svega ovog što smo danas videli Jorgovanka bude premijer jer je vrlo intelignentna žena, razume se u ekonomiju i sve pravne začkoljice koje mnogi ni neprimećuju, odličan je govornik, ima gomilu informacija + nije ni najmanje naivna (mislim da je bolji neko sposoban kao ona nego da imamo marionetu kao Mirko kafe kuvar).
    U pravu si, bila bi odličan premijer,
    a i stambeno je obezbeđena i konačno da Vojvodina ima dva premijera: Jednog Bojana i drugu Jorgovanku

Elita Markelja (avatar)
    Učlanjen
    19.01.2006.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    101

Kakvi su to momcino kompleksi od Dveri, pa ih Zverima zoves, gde ti stadose na zulj?
    Kompleksi???? smesni su...narocito ovde na forumu, citava ekipa se okupila pa agituje...pa smatram da treba maximalno iskoristiti priliku da ih pod#$#$#$#$ jer posle izbora ih nece vise biti...

Obećava
    Učlanjen
    14.04.2012.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    0

Данас сте издали Шешеља сутра ћете Србију. Јуче сте били против ЕУ, а данас сте за ЕУ. Ви напредни сте скроз прсли са мозгом!

Buduća legenda
    Učlanjen
    27.07.2007.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    307

Nazalost, ni Jorgovanka nije neka sreca za Srbiju.
    Bivsi direktor Pristinske banke, koji je bio istureno odeljenje gde su partijski cinovnici unovcavali sovju odavnost partiji, kroz kredite u dinarima za koje su kupovali marku u odnosu 1-1, pa na ulici menjali za 1-3,5 te se posle sat vremena vracali da vrate ceo kredit.
    Nesto ne mislim da ce nas takav "strucnjak" usreciti.
    Moze vam izgledati smesno, cak i glupo(sto moze i jeste u neku ruku) ali bih ja na mestu premijera najradije video PALMU..
    Sto bi rekli, ja verujem da je vreme da na mesto premijera dodje SELJAK.
    SELJAK sa svim onim dobrim i losim sto to nosi.
    Koji ce bukvalno da postrojava ministre i da im lupa samare.

Elita Markelja (avatar)
    Učlanjen
    19.01.2006.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    101

Citat Original postavio TimeParadox Pogledaj poruku
    Данас сте издали Шешеља сутра ћете Србију. Јуче сте били против ЕУ, а данас сте за ЕУ. Ви напредни сте скроз прсли са мозгом!
    http://www.youtube.com/watch?v=HxYKAaQe2iQ

Domaćin
    Učlanjen
    25.06.2007.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    113

mene iskreno cudi sto se i dalje bavi politikom

Učlanjen
    26.07.2008.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    1146

Kompleksi???? smesni su...narocito ovde na forumu, citava ekipa se okupila pa agituje...pa smatram da treba maximalno iskoristiti priliku da ih pod#$#$#$#$ jer posle izbora ih nece vise biti...
    Opasno si se naostrio nesto ... "dje ba zapelo?" ... pita' te ja, gde ti stadose na zulj
    A Mari usque ad Mare

Domaćin
    Učlanjen
    25.06.2007.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    113

U pravu si, bila bi odličan premijer,
    a i stambeno je obezbeđena i konačno da Vojvodina ima dva premijera: Jednog Bojana i drugu Jorgovanku
    U PM....

Elita bane k (avatar)
    Učlanjen
    11.04.2010.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    154

Citat Original postavio TimeParadox Pogledaj poruku
    Kako više ne dosdi oko te izdaje.
    Kad se druge prtije dele onda je to normaln demokratski proces, a kad se to desi radikalima onda je to izdaja ? Kakva izdaja, čega izdaja ?
    Ovde je jedini problem što je otcepljeni deo stranke postao jači od ostatka stranke i ništa više, to je ono što nemože da se podnese pa udri po izdaji ?

Izdajnik je onaj koji izda Državu, Narod, birače, a ko je u prošlosti prodavao izbore i to se zna !

Elita DZOS (avatar)
    Učlanjen
    25.02.2011.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    255

Citat Original postavio Obavešten Pogledaj poruku
    A moj utisak iz ove emisije je da su kao i uvek vodili računa da se ne pljuju previše, kako bi posle izbora mogli mirne duše da podele kolač. Živi bili pa videli, nije daleko.
    Opravdao si svoj naziv u nicku!

Sve je dobro smisljeno i toliko vidljivo da sam malo zbunjen sto vecina forumasa ne vidi to.
    Napisao sam odmah na pocetku da je cilj emisije (i uopste sveukupne kampanje) da se vecina opredeljuje ZA ili PROTIV ove dve stranke kako bi zajednicki gazda bio siguran da ima vecinu. Kako ce ih ukombinovati posle izbora zavisi iskljucivo koliki broj nas ce shvatiti ovu igru!
    Да не растргну звери Србију и нас, Бог нам отвори Двери и рече :*Ту вам је спас* - Добрица Ерић

Elita DZOS (avatar)
    Učlanjen
    25.02.2011.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    255

Citat Original postavio stawwross Pogledaj poruku
    mene iskreno cudi sto se i dalje bavi politikom
    Naravno da te cudi, jer je za tebe bavljenje politikom biznis i matematika a ne borba za ideje!

Slične teme

1. Pink,BK Televizija ili B92
    Autor Ufi2004 u forumu Televizija
    Odgovora: 40
    Poslednja poruka: 24.02.2005., 15:51
  2. Ciklotron na B92
    Autor Buntovnik_Bez_Razloga u forumu Televizija
    Odgovora: 14
    Poslednja poruka: 17.11.2004., 12:27
  3. "un dressed" na B92...
    Autor Boba-No1 u forumu Televizija
    Odgovora: 11