S....................
''Ja sam lepa sam ali nisam božanstvena. Grešim, ali nisam zla. Dobra sam, ali nisam anđeo''(Merlin Monro)
mozes da ulozis te pare na prodavnicu mislim kao samoposlugu.za robu i td.
Sve u svemu, ako planiraš nešto u Srbiji da radiš, nemoj ni u ludilu da računaš na domaće tržište koje je čist monopol i vrlo brzo će te demokrate uništiti. Ako planiraš da uložiš lovu u Srbiji, samo ako imaš siguran izvoz!
Jeftine lokacije, jeftina radna snaga, jeftine već razrađene firme ili fabrike koje treba apsolutno preurediti što se tiče poslovanja koje je katastrofalno.
Potpisujem da 80% privatnika u Srbiji radi sa 30-50% kapaciteta i nema nameru da poboljša nešto u svom načinu poslovanja a plaše se svake nove tehnologije. Čitaj rade kako se radilo pre 50 godina.
Kriza ih je samlela!
Niti jedan biznis ne zna za reči: Ne znam, možda, treba mi vremena da razmislim.
Toliko od mene a vi razmišljajte.
Gde god su šešelj i sloba branili Srbe, istih tamo više nema.
Evo recimo.......
Ne znam da li je ulaganje do 80 000EUR, ali je svakako posao vredan paznje.
Ovo opisujem zato sto je u pitanju jedan moj poznanik.
Objekat je na 350m od centra grada, ima stambeni i poslovni deo, idealan za razne namene tipa starackog doma, ili doma za srednjoskolce recimo.
Detalji se naravno dogovaraju s gazdom, ali je tip svakako za svaku varijantu zajednickog posla.
Gazda trazi nacin da pokrene posao sa tim, jer je ostao bez obrtnih sredstava, zbog jedne druge nezavrsene investicije.
http://www.malaprivreda.com/pregled-...centar-sekulic
NEDRZI SVA JAJA U JEDNOJ KORPI, ZLATNO PRAVILO ZA POSAO
ako nista nedadjes, kupi lokal ili nekretninu ali exstra lokaciju za izdavanje
da i bezi od onih, da ti ucinim da ti zaradis
Kupovina 2 ili 3 stana , koje možeš da izdaješ po 130-150 evra mesečno.
Dakle, imaš nekih 350-450 evra mesečno, UVEK imaš 3 stana, a jebi ga, još 200-300 evra zaradi ovako, to uvek možeš ....
3 za 80..daj 10 komada
gis maj es,trust my instincts in these matters,iš pudlice,attention whores,sujetne ženturače,pusacice&co,nek udje sledeci pacijent,who cares,ako cete digrate kolo to ne drzimo
Stan nije dobra investicija danas, mrtav kapital koji ce demokrate uskoro masno oporezovati.
otvori videoteku...
otvori videoteku.
A da ne pominjem gde je tu renoviranje stana posle svake životinje kada izadje, uglavnom su kao termiti. Pre godinu dana sam zajedno sa ortakom ulazio u stan u kome je bio 5 godina čovek sa ženom i dvoje divlje dece... Ne možeš ni da zamisliš kakvu paljevinu su ostavili iza sebe a viđenije ličnosti![]()
prvo bih zamenio evre u neku drugu valutu:
![]()
http://www.malaprivreda.com/pregled-...ticki-kompleks
Vredi pogledati.......
sto g aprodaje ako je dobro
[QUOTE=Han Pritcher;21651984]prvo bih zamenio evre u neku drugu valutu:
Najbolji savet do sada mada ne cak i u valutu nego pretvoriti u zlato.
Pošalji link