LoL Kardasijanka drvoseca. Naci nemam reci koji je to trash od zene
“What will I be doing in twenty years' time? I'll be dead, darling! Are you crazy?”
Dobro veče i laku noć, koja je forilica što ribe nose čizme na 30 stepenova![]()
Uzorni građanin EvroAzijske Imperije.
Jevgenij Zamjatin "MI" i Džorž Orvel "1984" su naša svakodnevnica.
Zdravo svima, što bi rekao Rudolf!![]()
Je t'aime, je t'aime comme un fou, comme un soldat... Tu vois, je t'aime comme ça...
E, baš divno što vas je ovoliko za jedno veče svratilo, mnogo ste me obradovali!![]()
Je t'aime, je t'aime comme un fou, comme un soldat... Tu vois, je t'aime comme ça...
Al' sam ja zakasnila, pa se sad dopisujem sama sa sobom.![]()
![]()
Nema veze, to je bas slatko.![]()
mozda i nisi zakasnila
![]()
...samo sa tobom svet je u boji, i ova duša se ne boji...
Jao, pa vidi ti koga mi tu imamo.
Srea, sreća, raaadooost!![]()
Caos, caos Anybody Seen My Baby...
E, da, bas da ti kazem. Bila sam neki dan u Liliju i pronasla Cleo kupku od vanile, bozanstvena je, ali je meni ipak nekako ona cokoladna favorite!
Ja se baš malopre istuširala tom od vanile, meni je ipak ona naj, naj! Al' čokoladna je odmah posle nje, dok jagoda i nije nešto.
A, ja se bas istusirala onom od cokolade i sad ne mogu prestati da se mirisem. Jagoda mi se nikako ne svidja, nisu je bas fino napravili.
Nego, hocemo mi da popije neko picence, da ne blejimo samo ovako, prije nego sto ja odem da spavam?![]()
Vi se služite slobodno šta ko hoće, ja ne mogu ništa, popila sam tri nes kafe tudej.![]()
hahah, kako mozes toliko, nekada mi i jedan prisjedne... ja cu onda jedan sejk od visnje i kad popijem da idem na spavanje...![]()
Laku noc svima, do sutra!![]()
Poslednji put ažurirao/la sunchaya : 17.06.2012. u 12:10
Ono što svako od nas danas uradi,oblikuje životnu sredinu sutrašnjice koja pripada deci VAŠE dece ♥
http://www.youtube.com/watch?v=8sgycukafqQ
Pošalji link