JADRANKA SESELJ - Kandidat SRS za predsednika - Strana 44

Pogledaj rezultate ankete: Da li ste tajkun

Glasova
16. Ne možete glasati na ovu anketu
  • DA i ne prisustvujem mitingu

7 43,75%
  • NE i prisustvujem mitingu

9 56,25%
Strana 44 od 76 PrvaPrva ... 3440414243444546474854 ... PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 1.076 do 1.100 od 1883

Tema: JADRANKA SESELJ - Kandidat SRS za predsednika

Elita zplja (avatar)
    Učlanjen
    16.06.2008.
    Pol
    ženski
    Reputaciona moć
    273

Podrazumevano Re: JADRANKA SESELJ - Kandidat SRS za predsednika

Јадранка је све интересантнија зато што има предност у односу на политичаре којима је то једини бизнис.Она је чиста и неукаљана, не мора да тактизира и зато овако директом погађа циљ.Право у главу, без околишања.
    Да ,Ђинђић и данашњи режим су тражили да се Шешељ уклони, да - Николић је Тадићева копија, да - нема разлике између жутих и напредњака...дакле нема преговора са издајницима којима су лични интереси испред државних и националних.
    - Дође време кад паметни заћуте, глупи проговоре, а фукара се обогати - Андрић

Elita
    Učlanjen
    07.09.2011.
    Pol
    muški
    Tekstova u blogu
    1
    Reputaciona moć
    0

Citat Original postavio zplja Pogledaj poruku
    Јадранка је све интересантнија зато што има предност у односу на политичаре којима је то једини бизнис.Она је чиста и неукаљана, не мора да тактизира и зато овако директом погађа циљ.Право у главу, без околишања.
    Да ,Ђинђић и данашњи режим су тражили да се Шешељ уклони, да - Николић је Тадићева копија, да - нема разлике између жутих и напредњака...дакле нема преговора са издајницима којима су лични интереси испред државних и националних.
    ne trazim je od nje ni da je cista, ni da je neuprljana, ni da je moralno jedina ispravna. ja od nje trazim samo da vrati dostojanstvo srpskoj vlasti, da im kaze koji im je jedini zadatak - da se bore i da grade srpske interese, drzavne i nacionalne. i trazim da se postara da se to sprovede u delo.
    sloboda Jadranki, smrt mafiji

Elita
    Učlanjen
    07.09.2011.
    Pol
    muški
    Tekstova u blogu
    1
    Reputaciona moć
    0

dobro jutro, Jadranka

Starosedelac Дон (avatar)
    Učlanjen
    29.01.2008.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    513

[QUOTE]
    Шешељев штрајк глађу је био једино средство којим је могао издејствовати право да се сам брани,а не да му се наметну браниоци.Надам се да си свестан на шта би личила његова одбрана и којим током би текао сам процес да је дозволио наметнуте (читај:Хашке) браниоце.
    Све што је Шешељ до сада урадио , практично сам против свих, као некада Давид против Голијата је за дубоко поштовање и дивљење.Његова одбрана није одбрана личности В.Шешеља, већ одбрана српског питања и његовог националног интереса и достојанства.
    Nisam ja negirao da je to bilo sredstvo da istera pravdu, ali priče da je on štrajkovao glađu u Hagu kako bi se omogućilo da se čuje istina o Srbima, kao što neki ovde pokušavaju da insinuiraju, je totalna glupost.
    Bio je i Milošević sam protiv svih. Nije Šešelj jedini. S tom razlikom da je Milošević, iako skromnijih intelektualnih sposobnosti i pravnih znanja od Šešelja, dostojanstveno i uspešno izvodio odbranu. Nije se glupirao, nije nikoga napušavao kurrcem, niti je ikoga najedao gownima. Nije nikoga zvao kurwom, sotonom i sl. epitetima. Ali, ako se sve to odbaci, primećuje se jedna veoma bitna razlika u te dve odbrane. Kod Miloševića se nedvosmisleno osećalo da prvenstveno brani Srbiju, a kroz to i sebe, dok je Šešeljeva odbrana bazirana na samopromociji. Čak ne ni na odbrani, koliko na promociji samoga sebe. Sve više je očigledno da je njemu svejedno da li je u zatvoru ili na slobodi, koliko da se sve što radi dobro isprati u javnosti, a da to bude što spektaluranije, i da se posle o tome priča.
    Tako da u njegovoj odbrani ima vrlo malo od odbrane srpskog naroda, a što bi rekli "nemoj više da me braniš, leba ti".

Николићев, тродневни штрајк је био само фарса којом је искрена жеља огорченог народа да коначно дође до очекиване правде, изманипулисана.Тома је практично усмеравао тај народни бес и чврсту одлуку да се истраје на улици до расписивања избора, у жељеном правцу, онако како је режиму одговарало.Смислио је глупост са штрајком и тако разводнио и ослабио енергију која се осећала тих дана и претила да се претвори у свеопшти бунт.Практично је помогао режиму да опстане на власти до краја мандата.
    Sa ovim se slažem, i to isto sam i ja već napisao. Sem ako mi onaj glavonja nije obrisao te poruke, jer vidim da briše bez reda i razloga. Valjda čovek trenira brisanje, šta li? Zvaćemo ga Eraser od sada.
    Kada umreš ti ne znaš da si umro, i nije teško tebi, nego drugima. Isto je i kada si glup.

Starosedelac *BILJA* (avatar)
    Učlanjen
    30.09.2006.
    Pol
    ženski
    Tekstova u blogu
    49
    Reputaciona moć
    1492

Sta to rece mlada ljuba Seseljva?

"Николић је Тадићева лоша копија*

Draga gospodjo, Vi ste veoma losa kopija domacice, toplo se nadam da nam Vi necete zaprzavati corbE
    Poslednji put ažurirao/la *BILJA* : 19.04.2012. u 14:49
    KADA IM PONESTANE LAZI, UBICE IH TVOJA TISINA...

Elita zplja (avatar)
    Učlanjen
    16.06.2008.
    Pol
    ženski
    Reputaciona moć
    273

[QUOTE=Дон;21374076]
    Nisam ja negirao da je to bilo sredstvo da istera pravdu, ali priče da je on štrajkovao glađu u Hagu kako bi se omogućilo da se čuje istina o Srbima, kao što neki ovde pokušavaju da insinuiraju, je totalna glupost.
    Bio je i Milošević sam protiv svih. Nije Šešelj jedini. S tom razlikom da je Milošević, iako skromnijih intelektualnih sposobnosti i pravnih znanja od Šešelja, dostojanstveno i uspešno izvodio odbranu. Nije se glupirao, nije nikoga napušavao kurrcem, niti je ikoga najedao gownima. Nije nikoga zvao kurwom, sotonom i sl. epitetima. Ali, ako se sve to odbaci, primećuje se jedna veoma bitna razlika u te dve odbrane. Kod Miloševića se nedvosmisleno osećalo da prvenstveno brani Srbiju, a kroz to i sebe, dok je Šešeljeva odbrana bazirana na samopromociji. Čak ne ni na odbrani, koliko na promociji samoga sebe. Sve više je očigledno da je njemu svejedno da li je u zatvoru ili na slobodi, koliko da se sve što radi dobro isprati u javnosti, a da to bude što spektaluranije, i da se posle o tome priča.
    Tako da u njegovoj odbrani ima vrlo malo od odbrane srpskog naroda, a što bi rekli "nemoj više da me braniš, leba ti".

Sa ovim se slažem, i to isto sam i ja već napisao. Sem ako mi onaj glavonja nije obrisao te poruke, jer vidim da briše bez reda i razloga. Valjda čovek trenira brisanje, šta li? Zvaćemo ga Eraser od sada.
    Ти кажеш да је штрајк послужио истеривању правде,а не у сврху гласа истине у Хагу,али кад се боље размисли и повеже, то му дође на исто, зар не?Да му је био наметнут бранилац, не би могао да изнесе у својој одбрани све оно што је антологијски изговорио и презентовао, нарочито у уводној и завршној речи.

Ја спадам у оне који Шешељево "глупирање" и напушавање посматрају у другом контексту.Сви који критикују такав начин говора и његове повремен иступе, делују као да одобравају тај ат-хок и нелегалан суд.Као да су несвесно стали на страну тог суда уживљавајући се у ситуацију која као да је сасвим нормална , па као стају на страну морала и правда.
    Треба схватити да се Шешељ тамо налази у ненормалном и по свим правним критеријумима, неправедном и нелегалном притвору и то сасвим невин, окривљен по члану који ни један светски кривични законик не препознаје као кривично дело,а зове се : колективна одговорност.Да не помињем смешне оптужбе у смислу вербалне одговорности!
    У таквој ситуацији када је човек сам против свих и свега, уз дугогодишње ишчекивање почетка процеса, дакле у таквим околностима, он прибегава увредама како би на тај начин бар показао презир према актерима тог глобалистичког Гвантанама.
    Милошевић је прича за себе , убили су га , па нисмо дочекали епилог тог суђења и не знамо како би се ствари даље одвијале...на жалост и наравно, срамоту читавог света, а пре свега српске јавности.
    - Дође време кад паметни заћуте, глупи проговоре, а фукара се обогати - Андрић

Starosedelac 27E (avatar)
    Učlanjen
    09.02.2008.
    Pol
    muški
    Tekstova u blogu
    8
    Reputaciona moć
    294

Citat Original postavio *BILJA* Pogledaj poruku

Draga gospodjo, Vi ste veoma losa kopija domacice, toplo se nadam da nam Vi necete zaprzavati corbE
    zenska zloba i jed. ako je to tominima jedini kvalitet nahebali smo
    otisao sam na burek

mar_comm nije na forumu
    Читам ... чудим се !!! Глупост границе нема !!!
    Zaslužan član
    Učlanjen
    15.06.2005.
    Pol
    muški
    Tekstova u blogu
    11
    Reputaciona moć
    419

[QUOTE=zplja;21376000]
    Citat Original postavio Дон Pogledaj poruku

Ти кажеш да је штрајк послужио истеривању правде,а не у сврху гласа истине у Хагу,али кад се боље размисли и повеже, то му дође на исто, зар не?Да му је био наметнут бранилац, не би могао да изнесе у својој одбрани све оно што је антологијски изговорио и презентовао, нарочито у уводној и завршној речи.

Ја спадам у оне који Шешељево "глупирање" и напушавање посматрају у другом контексту.Сви који критикују такав начин говора и његове повремен иступе, делују као да одобравају тај ат-хок и нелегалан суд.Као да су несвесно стали на страну тог суда уживљавајући се у ситуацију која као да је сасвим нормална , па као стају на страну морала и правда.
    Треба схватити да се Шешељ тамо налази у ненормалном и по свим правним критеријумима, неправедном и нелегалном притвору и то сасвим невин, окривљен по члану који ни један светски кривични законик не препознаје као кривично дело,а зове се : колективна одговорност.Да не помињем смешне оптужбе у смислу вербалне одговорности!
    У таквој ситуацији када је човек сам против свих и свега, уз дугогодишње ишчекивање почетка процеса, дакле у таквим околностима, он прибегава увредама како би на тај начин бар показао презир према актерима тог глобалистичког Гвантанама.
    Милошевић је прича за себе , убили су га , па нисмо дочекали епилог тог суђења и не знамо како би се ствари даље одвијале...на жалост и наравно, срамоту читавог света, а пре свега српске јавности.
    Potrebno je da i drugim korisnicima date reputaciju pre nego što je ponovo dodelite korisniku zplja.
    "Коме закон лежи у топузу,
    трагови му смрде нечовијештвом ..."

mar_comm nije na forumu
    Zaslužan član
    Učlanjen
    15.06.2005.
    Pol
    muški
    Tekstova u blogu
    11
    Reputaciona moć
    419

Citat Original postavio *BILJA* Pogledaj poruku

Драга моја колегинице,
    Ви чак ни копија нисте,
    јер како би стигли макар копија да будете
    кад сво време
    које узорне домаћице проводе са мужем, породицом,
    проводите на форуму
    пљујући и бљујући
    злобу и јед,
    увреде и провокације
    ширећи ....

Жалосно ....
    Не за мене, за радикале, за Јадранку
    већ за Вас уважена колегинице ...

У каквом кошмару Ви живите
    и какав хорор свуда око себе ширите ....

Starosedelac nojkic_problem (avatar)
    Učlanjen
    01.04.2008.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    284

Зашто мене повезујете са СРС ... Јавно кажем, нисам у СРС ... Нападам СНС јер су лицемери
    Србија на првом месту. Србија нема алтернативу. ЕУ је нацистичка творевина.

mar_comm nije na forumu
    Zaslužan član
    Učlanjen
    15.06.2005.
    Pol
    muški
    Tekstova u blogu
    11
    Reputaciona moć
    419

Citat Original postavio mar_comm Pogledaj poruku
    Драга моја колегинице,
    Ви чак ни копија нисте,
    кад сво време
    проводите на форуму
    пљујући и бљујући
    злобу и јед,
    увреде и провокације
    ширећи ....

Жалосно ....

П.С. очекујем пријаве од целог "напредног корпуса"
    под командом Генерала ДЈуке ...
    Немојте ме разочарати .....

Učlanjen
    01.04.2008.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    284

. . .

Ма јок бре ... Нисам у СРС и не гласам за СРС. Јамчим то својим животом ... Ко ми још једном каже да сам СРС иде пријава за лажне тврдње
    Poslednji put ažurirao/la Platin : 19.04.2012. u 23:21

RebeccaBg nije na forumu
    Ako svima komplet ne vidimo leđa brod je potonuo načisto...i ovde.
    Domaćin
    Učlanjen
    29.07.2007.
    Pol
    ženski
    Reputaciona moć
    748

Шешељев штрајк глађу је био једино средство којим је могао издејствовати право да се сам брани,а не да му се наметну браниоци.Надам се да си свестан на шта би личила његова одбрана и којим током би текао сам процес да је дозволио наметнуте (читај:Хашке) браниоце.

Све што је Шешељ до сада урадио , практично сам против свих, као некада Давид против Голијата је за дубоко поштовање и дивљење.Његова одбрана није одбрана личности В.Шешеља, већ одбрана српског питања и његовог националног интереса и достојанства.

Николићев, тродневни штрајк је био само фарса којом је искрена жеља огорченог народа да коначно дође до очекиване правде, изманипулисана.Тома је практично усмеравао тај народни бес и чврсту одлуку да се истраје на улици до расписивања избора, у жељеном правцу, онако како је режиму одговарало.Смислио је глупост са штрајком и тако разводнио и ослабио енергију која се осећала тих дана и претила да се претвори у свеопшти бунт.Практично је помогао режиму да опстане на власти до краја мандата.
    Ko sam ne vidi razliku između stvarnog štrajka glađu dr Šešelja i one grobarove cirkuske parodije i uopšte pravi poređenje ta dva pojma nije vredan jednog slova , a ne objašnjavanja.

Интервју Јадранке Шешељ: Николић је Тадићева лоша копија
    18. април 2012.

интервју Јадранке Шешељ објављен у дневном листу Данас у среду, 18. априла 2012. године, аутора Б.Цвејић

Јадранка Шешељ, кандидаткиња СРС за председницу Србије, говори за Данас

Николић је Тадићева лоша копија
    *

Напредњаци спремнији од ДС да издају националне интересе * СРС нема пакт с демократама * Радикали трн у оку Бриселу и Вашингтону
    Аутор: Бојан ЦвејићБеоград - Ја нисам професионални политичар, али је Српска радикална странка претходних 20 година била део мога живота. Делила сам судбину и странке и свога супруга Војислава Шешеља. СРС сада има огромну одговорност, јер је једина снага на политичкој сцени која је способна да усправи Србију, једина није одустала од изворних идеја због којих Војислав већ десет година страда у Хашком трибуналу - истиче за Данас Јадранка Шешељ, кандидаткиња СРС за председницу Србије.„Кандидовала сам се, јер моја странка верује да могу да помогнем да се те идеје сачувају и победе. Томислав Николић и Александар Вучић све време покушавају да униште СРС, а то чине и данас док се Војислав бори у Хагу и док му живот виси о концу. Николић и Вучић су издали Воју, издали су странку, издаће и Србију. Спремна сам да се борим за свог човека који страда, за странку и за Србију“, наводи Шешељева.

Мислите ли да ће СРС због Ваше кандидатуре освојити више гласова на изборима него што би иначе?
    -

Војиславу је СРС важнија од живота и ја ћу се борити свом снагом да изворне идеје странке и вредности за које се залажемо победе на овим изборима. А коначну реч, свакако, имају грађани.

Очекујете ли, као и већина других кандидата, да ћете ући у други круг?

- Грађани 6. маја бирају између обесправљене и понижене Србије, којом управљају бирократе из ЕУ, а коју грађанима нуде Томислав Николић и Борис Тадић, и слободне, усправне Србије у којој је заштићен интерес народа, а не тајкуна, коју грађанима нуди СРС. Верујем да ће грађани препознати ко је искрен, доследан и одан циљевима за које се бори и зато верујем да ћу ући у други круг, упркос чињеници да се такмичимо у једној неравноправној трци у којој се не зна ко има више пара, власт или Николићева и Вучићева тајкунска странка.

Ако уђете у други круг, ко ће вам бити конкуренција - Тадић или Николић?

- Што се тиче Тадића и Николића, нико од њих двојице није добар за Србију. Једина разлика између њих је у чињеници да је Николићева политика само лоша копија Тадићеве катастрофалне политике и да Николић жели по сваку цену да дође на власт и зато је спремнији од Тадића да изда све националне интересе.

Критични сте што се тиче и Тадића и Николића. Да ли то значи да СРС не би требало ни са ДС ни са СНС да прави постизборну коалицију?

- Мој став о Тадићевој и Николићевој политици не разликује се од става целе СРС. Њихова политика угрожава интерес народа и Србије. Они грађанима нуде празна обећања о ЕУ, а заправо их занима само једно - како да дођу на власт и наставе пљачкање Србије. Што се тиче постизборних коалиција, недавно сам изнела став СРС да су постизборне коалиције могуће једино са странкама које се противе уласку Србије у ЕУ, дакле, нису могуће коалиције са ДС и СНС.

Владајуће партије рекле су да ће дати гаранције за привремени излазак Шешеља из Хага, што су многи протумачили да ДС тиме жели да умањи подршку напредњацима. Како видите тај гест власти?

- Разлог због којег су владајуће странке рекле да ће дати гаранције за привремени излазак Војислава Шешеља је покушај да у јавности скину одговорност са себе због чињенице да десет година ништа нису урадили за њега. Војиславу је Хашки трибунал прекршио сва људска и процесна права и толико угрозио здравље да му сада живот виси о концу. Тај гест власти има само маркетиншку сврху, а суштина је да постоји огроман страх од његовог доласка и од подршке коју он има међу људима. Зато ће и власт и њени сателити учинити све да се Војислав не врати.

Ипак, слажете ли се с оценама да и ваша кандидатура одговара владајућим партијама, пре свега ДС-у?

- Не слажем се. Ја сам кандидат СРС коју режими од 2000, а то су исте странке које су данас у власти, покушавају да избришу с политичке сцене. Зоран Ђинђић је тражио од Карле дел Понте да Војислава склони из политичког живота, и по Ђинђићевом захтеву је у Београду написана политичка оптужница. О томе сведочи Карла дел Понте у својој књизи. Тадићев кабинет је 2008. дао финансијску и медијску помоћ Николићу и Вучићу да униште радикале, о чему сведоче дипломатске депеше које је објавио Викиликс. Нису успели да остваре тај циљ, али то не значи да су од њега одустали. СРС је трн у оку и Бриселу и Вашингтону и Николићу и Тадићу, јер је једина странка која се бескомпромисно бори за интересе народа и Србије, а мој супруг је доказао да је у борби за те интересе спреман да да и живот.

Да ли би СРС пристала на неки компромис са ДС како би заједничким снагама умањили подршку напредњацима? Или је већ и било неких договора?

- Нема никаквих договора са ДС. За нас нема разлике између демократа и напредњака, и једни и други се боре за личне интересе. Видимо докле је Србију и народ довела Тадићева политика. То исто нуди и Николић - празна обећања о бољем стандарду. Заправо, и једни и други се утркују ко ће пре одустати од интереса народа и државе зарад ЕУ.
    „Војислав је одлуку препустио мени“

Да ли сте се о кандидатури консултовали са супругом? Шта вам је тачно рекао?

- Наравно да сам се консултовала. Потпредседник Александар Мартиновић и руководство странке су предлог прво изнели Војиславу. Он је то прихватио, али је коначну одлуку препустио мени, јер је знао колико је та одлука тешка за мене. Свима је јасно да се нисам кандидовала због сопствених амбиција. Свих ових година била сам ту да помогнем свом супругу и његовој борби. И данас то радим.

За Косово у Србији и људска права
    Која ће бити Ваша главна порука у председничкој кампањи?

- Србија је угрожена у територијалном смислу, отимају нам КиМ, а ниједна друга странка, осим наше, на брине о националним интересима. Никада се нећу одрећи КиМ, никада нећу изневерити грађане Србије и одустати од њихове заштите. Прекинућу понижавајући однос у који је доведена Србија због политике да „ЕУ нема алтернативу“, а унапредићу везе с пријатељима у Руској Федерацији. То је начин да побољшамо међународни положај и заштитимо интересе Србије, посебно када је реч о очувању КиМ. Преко контроле закона које усваја парламент борићу се за поштовање људских права - за обесправљене, сиромашне, незапослене, за право свакога да се образује и ради, за очување породице. Одгајила сам четворо деце и знам како је данас мајкама у Србији тешко.
    Odličan intervju , hvala što si ga ovde postavio jer ga u suprotnom ne bih videla

Драга моја колегинице,
    Ви чак ни копија нисте,
    кад сво време
    проводите на форуму
    пљујући и бљујући
    злобу и јед,
    увреде и провокације

ширећи ....

Жалосно ....

П.С. очекујем пријаве од целог "напредног корпуса"
    под командом Генерала ДЈуке ...
    Немојте ме разочарати .....
    Zašto prijave kada si samo rekao ono što svi drugi vide i znaju pri čemu nigde nisi povredio pravilnik ?

G-đa Jadranka Šešelj ima sve više pristalica među običnim narodom , slušam ovih dana po gradu , a definišu je kao jedinu neuprljanu ličnost cele kampanje , pa nek' se ostali ozbiljno zamisle .
    Dokoni um je đavolje igralište , a najbolje se vidi na primeru ljakse slabokapirajućih primitivki...

Učlanjen
    01.04.2008.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    284

Citat Original postavio RebeccaBg Pogledaj poruku
    Ko sam ne vidi razliku između stvarnog štrajka glađu dr Šešelja i one grobarove cirkuske parodije i uopšte pravi poređenje ta dva pojma nije vredan jednog slova , a ne objašnjavanja.

Odličan intervju , hvala što si ga ovde postavio jer ga u suprotnom ne bih videla

Zašto prijave kada si samo rekao ono što svi drugi vide i znaju pri čemu nigde nisi povredio pravilnik ?

G-đa Jadranka Šešelj ima sve više pristalica među običnim narodom , slušam ovih dana po gradu , a definišu je kao jedinu neuprljanu ličnost cele kampanje , pa nek' se ostali ozbiljno zamisle .
    Јадранка Шешељ је тотални анонимус. Позната је само по томе што је жена Војислава Шешеља и то је то ... Лош кандидат потпуно

RebeccaBg nije na forumu
    Domaćin
    Učlanjen
    29.07.2007.
    Pol
    ženski
    Reputaciona moć
    748

Citat Original postavio nojkic_problem Pogledaj poruku
    Јадранка Шешељ је тотални анонимус. Позната је само по томе што је жена Војислава Шешеља и то је то ... Лош кандидат потпуно
    I kao takva je simpatičnija ljudima nego sva ova druga ološ zajedno , pa šta ti to govori?
    Dokoni um je đavolje igralište , a najbolje se vidi na primeru ljakse slabokapirajućih primitivki...

Učlanjen
    01.04.2008.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    284

I kao takva je simpatičnija ljudima nego sva ova druga ološ zajedno , pa šta ti to govori?
    Ма коме је симпатична? Вама радикалима? Ајде молим те ... Па и неки из СРС су рекли да је то промашај највећи који сте направили од како постојите ... Наравно, не рачунам што сте 20 година гајили гњиде у својим редовима

RebeccaBg nije na forumu
    Domaćin
    Učlanjen
    29.07.2007.
    Pol
    ženski
    Reputaciona moć
    748

Kojim "vama" , kada sam se ja to izjasnila kao radikal?

Učlanjen
    09.02.2008.
    Pol
    muški
    Tekstova u blogu
    8
    Reputaciona moć
    294

Citat Original postavio nojkic_problem Pogledaj poruku
    a ti si obicni amonimus. bio i ostaces.

a jadranka se pojavila kao jedima sansa za srbiju na ovim prevremenim izborima, zakazanim zbog ostavke bivseg njega
    otisao sam na burek

Zaslužan član Uysal (avatar)
    Učlanjen
    15.03.2011.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    201

Jadranka očito ima tremu od kamera. Ne zna sastaviti recenicu kako treba, nego nabada.
    I takva osoba da danas-sutra bude predsjednik ?

Zna i Šešelj da ona nema pojma sto se tice politike, ali odabrao je nju jer misli da ce ljudi glasati za nju jer je njegova žena.

Učlanjen
    09.02.2008.
    Pol
    muški
    Tekstova u blogu
    8
    Reputaciona moć
    294

Citat Original postavio Uysal Pogledaj poruku
    Jadranka očito ima tremu od kamera. Ne zna sastaviti recenicu kako treba, nego nabada.
    I takva osoba da danas-sutra bude predsjednik ?

Zna i Šešelj da ona nema pojma sto se tice politike, ali odabrao je nju jer misli da ce ljudi glasati za nju jer je njegova žena.
    ti bre nabadas. nemas veze ni sa logikom, ni sa istinom, a ponekad ni sa domacim vaspitanjem. to ti ne smeta da zatrpavas forum bezvrednim sklepamanijama
    otisao sam na burek

Moderator antioksidans (avatar)
    Učlanjen
    14.09.2010.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    295

Koji rezultat se očekuje od jadranke?
    5%? ..... 6%? ili čak 8%?
    Datum je srce Srbije!

mar_comm nije na forumu
    Zaslužan član
    Učlanjen
    15.06.2005.
    Pol
    muški
    Tekstova u blogu
    11
    Reputaciona moć
    419

Citat Original postavio antioksidans Pogledaj poruku
    Koji rezultat se očekuje od jadranke?
    5%? ..... 6%? ili čak 8%?
    Jedno vreme si mi bio baš antipatičan ....
    Kako vreme prolazi primećujem da si sasvim korektan ....
    Hbga, izvinjotina ...

@ odgovor na pitanje :
    - radimo i nadamo se da ćemo prebaciti 10% ...
    Ako kažem da je lepo "živeti" u Nadi, Veri .... I tako ....
    Hoće li mi iko (osim teraska) zameriti ???

Moderator antioksidans (avatar)
    Učlanjen
    14.09.2010.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    295

Jedno vreme si mi bio baš antipatičan ....
    Kako vreme prolazi primećujem da si sasvim korektan ....
    Hbga, izvinjotina ...

@ odgovor na pitanje :
    - radimo i nadamo se da ćemo prebaciti 10% ...
    Ako kažem da je lepo "živeti" u Nadi, Veri .... I tako ....
    Hoće li mi iko (osim teraska) zameriti ???
    10%, u ovakvoj situaciji, bi bio odlican rezultat.
    iako mislim da je to tesko
    Datum je srce Srbije!

Domaćin Mandrake (avatar)
    Učlanjen
    10.03.2012.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    121

Kojim bre ljudima?

Kojim "vama" , kada sam se ja to izjasnila kao radikal?
    Nisi se nikad ni izjašnjavala, a to je tipično radikalsko ponašanje...

Takvi su u stvari najgori, koji znaju samo da sernjaju, a nemaju petlje da zauzmu stav i da stoje iza njega...

Evo kao marcomme... Čovek je svestan da su popušili i da će pušiti sve dok Šeki ne izađe, ali to stoički podnosi...

mar_comm nije na forumu
    Zaslužan član
    Učlanjen
    15.06.2005.
    Pol
    muški
    Tekstova u blogu
    11
    Reputaciona moć
    419

Citat Original postavio antioksidans Pogledaj poruku
    10%, u ovakvoj situaciji, bi bio odlican rezultat.
    iako mislim da je to tesko
    Радимо на томе ....
    Шта ће бити, видећемо ....

Slične teme

1. DS i SRS smenili predsednika SO Kula iz DS-a
    Autor Alekasandar3 u forumu Politika
    Odgovora: 1
    Poslednja poruka: 27.03.2010., 00:38
  2. kandidat za predsednika
    Autor cbss u forumu Zanimljivi sajtovi
    Odgovora: 3
    Poslednja poruka: 12.10.2008., 17:15
  3. Seselj hteo palmu u SRS toma nije dao!
    Autor 1234 u forumu Politika
    Odgovora: 7
    Poslednja poruka: 19.06.2008., 21:27
  4. Ilić kandidat za predsednika 2008.
    Autor adem_ks u forumu Politika
    Odgovora: 52
    Poslednja poruka: 04.10.2007., 15:36
  5. Ilić kandidat za predsednika 2008
    Autor crow u forumu Politika
    Odgovora: 58
    Poslednja poruka: 23.09.2007., 22:00

Pravila za slanje poruka